Yardım ederseniz memnun olurum
Yardım ederseniz memnun olurum
ben yeni bir büyücü çarı açtım şu an itibariyle 23 lwlım 15 direnç kırma 10 10 buz ve diğerleri fiziksel olarak gidiyorum acaba +30 +40 gibi seviyeler için kasmak yeteneklerini ve itemlerini azabilirmisiniz ayrıca tavsitelerede acıgım
avakado=eminönü
Re: Yardım ederseniz memnun olurum
kardeş 30 lvl'de kasmak için buz oku uygun dur şimdi neden diyeceksin çünki senin 30 lvl de kasacağın yer bab-ı ali ve ordaki yaratıklarda buz direçi düşük oluyor.
30 lvl için yetenekler:
15 buz ve bilgisi
15 direnç kırma
geri kalan 15 puanda
7 meteorti 8 bilgisi olarak verbilrisin arada bekleme olmasın diye item olarak 30 lvlde olgun kolye yüzük bul bide elinde anka 200-250 gibi bi değer oluyor ki bunu 4 le çarp + 400 ekle ve direnç kırma alınını açınca hayvanın direnci 0'ın altına düşerse yüzde 25 + kritk geliyor. Bu şekilde 35 yada isteğe bağlı 37'ye kadar kasablirsin.
35'de kurt mağarasına gidiyorsun ve lvl 35 de yetenekler sıfırlanıyor bir kaç parça komet item bulabilrsen çeteci mağarasındaki görevlerde 34 lvl komet merlin pant veriyorlar sen bi ayakkabı ve eldiven bularsan tmm dır. böylece büyü fizkseli 216 gibi bir değer çıkartıyorsun kur mağarasında meteorti daha iyi işe yaradığı için bu şekilde kasılabilrsinama istersen üstünü full buz yapıp kasılabilirsin ve görevleri yapabilrsin ama 38'e gelince siviri ada yolu gözükcek ve kemik kafa ruh çalan vb. keserken zorlanırsın eğer buza devam diyorsan yukardakine devam et gelen puanları metoerit ve bilgisine ver ama komet item alırsan şu şelikde daha sağlıklı olur.
35 lvl için yetenek:
15metorit ve bilgisi
15 buz ve bilgisi
10 konsantrasyon (buz okunda 5 puan alıp bunu verebilrsin)
40 lvlde komet ve buzları satıp eletirk set veya buz set alabilrisn
40 lvlde yetenkler sıfırlanacağı için eğer elektirk set veya buz set dizersen yararına olur çünkü benim eski charımda full doğru akım ve zincir set karışık vardı ve 680 gibi bir rakamda oluryordu direnç + eletirk atınca düz 2500-3000 kritkle 5000-6000 3 kat ile 7000 kadar çıkabilriyordu
40 lvlde kasılmak için karacinleri tecih et tenha ve çok hayvan buluna yerleri tecih et cincırın orası boş olur ise orda rahatça kasabilrsin plusın varsa 2 günde 44 kadar çıkabilrisn.
40 lvl için yetenk dizlimi:
15buz ve bilgisi
15 eletirk ve bilgisi
15 direnç
1 meditasyon
4 tesla küresi (eğer meditasyon temzse bu 4 puanıda verbilrsin meditasyona)
yazım hataları için özür dileim elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ama acelem var eğer kafana takılan sorular olursa özelden ulaşabilirsin elimden geldiğince bilgimin yettiğince yardım ederim.

30 lvl için yetenekler:
15 buz ve bilgisi
15 direnç kırma
geri kalan 15 puanda
7 meteorti 8 bilgisi olarak verbilrisin arada bekleme olmasın diye item olarak 30 lvlde olgun kolye yüzük bul bide elinde anka 200-250 gibi bi değer oluyor ki bunu 4 le çarp + 400 ekle ve direnç kırma alınını açınca hayvanın direnci 0'ın altına düşerse yüzde 25 + kritk geliyor. Bu şekilde 35 yada isteğe bağlı 37'ye kadar kasablirsin.
35'de kurt mağarasına gidiyorsun ve lvl 35 de yetenekler sıfırlanıyor bir kaç parça komet item bulabilrsen çeteci mağarasındaki görevlerde 34 lvl komet merlin pant veriyorlar sen bi ayakkabı ve eldiven bularsan tmm dır. böylece büyü fizkseli 216 gibi bir değer çıkartıyorsun kur mağarasında meteorti daha iyi işe yaradığı için bu şekilde kasılabilrsinama istersen üstünü full buz yapıp kasılabilirsin ve görevleri yapabilrsin ama 38'e gelince siviri ada yolu gözükcek ve kemik kafa ruh çalan vb. keserken zorlanırsın eğer buza devam diyorsan yukardakine devam et gelen puanları metoerit ve bilgisine ver ama komet item alırsan şu şelikde daha sağlıklı olur.
35 lvl için yetenek:
15metorit ve bilgisi
15 buz ve bilgisi
10 konsantrasyon (buz okunda 5 puan alıp bunu verebilrsin)
40 lvlde komet ve buzları satıp eletirk set veya buz set alabilrisn
40 lvlde yetenkler sıfırlanacağı için eğer elektirk set veya buz set dizersen yararına olur çünkü benim eski charımda full doğru akım ve zincir set karışık vardı ve 680 gibi bir rakamda oluryordu direnç + eletirk atınca düz 2500-3000 kritkle 5000-6000 3 kat ile 7000 kadar çıkabilriyordu
40 lvlde kasılmak için karacinleri tecih et tenha ve çok hayvan buluna yerleri tecih et cincırın orası boş olur ise orda rahatça kasabilrsin plusın varsa 2 günde 44 kadar çıkabilrisn.
40 lvl için yetenk dizlimi:
15buz ve bilgisi
15 eletirk ve bilgisi
15 direnç
1 meditasyon
4 tesla küresi (eğer meditasyon temzse bu 4 puanıda verbilrsin meditasyona)
yazım hataları için özür dileim elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ama acelem var eğer kafana takılan sorular olursa özelden ulaşabilirsin elimden geldiğince bilgimin yettiğince yardım ederim.
- IxLucifeRxI
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
30 lwlden 35 e kadar Buz+elektirik yap
35 lwlde 1-2 parça komet nexus itemle 40a kadar idare et
Yetenekler
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Konsantrasyon 10
Konsantrasyon 15 olunca geri kalan puanları kafana göre dağıt
40 lwlde
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Konsantrasyon 15
Tesla 5
gelecek puanlarıda kutup , meditasyon ve büyü bozma arasında paylaştır
44 lwlde
Buz & Bilgisi 15
Elektirik & Bilgisi 15
Direnç 15
Tesla 5
Kutup 1
Meditasyon 1
Geriside zihin
49 lwlde kendi yetenek dizilimi oluştur
Not:40 lwlde Kançalan item alırsan daha yararlı olabilir
35 lwlde 1-2 parça komet nexus itemle 40a kadar idare et
Yetenekler
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Konsantrasyon 10
Konsantrasyon 15 olunca geri kalan puanları kafana göre dağıt
40 lwlde
Fiziksel & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Konsantrasyon 15
Tesla 5
gelecek puanlarıda kutup , meditasyon ve büyü bozma arasında paylaştır
44 lwlde
Buz & Bilgisi 15
Elektirik & Bilgisi 15
Direnç 15
Tesla 5
Kutup 1
Meditasyon 1
Geriside zihin
49 lwlde kendi yetenek dizilimi oluştur
Not:40 lwlde Kançalan item alırsan daha yararlı olabilir
Son gün geldiğinde Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

İki Ters , Bir Düz

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
30 lvl olunca hemen
15 buz
15 buz bilgisi
15 direnç kırma
1 yıldırım
14 elektrik bilgisi
olarak dağıtırım yetenekleri. buz ana büyüdür. üstünü full buz dizmeye çalış. elektrik item alma. yeşillik olsun diye koyduk zaten yıldırımı
15 buz
15 buz bilgisi
15 direnç kırma
1 yıldırım
14 elektrik bilgisi
olarak dağıtırım yetenekleri. buz ana büyüdür. üstünü full buz dizmeye çalış. elektrik item alma. yeşillik olsun diye koyduk zaten yıldırımı
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!