WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Brothersxrushh

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

bendensairolmaz yazdı:hahahah electro acıyorum sana , demek serruhu yendin sahibi yok die atmadın foruma. O konuyu kim açtı acaba :D
ikisininde bi tarihine bak hele hem iki kere 5 0 yendim bu ikincisiydi sende biraz akıl olsa çarını çaldırmazdın biraz dikkatli olsan böyle kıvranmazdın....
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bendensairolmaz yazdı:Birde arz sancakta maçaxkızını yendikten sonra geldin vs atacaktık Touch şahit büyü bozma 15 değil sadece 30 canımı yedin :D sonra kaçtın gittin. Ertesi günü geldin vs 2*1 di ben sahibi değilim dedin gene kaçtın gittin.Ama büyücüm çalındıktan sonra gel su kadarına vs atalım diyordun savascıma :D Sana cevap olarak seni ağlata ağlata kestikten sonra bana yazdığım pmyi gösteriyorum. Senden ancak kraliçe olur , çünkü iyi kıvırıyorsun :D

Sadece ezik bir acizsin , o kestiğin büyücülerle bide kaçmadan vs at eminim ki 1 tanesini kazanamazsın :D
Resim

Touch hırsızın teki belli çarını niye çaldırdın hırsızlarla işbirliği içersindesin bu biiir ikincisi o fotoda senle dalga geçiyorum ewt sen haklısın ben ezoyum diyerek bu ikiii.. üçüncüsü bu çok eski bi foto ismimi bile değiştirmeden önce ki senle tek bi ws attık oda 10m sinemiydi neydi ben aldım o ws yi buda 3...
Resim

Resim

Resim

Resim
emre2010
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen emre2010 »

ellecktro kıvırmaya gerek yok tmm tekrar atarız ama az kalıdı ejderime üretim atalım o zaman nesine istiyosan
Kullanıcı avatarı
WaFFeNxNeFeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler

Mesaj gönderen WaFFeNxNeFeR »

Tebrik ederim kardeşim.
WaFFeN Ss
WaFFeNxNeFer
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs ŞeRRuH

Mesaj gönderen SeRRuh »

Yalnizadam0 yazdı:Az laf çok iş. yarım saat once yaptıgın yoruma 15 dk once attıgımız vs :) Selametle . Emin !

WaFFeNxeLLecTRo 5*0 ŞeRRuH

Vs den bı kaç kare ..

Resim

Resim

Resim

Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile :lol: :lol:

İsmin Emin'miş herkimsen seni tanımıyorum Ellectropower yani Abdullah'ın charı diye hiçbir şekilde yanlış yapmak istemedim fakat sen fazla kaşındın. Abdullah'ı 5,0 Yendim ve o bana 1 laf söyledi " kardeşim bu V.sden kimsenin haberi olmasın " Bu zamana kadar hiçbir şekilde konuşmadım o V.s hakkında ama madem Abdullah degilde artık sen varsın bende ona göre muamele yaparım Emin !

Bir kaç kişiyi kesmişsin hakkındır madem kesmişsin Forum senindir devam et fakat, Charda benim olmadıgımı bile bile ŞeRRuh adlı karakteri kestim diye Reklam yapman beni ciddi anlamda Sinirlendirdi.

Seninle attıgımız V.sde seni kesinlikle kaile almadım ve 3,2 bitti, 2,1den 3,2 Yaptım sende biliyorsun ki İşe gitmem gerektigi için çıktım arkamdan kaçtı demişsin bunu hesabını soracagım sana benden aldıgın her skor kıl payı ve İşe gitmem gerektigi içindi Unutma !

Varsa yüregin 5 el V.s atalım ve 200m Büyük ödül Olsun. Sana daha iyi reklam olmaz kimse, O kadar kişi ile V.s atmışsın 200m toplamışsındır herhalde ?
HODRİ MEYDAN !

Not:Senin kestigin tüm kişileri senden daha iyi skorlar ile kestim. Diyorsun ki zırh yok, o yok ,bu yok Madem yok Neden V.s atıyorsun ? Madem V.s atıyorsun daha ne konuşuyorsun ?

Attıgımız V.s'den Bir kare ...
Resim
Hedef Menzil Dışında ! >> Zaten menzil içinde Olsa, Burda böyle konuşmazdı ...
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Şerruhhh electrodan daha iyi aburada şerruhdan yani aşçı uşağa uşak bahçıvana :D sonra herkes electroya :lol: :lol: :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
ZeydanBey
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ZeydanBey »

1. Olarak WaFFeNxellectro - Ellectropower - Yanlızadam - Korkusuzxlyder - '' MeHMeT '' AdLı HırSız BuDur KekLeMeye ÇaLıŞYor MİLLeTi BazILarıda Yiyor KafaSıNa Kadar ;) BuNun Üstü ELeKTirik MenZilde Dez AvantaJı Var Ve MeNZiL KoRKaKLaRın İŞİDİR... En KiNg Ws ' Ci Şerruhtur ... Ayıq Ol Kayık Olursan bAtarsın ELLectRo .

SayGILaR *< Eminönü => KuMPaZzZ [Ejder Asa][Nucleus Set] Sarı Bıyık :)
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

electro sen muratı(şerruhhh) u yen ..dile benden ne dilersen.. Meranın En iyisi oLduğu tartışıLır ama bana göre iLk 3 büyücüsünden biridir şerruhh..kısacası yenemezsin yaylan 8-) :geek: :ugeek: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
McErdem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen McErdem »

Meranın en iyi ws ci büyücüsü Şerruhtur . Ellectronun yendiği adamlar ve kazandığı galibiyetlerde kücümsenemez fakat aynı ikilem içinde bende kaldım we bana meydan okuyan , benden güclü olduğunu iddia eden kim var ise tek tek kestim . Ellectro gibi paralarıda topladım :) Fakat Ellectro ve Serruh arasındaki ws nin seyrine doyum olmayacağını belirterek ikisinide tebrik ediyorum...
Resim *M And C* Resim
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ZeydanBey yazdı:1. Olarak WaFFeNxellectro - Ellectropower - Yanlızadam - Korkusuzxlyder - '' MeHMeT '' AdLı HırSız BuDur KekLeMeye ÇaLıŞYor MİLLeTi BazILarıda Yiyor KafaSıNa Kadar ;) BuNun Üstü ELeKTirik MenZilde Dez AvantaJı Var Ve MeNZiL KoRKaKLaRın İŞİDİR... En KiNg Ws ' Ci Şerruhtur ... Ayıq Ol Kayık Olursan bAtarsın ELLectRo .

SayGILaR *< Eminönü => KuMPaZzZ [Ejder Asa][Nucleus Set] Sarı Bıyık :)

Ah zeydan ahh ! Sana 50 kere dedım ama dınlemedın.Benım karakterım Yalnızadam. Senin ceketını calan Yanlızadam .Korkusuzxlyder ve Yanlızadam adlı karakterle Sonyx e ait.Iftıra atmadan bıdaha dusun ;)
Resim

Resim

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön