İstanbul Kıyamet Vakti 4 Yaşında !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: İstanbul Kıyamet Vakti 4 Yaşında !

Mesaj gönderen JouRney »

Lavender yazdı:Kuzen, konuyu bakmak için açtığımda , ikv 4. yaş şerefine bi resim hazırlamışsndr diye dşündüydüm ama yapmamşsın :D
Aklımdan geçmedi değil :) Ama ne yapacağımı bulamadım açıkçası :roll:
4. Yaş için güzel bir Duvar Kağıdı hazırlamayı düşünüyorum... 25 Aralık Günü koyabilirim kuzen ;)

umuT..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
PrivacyT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen PrivacyT »

JouRney yazdı:4. Yaş için güzel bir Duvar Kağıdı hazırlamayı düşünüyorum... 25 Aralık Günü koyabilirim
.Koy kardeş bekliyoruz.
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü
Resim Resim Resim
Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Moreblood »

EndLessWATASHI yazdı: BENİM DOĞUM GÜNÜM 23 NİSAN
ARKADAŞIN DOGUM GÜNÜ 19 NİSAN
23-19=4
İKv'NİN 4. YAŞI KUTLU OLSUN
:D:D:D:D
39 lvl sınırı varken başladığım oyunu hala zevkle oynuyorum. Teşekkürler Sobee çalışanları
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

3 sene sonra okula başlıcak :D
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

:P :P :P :P :P :) :) :) Grandxtexas koptum 3 sene sonra okula başlıcak ikv .)
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Her konu da yorum yapılıyor ama İKV'nin 4. Yaşı konusunda fazla yorum yapılmaması üzücü..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Selam dostlar :)

Biz şimdiden Mevlüt Dinç ve Sobee ekibinin, Sevgili İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Yönetim kadrosunun ve tüm İKV oynayan ve oynamayan oyuncu/takipçi dostlarımızın 4.beta yıl dönümünü kutlayalım :)

2007 den beri burda olmak inanılmaz birşey ! Bu oyun hakkında bilgisi olmadan konuşanlar acımamak elde değil. Şayet ne kadar büyük bir fırsatı kaçırdıklarının farkında değiller. Biz fırsatı değerlendirip bu aileye katıldık. Katıldığımız günden beri sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz oldu. Ağlamamak içinde kendimizi sıktığımız dakikalar bile oldu bu oyunda. İKV'ye destek olmak için sayfalar açıldı bizler destek için katıldık. Yıllardır fuarda destek olduk. Oyuna zarar vermeye çalışanlara,kötüleyenlere vb. unsurlara karşı en ön cephede savaştık.

Şimdi kıyametin 4. yılında yada tarihçeye bakınca 1956'dan sonra geçen 54 yıl içinde (ki biz 50. yılda bu aileye katıldık :) ) birçok badire atlattık. Şimdi en büyük savaşa hazırlanıyoruz.

Kılıçları bileme vakti...

Sevgi ve saygılarımla...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Kullgeretta yazdı:Selam dostlar :)

Biz şimdiden Mevlüt Dinç ve Sobee ekibinin, Sevgili İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Yönetim kadrosunun ve tüm İKV oynayan ve oynamayan oyuncu/takipçi dostlarımızın 4.beta yıl dönümünü kutlayalım :)

2007 den beri burda olmak inanılmaz birşey ! Bu oyun hakkında bilgisi olmadan konuşanlar acımamak elde değil. Şayet ne kadar büyük bir fırsatı kaçırdıklarının farkında değiller. Biz fırsatı değerlendirip bu aileye katıldık. Katıldığımız günden beri sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz oldu. Ağlamamak içinde kendimizi sıktığımız dakikalar bile oldu bu oyunda. İKV'ye destek olmak için sayfalar açıldı bizler destek için katıldık. Yıllardır fuarda destek olduk. Oyuna zarar vermeye çalışanlara,kötüleyenlere vb. unsurlara karşı en ön cephede savaştık.

Şimdi kıyametin 4. yılında yada tarihçeye bakınca 1956'dan sonra geçen 54 yıl içinde (ki biz 50. yılda bu aileye katıldık :) ) birçok badire atlattık. Şimdi en büyük savaşa hazırlanıyoruz.

Kılıçları bileme vakti...

Sevgi ve saygılarımla...
Güzel yorumun için teşekkürler... Son sözcüğüne bende şunu eklemek isterim ;

Kılıcın hiç körelmesin..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yıkım ve kıyametin kenarında, hayatta kalmanın tek arzu olduğu İstanbul'a ayak basalı 4 yıl oldu.
İstanbul'un mühürlenmiş karanlık ve ıssız arka sokaklarından binlerce yıldır saklı bulunan labirentlere, karanlık tarihin bıraktığı klan kalelerinden ölüm getirmiş meteor bölgesine, yeraltının uçsuz bucaksız derinliklerinde ve hatta farklı düşüncelere sahip olmasından dolayı bindiğimiz kardeş boğazına kadar her yerde aradık, hayatta kalmanın alternatif yollarını. Bulabilmişizdir umarım.
Bulabilmişizdir değecek bir şeyleri.
Yeni nesil. Yeni umutlar.
4 yıl oldu bu savaş içerisinde.
Nesil ve düşman bile belli değil aslında.
Gidecek çok yol var daha!
2009-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Journey eleştireye gelemiyorsun her açık eleştiriyre açığım diyosun seni oyuna yeni başlamış birisi olsa forumda gezse yönetici sanacak ona buna laf at maf at 5 tane site yönettim ben işimizi bize öğretme kendini İKV'NİN KRALI SANIYORSUN SANIRSAM sana birşey diyoruz hemen zeytinyağı gibisin 2 arzlı cümle krudun diye birşeymi oldun benim gözümde gene üyesin hatta herkezin gözünde Frum Yetkilisi ol o zaman diyeceğini de

“Genel Etkileşim” sayfasına dön