sonxlazz yazdı:cin görünce yapılması gereken panosu nerededir ve cin görünce yapılaccak ilk şey nedir? doğru cevabı veren arkadaşa oyunda 1 menekşe elmas vereceğiz
McErdem yazdı: 1 AY ÖNCESİNE KADAR ABİ DİYEN ÜNAL ZIRH DÜŞÜRÜNCE 180 DERECE DÖNÜŞTE Bu konuda burağa sonsuz hak veriyorum sonx fazla değiştirmiş bu cocuğu . Ws ye gelince ; Saat aksam 8 sularında ws ye davet ettim loncandaki her üyeyi . SOnx loncası ws atmaz sonx loncası senin seviyene düşmez falan filan dediniz . Saat gece 12 oldu tüm sonx loncası bir olmus yanına sevmediğim ne kadar eleman varsa toplamıs beni ws ye davet ediyor bak sen şu işe Gerek itemim , gerek tecrübem olsun her alanda sizden üstünüm sunu artık kabullenin . Ben En iyi savascıyım diye İddia etmiyorum ! En iyi savascıyım ! Abi dediğiniz kim varsa yıkıldı karsımda... Özgür ile ertesi gün ws atmak için anlastık 2 saate yakın süre onu bekledim Lazz oyuna gelemiyormus lazz ın elektirği kesilmiş o olmadan ws atamam falandı filandı bos bahaneler Neyse fazla uzatmaya hacet yok Meranın acıldığı ilk günden beri burda olup kimseye boyun eğmediğim gibi yoldan gecen herkesi loncaya alan , bizim değimimizle yol gecen hanı olan 3 5 adet insan bırakın düşürmek sarsamaz bile beni... Ben hep burdayım MeGaxMc parasına , itemine , charına ws ye acığım her zaman iyi forumlar
erdem iLk defa yanındayım fur kır parçala Şu 2 3 GünLük adamlara bak yav :mrgreen: adamlara 48Lik büyücümle kafa tutuyorum ses yok napak dai bunları boşkoy takılsınlar :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Merhaba.SoNxGaZİ kardeş ejderin hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.Bende ejder üretmek için az emek harcamadım.Ama meyvesi çok tatlı bu emeğin.Tekar hayırlı olsun.Haftasonu senle bi migrat atarız artık
SoNxAnDRuSha adlı karakterin gösterdiği olumsuz davranışlardan dolayı ve lonca kurallarını tanımaz tavırları nedeni ile loncamız ile hiç bir bağlantısı kalmamıştır.
üzücü bi durum keşke bunlar hiç yaşanmasaydı biz loncamıza alacağımız kişinin ne itemleri ne tecrübesi nede popülitesi için almıyoruz sadece ve sadece dürüst kişilikli olması yeter sonx olması için. maksat sadece oyun oynamak değil oyun oynarken güzel sohbetler eşliğinde vakit geçirmek, biz bu loncayı kurarken sadece 5 kişiydik ve büyüme niyetimiz yoktu. çok doğru işler yapınca büyümek kaçınılmaz oldu, aramıza çok sayıda abilerimiz ve kardeşlerimiz katıldı ve yola koyulduk bi amacımız vardı ki hala var , amacımız item para maden vb değil sadece ve sadece dürüst saygılı ve seviyeli olmak. bunun için ise kurallar olmalıydı kurallarımız çok açık ve net asla ve asla ws yok küfür yok hırsızlık yok hakaret yok saygısızlık yok hak yemek yok, ....ve söyledik bu davranışlarda bulunanlar asla ve zinhar bizim ailemizde bulunamazlar.
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT