Merhaba,
Arkadaşlar Konuda da Belirttiğim Gibi Oyunu Bıraktım İYiki bırakmışım
Çünkü Arkadaşlar Önceden Çok Kötü Bağımlıydım OKulda bile İstanbul Kıyamet Vaktinin Hayalini Kurardım Okul Zili Çalınca Koşarak Eve Gidip Çantayı Yere Atıp Direk Bilgisayarı AçıP İkv Ye girerdim Şimdi ise edebiyat 1.yazılı 28 şimdiki yazılı 90 matematik birinci yazılı 30 şmdiki ise 80 bunların nasıl oluyor biliyormusunuz ders çalışarak oluyor hadi kendinize iyi bakın arkadaşlar Dismotixfireman'a Viperxşifaya Connor'a Hypnoz'a Trabzonluxefsaneye selamlarımı iletiyorum kendinize iyi bakın.
Oyunu Bıraktım İyiki Bırakmışım...!
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunu Bıraktım İyiki Bırakmışım...!
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
- seyfodayi60
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Oyunu Bıraktım İyiki Bırakmışım...!
sen yapmak istedikten sonra her türlü yaparsın bağımlılıktan bahsedersen oda senin afedersin salaklığın oyuna kendini okdr kaptırcak ne var anlamadım 
aReYouReaDy
Koçum o senin sorunun.Bende bağımlıyım bilgisayara.Hafta içi 15:00 dan 21:00 civarlarına kadar oynarım.Hafta sonları 7-8 saat oynayan biriyim.Benim yazılılarım niye kötü değil ? Benim edebiyat 72 matematik 70
Sorunu kendinde ara 

- EndLessWATASHI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Benimkide tam derslik oyunu bıraktım notlar düştü
Ben O'na resmen aşığım...
..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
sadece 1 saat oynuyorum gunluk edebıyat 90 matematık 100blizzard yazdı:Koçum o senin sorunun.Bende bağımlıyım bilgisayara.Hafta içi 15:00 dan 21:00 civarlarına kadar oynarım.Hafta sonları 7-8 saat oynayan biriyim.Benim yazılılarım niye kötü değil ? Benim edebiyat 72 matematik 70Sorunu kendinde ara
Başarıların devamını dilerim. Umarım diğer derslerini de hızlı bir şekilde yükseltirsin. Çünkü almış olduğumuz eğitimden ziyade maalesef almış olduğumuz notlar gelecek için daha önemli.
Bağımlılık konusunda ise olay tamamen kendine hakim olabilme üzerinedir. Eğlence, iş yada ders fark etmez yoğun çalışma dönmelerinde bir ihtiyaç haline geliyor. Dengeyi iyi sağlamalı, hiç yada hep demekten ziyade hayatımızı programlı bir şekilde yaşamak daha doğru olacaktır.
Uzaktan bakılınca biraz utopik gibi dursa da değildir. Yaptım oldu! :lol:
Bağımlılık konusunda ise olay tamamen kendine hakim olabilme üzerinedir. Eğlence, iş yada ders fark etmez yoğun çalışma dönmelerinde bir ihtiyaç haline geliyor. Dengeyi iyi sağlamalı, hiç yada hep demekten ziyade hayatımızı programlı bir şekilde yaşamak daha doğru olacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
bellı bı sure sonra ınsan bagımlı olmaya baslıyor.ılk basta cok sacma dıyordum ıkv için,, suan kendımı zor frenlıyorum oyun oynarken...Lathander yazdı:Başarıların devamını dilerim. Umarım diğer derslerini de hızlı bir şekilde yükseltirsin. Çünkü almış olduğumuz eğitimden ziyade maalesef almış olduğumuz notlar gelecek için daha önemli.
onemlı olan ıradeye sahıp cıkmak.
ama oncelerı daha cok zevk aldıgımı dusunuyorum oyunumuzdan,gıderek zorlasıyor ve bezdırıyor yavas yavas ;S
- DismotixfiremanX
- Sahaf Yardımcısı
Helal kankam benim be büyüksün Edebiyat 90 Mat. 80 aferim len

Herşey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
MMPORG oyunların kuralı budur çünkü sonu gelmez oynamanın hadi sunu da yapayım hadi bunu da yapayım derken kendini kaptırırsın herşeyden uzaklaşırsın özellikle 15-25 yaş arası kişiler bunu yaşar.
Saygılar...
Saygılar...