Merhaba,
Belkide forumun en geniş çaplı konusu olacaktır.Amaç birbirimizi tanımak.Sizlerden rica ediyorum konuyu tartışma amaçlı kullanmayalım.Buyrun;
Ad:Taha Yasin
İkamet:İSTANBUL/SULTANBEYLİ
İşve ünvanı/okul:Yüksek gerilim elektrik imalatı (Kalfa)/Adalet meslek Y.Ö. A.Ö.F
Oyun tecrübesi: Büyücü
Oyuna başlangıç: 7 temmuz 2008
Bu kadar.Herkes birbirini tanısın.Anlaşsın.ANLASIN.
qSİVASLIYİĞİDOp
Genel Etkileşim
Re: Genel Etkileşim
ADIM : FERHAT SÜSEN
YAŞIM :19
İKAMET : ADANA ÇUKUROVA
İŞ VE ÜNVANI OKUL : ÜNİVERSİTEYE 2. HAZIRLANIŞI
OYUN TECRÜBESİ : ÇOOKK EN ÇOK BÜYÜCÜ.DİĞERLERİNİNDE AZ ÇOK ANLARIM HER OYNADIĞIM SUNUCUDA EN İYİ BÜYÜCÜ ADAYI OLMUŞUMDUR
OYUNA BAŞLANGIÇ : 8 OCAK 2007
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM İZDİVAÇ FERHAT YAZ GÖNDER :lol: :lol: :lol: :arrow:
YAŞIM :19
İKAMET : ADANA ÇUKUROVA
İŞ VE ÜNVANI OKUL : ÜNİVERSİTEYE 2. HAZIRLANIŞI
OYUN TECRÜBESİ : ÇOOKK EN ÇOK BÜYÜCÜ.DİĞERLERİNİNDE AZ ÇOK ANLARIM HER OYNADIĞIM SUNUCUDA EN İYİ BÜYÜCÜ ADAYI OLMUŞUMDUR
OYUNA BAŞLANGIÇ : 8 OCAK 2007
YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM İZDİVAÇ FERHAT YAZ GÖNDER :lol: :lol: :lol: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Re: Genel Etkileşim
ad : Nazım Çınar Duvaryapar
ikamet : Konya
Okul : Konya Meram Anadolu Lisesi 9. sınıf
Oyuna Başlangıç : 11 Mart 2008
Oyun tecrübesi : oyunu bırakmıştım okul arkadaşım Burak ın bırakması üzerine karakterleri devraldım.
Eskiden sadece şifacı oynardım. şuanda savaşçı şifacı oynuyorum.
ikamet : Konya
Okul : Konya Meram Anadolu Lisesi 9. sınıf
Oyuna Başlangıç : 11 Mart 2008
Oyun tecrübesi : oyunu bırakmıştım okul arkadaşım Burak ın bırakması üzerine karakterleri devraldım.
Eskiden sadece şifacı oynardım. şuanda savaşçı şifacı oynuyorum.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER