İkv yöneticileri bu oyunu yaklaşık 4 yıldır işten kalana vakitleimde oynuyorum.Fakat artık biraz daha profosyonel olarak yönetici almanız gerektiğini düşünyorum,çünkü seçtiğiniz yöneticiler (cazgır)kendi menfaatleri doğruldusunda oyunu yönlendirior .Bu durumdan artık müzdaripim 4 yıldır plus alıp oyunun gelişmesine yardımcı olmaya çalışıyorum ,fakat oyun gelişirken yöneticilerin kendi kafalarına göre yaptıkları iş artık sıkıntı vermeye başladı ve bu yüzden bn ve arkadaşlerım oyum oynamaktan ve ilk türk oyununu desteklemekten vazgeçmeyi düşünüyoruz .Bu konuyla ilgi,li bi çalışma yapmanızı talep ediyorum.Sonuçta bn bir müşteriyim ve hizmet hakkımı kullanarak yönetici olarak kullandığınız CAGIR iwsimli, yöneticiden şikayetçiyim.
Gereğinin yapılmasını haklı olarak istiyorum.
Yöntici leri dikkatli seçin
Re: Yöntici leri dikkatli seçin
Merhaba
İKV Destek Ekibi gönüllü olarak bu işi yapan büyük bir ekipten oluşmaktadır. Bu büyük ekipte oyun içi yetkili Developer ve Game Master ekibidir. Diğer arkadaşlar, oyun içi güncel sunucularda diğer kullanıcı arkadaşlardan farksız oyunda eğlencelerine devam etmektedir.
Bu bilgiler doğrultusunda diğer gönüllü olarak İKV Destek bünyesinde bulunan arkadaşların, oyun dünyasında menfaatlerini düşünerek oyunu yönlendirmesi imkansızdır. Sadece bu düşünce oyuncuların kafalarında kurguladığı olaylardan ibarettir.
Eğer ki bu konuda şikayetiniz varsa İKV Destek Formu aracılığıyla şikayette bulunabilirsiniz.
İKV Destek Ekibi gönüllü olarak bu işi yapan büyük bir ekipten oluşmaktadır. Bu büyük ekipte oyun içi yetkili Developer ve Game Master ekibidir. Diğer arkadaşlar, oyun içi güncel sunucularda diğer kullanıcı arkadaşlardan farksız oyunda eğlencelerine devam etmektedir.
Bu bilgiler doğrultusunda diğer gönüllü olarak İKV Destek bünyesinde bulunan arkadaşların, oyun dünyasında menfaatlerini düşünerek oyunu yönlendirmesi imkansızdır. Sadece bu düşünce oyuncuların kafalarında kurguladığı olaylardan ibarettir.
Eğer ki bu konuda şikayetiniz varsa İKV Destek Formu aracılığıyla şikayette bulunabilirsiniz.
Adımı soyadımı yazdım ya ne demek kancıklık falan gibi laflar böle konuşmalara yazışmalara ikv nası müsade etmektedir.Çar ismi dioasan Rowxodesis Skor çarlarımın ismi
Merhaba,muratkor yazdı:İkv yöneticileri bu oyunu yaklaşık 4 yıldır işten kalana vakitleimde oynuyorum.Fakat artık biraz daha profosyonel olarak yönetici almanız gerektiğini düşünyorum,çünkü seçtiğiniz yöneticiler (cazgır)kendi menfaatleri doğruldusunda oyunu yönlendirior .Bu durumdan artık müzdaripim 4 yıldır plus alıp oyunun gelişmesine yardımcı olmaya çalışıyorum ,fakat oyun gelişirken yöneticilerin kendi kafalarına göre yaptıkları iş artık sıkıntı vermeye başladı ve bu yüzden bn ve arkadaşlerım oyum oynamaktan ve ilk türk oyununu desteklemekten vazgeçmeyi düşünüyoruz .Bu konuyla ilgi,li bi çalışma yapmanızı talep ediyorum.Sonuçta bn bir müşteriyim ve hizmet hakkımı kullanarak yönetici olarak kullandığınız CAGIR iwsimli, yöneticiden şikayetçiyim.
Gereğinin yapılmasını haklı olarak istiyorum.
Bu tarz konularda rahatsız olduğunuz durumları IKV Destek üzerinden (http://www.istanbuloyun.com/support.aspx) bizlere gönderebilirsiniz.
İyi Forumlar.
- freedomfighter
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Aynen öyle yapacağız.Semiha yazdı: Eğer ki bu konuda şikayetiniz varsa İKV Destek Formu aracılığıyla şikayette bulunabilirsiniz.
atacım benimde adım özgür yanık, sana kızmıyorum zaten yapabileceğin şey klavyede tuşlara basmaktan ibaret onuda yapıyorsun zaten.ataxborabey yazdı:akıllı ol yoksa gel akıl vereyim...
benim anlamadığım konuya cevap veren bir yetkili var, yapılan bu içerikteki yorumu kaldırmıyor. Nasıl bir yönetim anlayan beri gelsin.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Tahir bey sözüm size zaten ikv destek takımı gönüllü ekipten olduğu için bu tip sıkıntı olusa biliyor.
Destek takımı profyonel ekip olmak zorunda ki haksızlık ve kendi bilmezlik ortadan kalkmak zorunda. Gel gelelim karekterim sebebsiz yere ceza alıyor bunu ikv destek takımı bana 2ay öncesi aldığım cezayı kanıt olarak yansıtıyor kendinizi kandırmayın. Koca bir oyun üç bes zibidi ile üç bes kurustan kaçarak destek takımı ile olmaz kazanıyorsan yönetiyorsan hakkınıda alacaksın hakkınıda vereceksin yoksa o mertebeden toz ol. BU SÖZÜM TÜM İŞİNİ YAPAMAYAN YÖNETİM EKİBİNE VE YANDAŞLARINI KORUYAN HERKEZE ONLAR KENDİLERİNİ GAYET İYİ BİLİYOR.
Destek takımı profyonel ekip olmak zorunda ki haksızlık ve kendi bilmezlik ortadan kalkmak zorunda. Gel gelelim karekterim sebebsiz yere ceza alıyor bunu ikv destek takımı bana 2ay öncesi aldığım cezayı kanıt olarak yansıtıyor kendinizi kandırmayın. Koca bir oyun üç bes zibidi ile üç bes kurustan kaçarak destek takımı ile olmaz kazanıyorsan yönetiyorsan hakkınıda alacaksın hakkınıda vereceksin yoksa o mertebeden toz ol. BU SÖZÜM TÜM İŞİNİ YAPAMAYAN YÖNETİM EKİBİNE VE YANDAŞLARINI KORUYAN HERKEZE ONLAR KENDİLERİNİ GAYET İYİ BİLİYOR.

SİNCE 2007...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
üZERİNE VAZİFE OLMAYAN İŞLERE BURNUNU SOKMA BİLİYOSAN KONUS BİLMİYOSAN SUS ADAM OLDUĞUNU DÜŞÜNELİM.

SİNCE 2007...
evet katılıyorum oyunda artık ayrımculık olduğuna inanmaya başladım. cazgır isimli yönetici artık her neyse Mecx loncasında kendi loncasındaki şahıs Mecxburak karakteri önüne gelene hakaret + küfür + rahatsız edici davranış = ortada hiç bir ceza yok ben artık bi ayrımcılık olduğuna inanmaya başladım doğrusu . yönetimin bu konuda üstünde durmasını rica ediyoruz konuyo tam destek ...
IıISINyORIıI IıIxSİNyORxIıI Gökxsinyor
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
İlk defa bir yöneticiye söylenen olumsuz bişeye katılıyorum. Cazgır denen şahıs tt olmadan önce bana abartısız tam 3 saat boyunca bölgeden küfür etti hatta okadar çığrından çıkmıştı ki oyundan çıktım dayanamadım bu küfürlere oyuna geldim hala bana sövüyodu. Bu şahısın tt olucağı aklımın ucundan geçmezdi ki olcağını bilsem foto alırdım. Tekrar diyorum ilk defa bir yetkiliye karşı olumsuz konuşuyorum ama bu şahısı sadece oyun içinde 1 kez kestim diye 3 saat boyunca küfür işittim. Gerçekten aklım almıyor nasıl tt seçildi ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bu ikv yönetiminin kökten bir değişime gitmesi lazım bu ne saçmalıktır?
İkv destekte çalışan bizim gibi oyunculardan oluşan şahıslar kafalarına göre hareket ediyorlar.
Uygunsuz işler yapıyorlar. Bir insan 3 ay önce işlediği bir suçtan şimdi mi ceza alır(susturma da değil direk ban)?
Bunun açıklamasını bana bir yönetici yapsın hangi mantığa sığar bu !!
Yarar sana gelen mail'in fotoğrafını genel etkileşime koyarsan eminim o cezayı veren şahısın tüm yetkisi elinden alınır biliyorum ki üst düzey yöneticiler bu saçmalığa mutlaka müdahale edecektir.
Forum yöneticilerine gelecek olursak bu konunun ilk sayfasına biraz dikkat ederseniz nasıl çalıştıklarını anlayabilirsiniz.
Bakınız a kişisi konu açıyor, b kişisi a kişisine kancık,angut gibi terimlerle hitap ediyor. bunu gören Tahirbey adlı forum yöneticisi ise b kişisinin yazısını silip ceza vereceğine a kişisine git sorununu desteğe bildir diyor.
Harbiden komik haldesiniz
İkv oyuncularına buradan bir uyarı yapmak isterim ki o da çoğunuzun üyeliğinin tehlikede olmasıdır.
İkv destekte çalışan herhangi bir oyuncu istediği oyuncunun loglarına bakabiliyor.
Şayet siz oyun içersinde birine mesajlaşma kanalından şifrenizi verirseniz. Destekte çalışan X kişisi de sizin loglarınıza bakarsa vermiş olduğunuz şifreyi görebiliyor. Artık üyeliğiniz ne kadar güvende siz karar verin.
Bunu ben k.çımdan uydurmuyorum fuarda Arif Bey'e bu konuda gelen bir şikayet sonucu Arif beyin yaptığı açıklamayı söylüyorum(Aynen açıkladığım gibidir)
Murat abi sana gelince, abi devam edeceksek hep beraber devam ederiz bırakacaksak da hep beraber bırakırız..
İkv destekte çalışan bizim gibi oyunculardan oluşan şahıslar kafalarına göre hareket ediyorlar.
Uygunsuz işler yapıyorlar. Bir insan 3 ay önce işlediği bir suçtan şimdi mi ceza alır(susturma da değil direk ban)?
Bunun açıklamasını bana bir yönetici yapsın hangi mantığa sığar bu !!
Yarar sana gelen mail'in fotoğrafını genel etkileşime koyarsan eminim o cezayı veren şahısın tüm yetkisi elinden alınır biliyorum ki üst düzey yöneticiler bu saçmalığa mutlaka müdahale edecektir.
Forum yöneticilerine gelecek olursak bu konunun ilk sayfasına biraz dikkat ederseniz nasıl çalıştıklarını anlayabilirsiniz.
Bakınız a kişisi konu açıyor, b kişisi a kişisine kancık,angut gibi terimlerle hitap ediyor. bunu gören Tahirbey adlı forum yöneticisi ise b kişisinin yazısını silip ceza vereceğine a kişisine git sorununu desteğe bildir diyor.
Harbiden komik haldesiniz
İkv oyuncularına buradan bir uyarı yapmak isterim ki o da çoğunuzun üyeliğinin tehlikede olmasıdır.
İkv destekte çalışan herhangi bir oyuncu istediği oyuncunun loglarına bakabiliyor.
Şayet siz oyun içersinde birine mesajlaşma kanalından şifrenizi verirseniz. Destekte çalışan X kişisi de sizin loglarınıza bakarsa vermiş olduğunuz şifreyi görebiliyor. Artık üyeliğiniz ne kadar güvende siz karar verin.
Bunu ben k.çımdan uydurmuyorum fuarda Arif Bey'e bu konuda gelen bir şikayet sonucu Arif beyin yaptığı açıklamayı söylüyorum(Aynen açıkladığım gibidir)
Murat abi sana gelince, abi devam edeceksek hep beraber devam ederiz bırakacaksak da hep beraber bırakırız..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem