Ekran Gitmesi..
Re: Ekran Gitmesi..
Denedim olmadı derken geri yüklemedi mi ? Yoksa yükledi fakat renk mi aynı kaldı ?

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
SAdece bugünü seçebiliyorum yükledi renk aynı kaldıRaito yazdı:Denedim olmadı derken geri yüklemedi mi ? Yoksa yükledi fakat renk mi aynı kaldı ?
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Bugünü seçmeniz fayda vermez bugüne çevirmiş olursunuz bir şey fark etmez yani.Sistem geri yükleme noktası oluşturmamışsınız demek ki.Güvenli kipte giriş yapıyorsunuz da olabilir sorununuzu bile tam olarak anlayamadım.Benim çıkmam gerekiyor çok özür dilerim , en son olarak combofix programını denemenizi tavsiye ediyorum.Google ' a combofix yazarsanız çıkacaktır.Hataları düzenleyen bir programdır.Tarama yaptıktan sonra bilgisayarınıza rest atıp tekrar deneyiniz.Kolay gelsin.Sorununuz ile uğraşın,forumlarda da araştırın ve sonucu yazarsanız sevinirim.Yarın bakacağım...Umarım yapabilirsiniz,yapamaz iseniz yarın gene kafa yorarız.Hayırlı akşamlar.
Son olarak yazdığınız mesaja da baktım büyük ihtimalle gene driver ile ilgili bir hata...Dediğim gibi combofix düzeltebilir.
Son olarak yazdığınız mesaja da baktım büyük ihtimalle gene driver ile ilgili bir hata...Dediğim gibi combofix düzeltebilir.

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Herkese çok teşekkürler renk düzeldi driver yükleyince tamamdır iş

Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Düzelmesine sevindim fakat sorununuz driverı yükleyince başlamamış mıydı ? Gene aynı driverı yüklerseniz aynısı olabilir mi ? Olmaz sanırım siz güncelleyin ekran kartınızı...Vede şu anda hallettiğimiz şey sizin konuyu açma amacınız değil ne yazık ki.İKV oynarken 5 dakika sonra ekran kararıyor demiştiniz bunu halletmemiz gerekecektir.
Hayırlı günler.
Hayırlı günler.

Raito, benim de Bilgisayar ile ilgili bir sıkıntım var.. Bana da yardımcı olur musun ?
Burayı kirletmeyelim, özelden mesaj atıyorum..
Yardımcı olursan sevinirim.
Burayı kirletmeyelim, özelden mesaj atıyorum..
Yardımcı olursan sevinirim.
2009-2013
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Çok teşekkkürler Raito verdiğin linkteki driverı yükledim görüntüde sorun kalmadı oyuna girincede ekran gitmez inş
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kur sorun düzelecektir.
Bilgisayarım / Sağ tık Özellikler / Donanım / Aygıt Yöneticisi / Görüntü Bağdaştırıcıları
Burda ekran kartı modelini göreceksin. Sağtık kaldır / yeniden başlat. Yenisini kur tamamdır.
Bilgisayarım / Sağ tık Özellikler / Donanım / Aygıt Yöneticisi / Görüntü Bağdaştırıcıları
Burda ekran kartı modelini göreceksin. Sağtık kaldır / yeniden başlat. Yenisini kur tamamdır.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet