Row loncası yeni olusum hakkında

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
tonyalisancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Row loncası yeni olusum hakkında

Mesaj gönderen tonyalisancak »

Sayın yönetici Arkadaslar

egerki herkesin tek bir konu açma olayı vr ise 2 ci bir konuyu açamıyor isek bende bari ilk konumu açayım

Rowx lonca yeni oluşum diywe bir başlık adı altında arkadaşımız konu açmış ve güncellemiş bunu ne mantığa dayanarak kilitleniyor onuda anlamış degilim peki kilitleniyor ise bu forumda genel sohbet bölümü değilde tek yazıt bölgesi açsaydınız daha olumlu olurdu

birde kitlwenmesinde ben bir sakıncada görmüş değilim eğerki sakıncalı bir şey varsaki yok buna forum yöneticiligini bilmiyorsunuz diyorum

bence eğer forum yöneticiliği yapmak istiyor isek hakaret içeren ve birilerine igneli sözleri sarfeden kişilere oyunda oldugu gibi cezalandırılıp yazıtını silinmesi daha makbuldür ve kişi profilindede cezalı yazılması daha uygundur diye düşünüyorum

ve arkadaşlara yeni oluşumunda başarılar diyemedim ona üzülüyorum

Saygılarımla sayfanın açılmasını arz ediyoruz bence mantıksız

YURT KÜÇÜK BOSSA ANGUT BEDİGUR
Kullanıcı avatarı
tonyalisancak
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Row loncası yeni olusum hakkında

Mesaj gönderen tonyalisancak »

oki loncları ayrı yerlerde tek biyerde tutmak istiyor isek onunda kolayı var

yönetici ğneline girin alt katogoriden
Lonca Salonu bu başlıgı Genel Sohbet e eklersek daha şık ve güzel olur ozaman herkes lonca sayfasını daha rahat bulur

bu bir tavsiyeydi çünki lonca sayfasını bulana kadar 3 saatimi alıyor
YURT KÜÇÜK BOSSA ANGUT BEDİGUR
Kullanıcı avatarı
xxxsilverxxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxxsilverxxx »

dede bi defa bulduğunda sık kullanılanlara ekle.bi daha aramak zorunda kalmazsın;)
Silverstreak
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Öncelikle konu daha önceden açılmış ve içeriğini okursanız tartışma içerikli bir konuya dönüştüğü için kilitlenmiştir.

Link : viewtopic.php?f=32&t=45637&start=20

Bunun hariçince ;
Forum Kuralları :
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici,halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
........
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir.Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön