BURAYA KDRMIS
BURAYA KDRMIS
Ben Ali Blademin sahibi herşey buraya kadarmış herkez kendine iyi baksın seven sevmiyen dost düşman hadi herkezle görüşmek üzere oyuna dönmemek üzere oyunu bırakıyorum..
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: BURAYA KDRMIS
bu oyunu yaklaşık olarak 3 yıldır oynuyorum celal üstüm ful dizili 1 tane item eksigim yok böyle olunca oyuna girmekten sıkılıyorum e oyun basit şimdi başlasam 2 haftaya ful savaşcı şifacı veya büyücü dizerim dizdikten sonra da canım sıkılıyor girmek istemiyorum 39 lwl sürünümü çok güzeldi şimdi savaşcı ws leri fln bi tat alınmıyor bi işe yaramıyor üzerinde item olmayan adam bizi kesiyorsa bu oyunda adalet kalmamıştır adaletin olmadıgı yerde adımın anılmasından rahatsız olurum....AmisosxxPittBuLL yazdı:Ne oldu ali Hayırdır ?
benden alacakları olanlar 1 hafta boyunca formu takip edecem buraya yazsın şimdiye kadar kimsenin alacagı yok diye hatırlıyorum olan var ise söylesin yok ise son çarım olan şifacım da silinecek herkeze duyrulur....
bu arada oyunu bırakmayı herkeze tavsiye ederim çogu kişi oyuna kendini kaptırmış sosyal yaşamından kopmuş yazık beyler yazık harcadıgınız zamanı bir spor salonuna veya evdeki en basit işinize harcayın inanın degmiyor küfür fln hiç bişi degmiyor
bu oyunda cok iyi dost olan arkadaşalrın ayrıldıgını gördüm dostumu kaybetmek üzereydim en iyisi bırakmak 
-
- Sahaf Yardımcısı
Ali ...
en iyisini yaptın....
Hakkında hayırlısı Olur inşallah...
Git acıl gez toz
Kız peşinde KOş da
en iyisini yaptın....
Hakkında hayırlısı Olur inşallah...
Git acıl gez toz
Kız peşinde KOş da
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Yolun açık olsun kardeşim bırakmaman için ısrar etmicem kararına saygı duyuyorum fakat Durmuşun dediği gibi git gez toz garı kız peşinde dolaş sonra gel tekrar oyununu oyna
Şimdilik Allah yolunu açık etsin Ali görüşmek üzere bu gidişin bi gelişi olsun ama yinede senin bilceğin bişi
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
oyuna dönmeye niyetim olsaydı öyle bir düşüncem olsaydı bütün çarları silmezdim ben bütün çarları sildim ki bidaha bulaşmıyım bu illete
pompala 
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
bende geçen yaz deil ondan önceki yaz bırkamıştım oyunu ama çarlarımık silmedim 250 m lik felan item dağıttım sonra 50m yi felan kendime ayırıp bi büyü yaptım yani çarlarını silmen hata bence kendine en azndan bi karakter ayırsaydın ve geri kalan itemleri dağıtsaydın yazık fakir fukara sevinirdi
ops:
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü