altında varRaito yazdı:Ekran kartının üstünde fan var mı ?
Ekran Gitmesi..
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ekran Gitmesi..
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Yazılımsal bir şey yok sanırsam...Birçok seçenek var aslında,monitör ile ilgili olabilir ekran kartınla bir bağlantısı olabilir uzaktan ne kadar yardımcı olmaya çalışsam da çok zor.Ekran kartını çıkarın tozlarını temizleyin,hazır onu temizlerken kasayı tümü ile de temizlerseniz daha iyi olur.Öle deneyin olmazsa yakınlarınızda bilgisayardan anlayan birilerine başvurun artık 

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Hatta üstten sogutsun die yukardaki fanı aşağıya doğru çevirdik oda ekran kartını sogutuyo o yüzden ısınma ihtimali düşük çiplerde sorun olabilirmi. bu arada kasayıda temızledım ekran kartınıda yakınlara başvurdum diğer fanı falan ekran kartına dogru taktık ama yine aynı sorun. Ya ekran kartı bozuldu yada monitörde sorun var
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Belli olmuyor işte eğer 2 tane Ram var ise birinde arıza oluyor ondan bile kaynaklanabiliyor.

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

1 tane 1 gb ram var. Yeni ekran kartı almayı düşünüoyrum ama sorun ekran kartında değilse boşa para vermekde istemiyorum .Raito yazdı:Belli olmuyor işte eğer 2 tane Ram var ise birinde arıza oluyor ondan bile kaynaklanabiliyor.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
''Direk ekran gidiyor,ekranın ışık maviden sarıya dönüyor.'' bu şekilde mi oluyor ? Yani monitör kapalıymış gibi mi gözüküyor ?

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Monitör kapalıymış gibi oluyor oyundaki sesleri falan alıyorum ama görüntü olmuoyrRaito yazdı:''Direk ekran gidiyor,ekranın ışık maviden sarıya dönüyor.'' bu şekilde mi oluyor ? Yani monitör kapalıymış gibi mi gözüküyor ?
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
sadece bu hata İKV'de mi oluyor yoksa diğer oyunlarda da mı aynı sorun veriyor ?
Paranla ŞEREF Kazanma, ŞEREFİNLE Para Kazan...
Haklısınız fakat başka arkadaşlarda yardımcı olabilir öyle değil mi ?SymanTec yazdı:Beyler bunu özelden konuşsaydınız ya... Baksana 6 sayfa konuşmuşnuz
özelden konuşun formu krletmeyin![]()
Sorununuza dönecek olursak fanı yakın zamanda temizlediniz mi ?

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Bilgisayarda sadece İKV oyunu var. İKV ye girdiğim zaman ekran gidiyor.devilsifa yazdı:sadece bu hata İKV'de mi oluyor yoksa diğer oyunlarda da mı aynı sorun veriyor ?
Raito yazdı:
Sorununuza dönecek olursak fanı yakın zamanda temizlediniz mi ?
Fanı ilk ekran gittiğinde temizledim yaklaşık 1 hafta oluyor.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe