mail sifremi yazdım girerken sunu dedi
Error while getting data from ldap server
Mynetten oyuna girmekte sorun.
Re: Mynetten oyuna girmekte sorun.
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
ve sayfayı yenileyincede aynen sunu diyor
Sistem yapmak istediğiniz işlemi gerçekleştirememektedir.
• İşlem için gerekli bilgilerin doğruluğunu kontrol ediniz.
• Sistem aşırı yükten dolayı şu anda çok meşgul olabilir.
Lütfen birazdan yeniden deneyiniz.
Bu sorunun sürekli yinelenmesi halinde lütfen Mynet kullanıcı hizmetleri ne durumu bildiriniz.
Posta Kutusu
Sistem yapmak istediğiniz işlemi gerçekleştirememektedir.
• İşlem için gerekli bilgilerin doğruluğunu kontrol ediniz.
• Sistem aşırı yükten dolayı şu anda çok meşgul olabilir.
Lütfen birazdan yeniden deneyiniz.
Bu sorunun sürekli yinelenmesi halinde lütfen Mynet kullanıcı hizmetleri ne durumu bildiriniz.
Posta Kutusu
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
mynetteki yogunluk neden olabilir acaba.. ya siteye bir saldırı var yada mynetteki haberlerden dolayıdır
su anda olan haberler
öğrenciye af mujdesi
kadıkoyde uvey baba cinneti :2 ölü
holding veliahtına tecavuz suclaması
izmirlileri kızdıracak sözler
antalyadaki feci kaza
senin baban aslında baskası (canlı yayında annesi açıkladı)
2012 de urperten senaryolar
bu sahneler giyinik cekilmezki
zengin olacagınızı nasıl anlarsınız
boganın intikam saati (su anda bende bakıyorum)
kim istemezki diye magazin haberi
bunlar sişteye cok fazla insan cekecek haberler degil nie boyle bilinmiyor
su anda olan haberler
öğrenciye af mujdesi
kadıkoyde uvey baba cinneti :2 ölü
holding veliahtına tecavuz suclaması
izmirlileri kızdıracak sözler
antalyadaki feci kaza
senin baban aslında baskası (canlı yayında annesi açıkladı)
2012 de urperten senaryolar
bu sahneler giyinik cekilmezki
zengin olacagınızı nasıl anlarsınız
boganın intikam saati (su anda bende bakıyorum)
kim istemezki diye magazin haberi
bunlar sişteye cok fazla insan cekecek haberler degil nie boyle bilinmiyor
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna girebildim ve işimi halledebildim.Sobee hesabı açmasam az daha adım cıkıyormus
valla bana baştan beri saçma gelen oyunun mynet gibi bi siteden girilmesi.İlla reklamı olsun diye buna ihityac duyuluyor biliyorum ancak cefasını biz cekiyoruz.Ttnet de saçma,tamam para ödemeden interneti ttnetten kullanıyorsanız belli bi plus sağlıyor ancak hep sorun hep sorun.Ne diyim , ben olsam sadece sobee yapardım.Oyunun kendi yerinden giriş olurdu belki de böyle sorunlar olmazdı.
Zaten o mynet sayfası da internet explorerdan geliyor diye bi kasıyor ki olmaz böyle birşey.Mozilla olabilse keşke.Bi ismimi şifremi giricem kırk saat geciyor.Hani diyecekseniz netin yavaştır pc yavaştır...Benim pc net de yavaş sınıfına giriyorsa vay halimize....
Çok sorun yaşıyorsan sobee ye geç diyenler oluyor da , bugun mynette sorun var yarın sobee de...hiç bitmiyor ki bunlar...
Zaten o mynet sayfası da internet explorerdan geliyor diye bi kasıyor ki olmaz böyle birşey.Mozilla olabilse keşke.Bi ismimi şifremi giricem kırk saat geciyor.Hani diyecekseniz netin yavaştır pc yavaştır...Benim pc net de yavaş sınıfına giriyorsa vay halimize....
Çok sorun yaşıyorsan sobee ye geç diyenler oluyor da , bugun mynette sorun var yarın sobee de...hiç bitmiyor ki bunlar...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Benim büyücüm mynette ama giriyor bence internetinizden kaynaklı !!
Sorun çoktan düzeltildiXxxChesTeRxxX yazdı:Benim büyücüm mynette ama giriyor bence internetinizden kaynaklı !!
2009-2013
MYNETİN REKLAMI OLDUĞU FALAN YOK.Siberianwolf yazdı:Oyuna girebildim ve işimi halledebildim.Sobee hesabı açmasam az daha adım cıkıyormusvalla bana baştan beri saçma gelen oyunun mynet gibi bi siteden girilmesi.İlla reklamı olsun diye buna ihityac duyuluyor biliyorum ancak cefasını biz cekiyoruz.Ttnet de saçma,tamam para ödemeden interneti ttnetten kullanıyorsanız belli bi plus sağlıyor ancak hep sorun hep sorun.Ne diyim , ben olsam sadece sobee yapardım.Oyunun kendi yerinden giriş olurdu belki de böyle sorunlar olmazdı.
İKV Sobee ve Mynet işbirliği ile başlayıp sobee ile sonuçlanmıştır.İKV ye girenler mynet dışında giremiyorlardıkki en başta.Sonra Mynet gm leri sponsorluğu çekince sobee ve ttnet hesapları açıldı.OLAY BUDUR.

En Sağlıklısı Karakterini SOBEE ye aktar derim...
http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... akteraktar
http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... akteraktar
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''