DESTEK HAKKINDA
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Free Warrior
DESTEK HAKKINDA
YA arkadaşlar ben 2007den beri bu oyundayım uzun süre ara verdim geri döndüm fakat eski yardım destekler kalmamış bir sığnağa giremiyorum bir migrata giremiyorum anlamıyorum iflis duruyor kimse kimseye yardım etmiyor yada para istiyor ne ytapmamız lazım bu oyunda yanlışımmı var sadece bu kobu hKKINDA DESTEK İSTİYORUM
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Re: DESTEK HAKKINDA
Ne yazık ki ipin ucu kaçtı , bu konu hk. daha fazla yapılcak bir şeyin olduğunu maalesef ki düşünmüyorum artık .boyut33 yazdı:YA arkadaşlar ben 2007den beri bu oyundayım uzun süre ara verdim geri döndüm fakat eski yardım destekler kalmamış bir sığnağa giremiyorum bir migrata giremiyorum anlamıyorum iflis duruyor kimse kimseye yardım etmiyor yada para istiyor ne ytapmamız lazım bu oyunda yanlışımmı var sadece bu kobu hKKINDA DESTEK İSTİYORUM
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
nasıl migrata girion sığınaga giremion görev vericek oradki adam ismini unutttum ışıka gidicen ayyaş agop sonra sıgınak
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
seagle yazdı:nasıl migrata girion sığınaga giremion görev vericek oradki adam ismini unutttum ışıka gidicen ayyaş agop sonra sıgınak
Tamam Anladık Anaokulu Terksin Kanıtlama Artık !
Adam Kimsenin Onu Gruba Almadığını Söylüyor ! Okuluna Git ve Biraz Türkçe Dersine Çalış

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Görevlerle ne alakası var ki?ChuckBartowsKi yazdı:seagle yazdı:nasıl migrata girion sığınaga giremion görev vericek oradki adam ismini unutttum ışıka gidicen ayyaş agop sonra sıgınak
Tamam Anladık Anaokulu Terksin Kanıtlama Artık !
Adam Kimsenin Onu Gruba Almadığını Söylüyor ! Okuluna Git ve Biraz Türkçe Dersine ÇalışTabi Yaşın Tutuyorsa
Mustafa güzel demişsin +rep...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa