Öncelikle SeLamun ALeyküm.
Bildiğiniz üzere isim değiştirme paketleri satışa sunulmuştu kısa bi süreliğine..
İsim değiştirmeye sözüm yok ama yeni bir karakter açtığımızda Büyük harf küçük harf uyumunu yönetim olarak sizden bekliyorum..
Herkesin Bu kutuları almaya imkanı yok . Misal ; Kendim TOkat'tayım Ve Forumda satılan kutuları almaya imkanım olmuyor ha karakter isimini değiştirmeyi geçtim 1 lwl karakter açtığımda Büyük küçük harf kullanma olanağı bekliyorum.
İyi FoRumlar..
İsimLer Hakkında.
İsimLer Hakkında.
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.
Efkar--YeniçerixiSyan

Efkar--YeniçerixiSyan

Re: İsimLer Hakkında.
Merhaba,
Büyük küçük harf konusu tartışılan bir konu. Beta'dan sonra bu özelliği yasaklayan İKV Yönetimi'nden defalarca istendi. (Çeşitli kanallarla...)
Bana sorarsanız...
Bu yıl ki fuarda , sizin de belirttiğiniz gibi , isim değiştirme hakkı veren özel e-pin verildi. Gördük ki isimler acayip kötüleşti. Mesela xXxXxXoLkİnXxXxXx (Kendi uydurmamdır.).
Oysa; bence bu özellikteki asıl amaç ismimizi düzgün bir şekilde değiştirmekti.
Diyeceğim:
Düzgün kullanılsa amenna ancak bu gibi görüntü farklılıkları ve kirlilikleri oluşuyor ve cidden ben çok rahatsız oluyorum.
Not: Bu konuda bir başka arkadaşın mükemmel bir konusu vardı. İzin almadığım için link vermiyorum.
Büyük küçük harf konusu tartışılan bir konu. Beta'dan sonra bu özelliği yasaklayan İKV Yönetimi'nden defalarca istendi. (Çeşitli kanallarla...)
Bana sorarsanız...
Bu yıl ki fuarda , sizin de belirttiğiniz gibi , isim değiştirme hakkı veren özel e-pin verildi. Gördük ki isimler acayip kötüleşti. Mesela xXxXxXoLkİnXxXxXx (Kendi uydurmamdır.).
Oysa; bence bu özellikteki asıl amaç ismimizi düzgün bir şekilde değiştirmekti.
Diyeceğim:
Düzgün kullanılsa amenna ancak bu gibi görüntü farklılıkları ve kirlilikleri oluşuyor ve cidden ben çok rahatsız oluyorum.
Not: Bu konuda bir başka arkadaşın mükemmel bir konusu vardı. İzin almadığım için link vermiyorum.
Büyük-Küçük harf görüntü çirkinliği,Türkçe ' ye ters düştüğü için istenilmiyor olabileceğini düşünüyorum.Saygılarımla...

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- hardboy211
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
niye taktınız ki bu kadar gösterişş meraklısımısınız yhaw ne olmuş isim büyükse
Alayınaa değilll kralınaaa.

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen Aga Buyuk Olsa Nolur Kuçuk Olsa Nolur Önemi Olan Çarının Gucuyle Adını Duyurman 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Bende büyük küçük yazma taraftarı değildim ama loncadan ayrılınca isim değiştirmek zorunda kaldım hazır değiştirdim güzel bi şey olsun deyip bende büyük yatım 
Merhabalar
Bildiğiniz üzere İsim değiştirme Pinleri fuara özel kutulara eklenerek satışa sunulmuştu.Yönetimimizden bir açıklama gelenede kadar İsim Pini satışı yoktur.Açıklamayı bekleyelim lütfen.Ayrıca ;
" GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
İyi Forumlar
Bildiğiniz üzere İsim değiştirme Pinleri fuara özel kutulara eklenerek satışa sunulmuştu.Yönetimimizden bir açıklama gelenede kadar İsim Pini satışı yoktur.Açıklamayı bekleyelim lütfen.Ayrıca ;
" GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız. "
İyi Forumlar