SeLaMuN alEykuM arkadasLar dün aLdıgım biraz düşündüktn sonra bazı sebeLer doLayı oyunu bırakmış bulunuyoRum uzun zamandıR bu oyunun içerisindeyim kırdıgım ve kırıldıgım cok kişiler oldu zatn bu oyunn kanunu böle . . . nese arkadasLar fazLa söze gerek yok hepiniz ALLAHa emanet oLun kendinize iyi bakın ve bunun biR oyun oLgunu unutmayın . . .
PrinCeofanıL gİDeR aLem BiTeR Siz TakıLın GeNçLik Bizİm ŞEkLiMiZ yEtEr
sAyGıLaRıMLa
PrinCeofanıl
Prınceofanıll
shah
HaçLı
SoNUnakAdARaRz
BirLodoSGörDüMsANkİ
princeofanıl da arkadasına ve eLveda ikv DeR :((
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
princeofanıl da arkadasına ve eLveda ikv DeR :((
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Re: princeofanıl da arkadasına ve eLveda ikv DeR :((
her gidişin bir gelişi vardır send eçoğu ikvciler gibi bi süre sonra geri döniceksin nasılsa ikv bağımlılık yapar bıratım deyince bırakılmas bu oyun ondan tam bırakmadan konu açman saçma
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Re: princeofanıl da arkadasına ve eLveda ikv DeR :((
İnsan isterse çok rahat bırakır.Yeter ki istesin.Yeter ki bu oyun olmadığı zmaanlar vaktin dışarda arkadaslarıyla , kız arkdaslarıyla daha güzel geçeceğini ve o ortamın daha iyi geleceğini anlaması önemli olan ve bu sekilde çok ama çok rahat bırakır.Oyundaki dostlukların sahte olduğunu esas dışardaki güzellik ve dostlukların gerçek olduğunu yani kısacası sosyal hayat daha iyidir onu demek istiyorum.Elbette oynayın ama önerilen zaman günde 2 veya 3 saat bu süreyi aşarsanız.İşte o zmn zararlı bağımlı olursnuz ve hiç bırakamassınız.
Reader