İsim değiştirme epini almak için bölgeye yazdım ve bu arkadaş satabileceğini söyledi daha kendi nicki bile büyük değil ama insanları tanımak adına ve meblanın küçük olmasından bakalım verecekmi vermeyecekmi diyerek Godslaw nickli arzın çocuğu dolandırıcı şahısla anlaştık ben 25 m verecektim antreponun orda buluştuk Nakit yoktu iridyum + 5 m verdim verir vermez alt+f4 çekti ve oyundan çıktı 48 lwl arz kendisi . Giden parasında değilim .. insanları tanıyoruz böylece ve bu konuyu açmamdaki sebep diğer insanların dolandırılmasını önlemek ve yönetime sitem .. ne vardı sanki herkez bu haktan yararlansaydı normal kutu alanlarda.. ben 3 bucuk yıldır oynuyorum sadece beta nicki almadım diye dışlanmak gerçekten acı.. yönetimin bize ticareti araç gözüyle bakması ayrı bir acı veriyor türk oyunu diyoruz destek olalım diyoruz aynı içtenlikle yönetimdende bize sahip çıkmasını beklerken .. desteğe mesaj atacağım bu kişi süresiz banlanacak veya banlanmayacak olan bize oluyor Bizi epin arayışına iten yönetim tekrar düşünmeli bu konuyu herkeze açmalı zira bu dolandırıcılık vakalarının önü alınamazsa.. cok kişi madur olacak buyrun kanıtlara geçelim.
ÖnceLiqLe Gecmiş oLsun Kardesım..
Yonetımın Bu konuyLa ıLqıLenıp Satışa SunuLması Lazım Isım deqıStırme Epını Yoksa Gercekten Bu Tür Hırszlıkların önune geciLmez.. Coqu Arkadsım düştü bu oyuna ve hepsıde Çaldırdı Parasını, madenını..
**** " GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız "