Merhaba Arkadaşlar ;
Belki Sizlerde Duymuştursunuz Madalyalar Çemberlitaş Eklentisiyle Beraber Paha Biçilemez Olacakmış Doğrumu Sizce ?
Madalyalar Hakkında.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madalyalar Hakkında.
umarım olmaz çünkü biriktirmedim :?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Bende Var Bi Kaç Bİn Kadarmitmet yazdı:umarım olmaz çünkü biriktirmedim :?
Çemberlitaş Video'sunda "Madalyalar veriyorlar gizli gizli" diye bir şey söylüyorlar..
Herkes de Madalyalar çok değerli olacak diyor. Madalyaların mutlaka bir amacı vardır.
Bekleyip göreceğiz.
Herkes de Madalyalar çok değerli olacak diyor. Madalyaların mutlaka bir amacı vardır.
Bekleyip göreceğiz.
2009-2013
Yahu! Arkadaşlar nasıl uyduruyorsunuz bu bilgileri, yöneticilerin hiç bir açıklama yapmamasına rağmen (sizde duydunuz mu?) gibi bir cümle kuruyorsun.. Doğru bilgi için
www.istanbuloyun.com
www.istanbuloyun.com
Hadi bakalım.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
uydurma falan yok. gm ler bol bol kesim yapın diyor. her kesim madalya garantisi var (yeni item düşmese bile) hadi onlar genelde açıklama yapmadı sence bu madalyaları ne yaparız. Onların bütün söylediklerini söylemedi varsayalım. Bizim uydurduğumuzdan yola çıkarak sendeki madalyaları ben satın alabilirimDarkShare yazdı:Yahu! Arkadaşlar nasıl uyduruyorsunuz bu bilgileri, yöneticilerin hiç bir açıklama yapmamasına rağmen (sizde duydunuz mu?) gibi bir cümle kuruyorsun.. Doğru bilgi için
www.istanbuloyun.com
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
heryere doğru bilgi için, istanbuloyun.com yazmana gerek yok önce bak oraya bunlar yazıyor mu? 29 lvl zamanında yoktun sanırım yöneticiler pek bişey dememesine rağmen herkes biliyordu meteor bölgesinin gelceğiniDarkShare yazdı:Yahu! Arkadaşlar nasıl uyduruyorsunuz bu bilgileri, yöneticilerin hiç bir açıklama yapmamasına rağmen (sizde duydunuz mu?) gibi bir cümle kuruyorsun.. Doğru bilgi için
www.istanbuloyun.com
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Madalyalar gibi Meteoritlerin de değer kazanacağını düşünüyorum ben... Ne zaman gerçekleşir bu bilemem ama onlarda boş değildir. Madalyalar konusunda ise acı bir anım var
Eskiden üst üste koyamıyorduk, bilirsiniz, bir kasayı dolduran madalyalarımı boşa duruyor diye yere atmıştım, olsun yine de 50'yi geçtim tekrar
Bir işe, önemli bir işe yarayacağına şüphe yok, belki lonca sistemiyle de gerçekleşebilir bu...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- hardboy211
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
olabilirde bir videoda madalyaalar veriyorlar gizli gizli demesinden bir şey olmaz heralde abartmayınn
Alayınaa değilll kralınaaa.

- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Benım sancakda 999 adet 2 tane var madalya 10 bınden almışdım tanesını 
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum