Ben bir çok mmorpg türü oyun oynamış bir kişi olarak İKV ' ye yeni başladım.Teamspeak,Ventrillo vb. Programlardan konuşarak güzel bir ortam tutturabileceğimi tahmin etmiştim fakat yanıldım.İKV ' de hiç de yaygın bir durum deil bu...Eğer böyle bir düşünceniz varsa vede iyi samimi kişileri toplayıp bir şeyler yapmak istiyorsanız ben her zaman buradayım.
Saygılarımla...
İstanbul Kıyamet Vaktinin Team Speak i olmazmı
Re: İstanbul Kıyamet Vaktinin Team Speak i olmazmı

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
bedava benım tanıgıdım bırısı var bıze 300 kısılık yer verıyoSiouxanubis yazdı:Selamlar;JuSTLoV yazdı:Teamspeak (Takım Konusması) Anlamındadır.
3 yıla yakındır Teamspeak Kullanıcısıyım. 1 senede Serverligini yapmıs bulunmaktayım.Teamspeak çok yararlı bir program lakin Ucuz degildirKişi sayısına göre Fiyatı Yükselmektedir.
Dipnot ikv loncaları Genellikle Skype Kullanmaktadırlar.
Öncelikle Değerli bilgi paylaşımınızdan ötürü herkese teşekkür ederim. Lakin Server kurmak çok meşakatli anladığım kadarı ile. Bunun yerine zaten kurulu olan bir server dan slot kiralıyormuşuz.10 kişilk bir slot için aylık ödemesi kaç paradır? yada bu hizmeti veren bir adres verebilmeniz mümkün müdür?
Teşekkürler.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Wan Te D
Özelden Msn ni yollarmısın bu konu hakkında görüşelim.Gecelerinyargicl yazdı:bedava benım tanıgıdım bırısı var bıze 300 kısılık yer verıyoSiouxanubis yazdı:Selamlar;JuSTLoV yazdı:Teamspeak (Takım Konusması) Anlamındadır.
3 yıla yakındır Teamspeak Kullanıcısıyım. 1 senede Serverligini yapmıs bulunmaktayım.Teamspeak çok yararlı bir program lakin Ucuz degildirKişi sayısına göre Fiyatı Yükselmektedir.
Öncelikle Değerli bilgi paylaşımınızdan ötürü herkese teşekkür ederim. Lakin Server kurmak çok meşakatli anladığım kadarı ile. Bunun yerine zaten kurulu olan bir server dan slot kiralıyormuşuz.10 kişilk bir slot için aylık ödemesi kaç paradır? yada bu hizmeti veren bir adres verebilmeniz mümkün müdür?
Teşekkürler.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bunlara gerek yok skype ne güne duruyor üstelik ücretsiz 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Gecelerinyargicl yazdı:bedava benım tanıgıdım bırısı var bıze 300 kısılık yer verıyoSiouxanubis yazdı:Selamlar;JuSTLoV yazdı:Teamspeak (Takım Konusması) Anlamındadır.
Teşekkürler.
Selamlar;
Team Speak 3 ü indirdim ve kurdum.Orada Defaul olan bir server a bağlandım.daha çok sohpet havasında geçiyor ama giremediğim odalar vardı.Sonradan bir server listesi olduğnu gördüm. Programda yeni olduğum için çok birşey anlayamadım ama bu konuda detaylı bilgilendirebilrisen sevinirim.Biraz meşakatli bir iş gibi gözüküyor ama konuşma netliğini duyunca kulaklarıma inanamadım. Biz Skype kullanıcıları hakkaten eziyet çekiyormuşuz... Acil bunu geçmemiz gerektiğini anladım...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

kardeşim sana iletişim adrsi verebılırım ozelden ole konusururz yoksa uzun surer ve bu program super GEÇN GUN BI ARKIMLA SIGNAK YAPIYORUM YANINDA KARDEŞLERI VAR ONE BUNE SUNE DIYIP DURUYOLARDI ANA BACI GIRICEKDIM AMA ARKADAŞIM DIYE BISI YAPMADIM TUŞ KILITI KOYULURSA O COCUKLARIN SESI BANA GELMEZDI XD ŞAKA BI YANA DESTEK E MESAJ ATAK TTNET SPONSOR QQ BI BK YAPDIKLARI YOKSiouxanubis yazdı:Gecelerinyargicl yazdı:bedava benım tanıgıdım bırısı var bıze 300 kısılık yer verıyoSiouxanubis yazdı:Selamlar;JuSTLoV yazdı:Teamspeak (Takım Konusması) Anlamındadır.
Teşekkürler.
Selamlar;
Team Speak 3 ü indirdim ve kurdum.Orada Defaul olan bir server a bağlandım.daha çok sohpet havasında geçiyor ama giremediğim odalar vardı.Sonradan bir server listesi olduğnu gördüm. Programda yeni olduğum için çok birşey anlayamadım ama bu konuda detaylı bilgilendirebilrisen sevinirim.Biraz meşakatli bir iş gibi gözüküyor ama konuşma netliğini duyunca kulaklarıma inanamadım. Biz Skype kullanıcıları hakkaten eziyet çekiyormuşuz... Acil bunu geçmemiz gerektiğini anladım...
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aynını diyecektim...Melankolik yazdı:Bunlara gerek yok skype ne güne duruyor üstelik ücretsiz

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

iyi siz orda takılın geri kafalılar yenılıkcıler vardır hıc deılseTaTaNgAxEbKK yazdı:Aynını diyecektim...Melankolik yazdı:Bunlara gerek yok skype ne güne duruyor üstelik ücretsiz![]()