EPİN DOLANDIRICISI [ Godslaw ] [ KANIT MEVCUTTUR ! ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

EPİN DOLANDIRICISI [ Godslaw ] [ KANIT MEVCUTTUR ! ]

Mesaj gönderen Kruis »

Merhaba

İsim değiştirme epini almak için bölgeye yazdım ve bu arkadaş satabileceğini söyledi daha kendi nicki bile büyük değil ama insanları tanımak adına ve meblanın küçük olmasından bakalım verecekmi vermeyecekmi diyerek Godslaw nickli arzın çocuğu dolandırıcı şahısla anlaştık ben 25 m verecektim antreponun orda buluştuk Nakit yoktu iridyum + 5 m verdim verir vermez alt+f4 çekti ve oyundan çıktı 48 lwl arz kendisi . Giden parasında değilim .. insanları tanıyoruz böylece ve bu konuyu açmamdaki sebep diğer insanların dolandırılmasını önlemek ve yönetime sitem .. ne vardı sanki herkez bu haktan yararlansaydı normal kutu alanlarda.. ben 3 bucuk yıldır oynuyorum sadece beta nicki almadım diye dışlanmak gerçekten acı.. yönetimin bize ticareti araç gözüyle bakması ayrı bir acı veriyor türk oyunu diyoruz destek olalım diyoruz aynı içtenlikle yönetimdende bize sahip çıkmasını beklerken .. desteğe mesaj atacağım bu kişi süresiz banlanacak veya banlanmayacak olan bize oluyor :) Bizi epin arayışına iten yönetim tekrar düşünmeli bu konuyu herkeze açmalı zira bu dolandırıcılık vakalarının önü alınamazsa.. cok kişi madur olacak buyrun kanıtlara geçelim.

KANITLAR SS LAR;
http://img411.imageshack.us/gal.php?g=e ... 145328.jpg
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Re: EPİN DOLANDIRICISI [ Godslaw ] [ KANIT MEVCUTTUR ! ]

Mesaj gönderen bilinmez »

hata onda değil sende
Kullanıcı avatarı
Kruis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kruis »

bilinmez yazdı:hata onda değil sende
İnsanları tanıyoruz iyi oldu bu bana :)
"Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem."
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;

Bu tür bir alışveriş yasak değilmidir? Sonuçta TL verip ladığımız bir değeri Oyun Parası ile satıyoruz?
Bu konuda bir yetkili açıklama yabilir mi?
Yani oyunda bu isim değiştirme kodlarını oyun parası karşılığında satabilirmiyiz?
Saygılarımla...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Siouxanubis yazdı:Selamlar;

Bu tür bir alışveriş yasak değilmidir? Sonuçta TL verip ladığımız bir değeri Oyun Parası ile satıyoruz?
Bu konuda bir yetkili açıklama yabilir mi?
Yani oyunda bu isim değiştirme kodlarını oyun parası karşılığında satabilirmiyiz?
Saygılarımla...
Bir yetkili olsa bunları derdi büyük ihtimal..
Bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Sadece güvendiğiniz kişilerle E-Pin Alışverişi yapınız..
Ama güvenmediğiniz kişiler ile alışveriş yaparsanız olan size olur...

umuT...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Siouxanubis »

JouRney yazdı:Bir yetkili olsa bunları derdi büyük ihtimal..
Bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Sadece güvendiğiniz kişilerle E-Pin Alışverişi yapınız..
Ama güvenmediğiniz kişiler ile alışveriş yaparsanız olan size olur
Hocam;
Bu iş gerçek para ile yapılsa amenna diyeceğim ama ben oyun parasından bahsediyorum??
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Siouxanubis yazdı:
JouRney yazdı:Bir yetkili olsa bunları derdi büyük ihtimal..
Ama güvenmediğiniz kişiler ile alışveriş yaparsanız olan size olur
Hocam;
Bu iş gerçek para ile yapılsa amenna diyeceğim ama ben oyun parasından bahsediyorum??
Bildiğim kadarıyla E-Pin Satışı suç değiL.. Ama güvenlik sorunu yaratabilir..
Oyun Parası'nı emeğinle biriktirmişsin.. Ama güvenmediğin birisiyle Alışveriş edip paranı kaptırırsan yazık olur ve Yönetimin bu konu da yapabileceği hiçbirşey yok.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Ticari bir olay değildir bu.
Gerçek para karşılığı alıp oyun parası ile satıyorsun. Bu zaten satıcının ettiği zarardır.
Ancak bunu internette gerçek para karşılığı satar isen o zaman suç olur ve ticari olur.
Sizler oyun içerisinde bu hakkı oyun parası ile satın alacaksanız çok iyi tanımadığınız kişilerden almayın.
Burda dikkat edecek olan taraf alıcıdır. Dolandırma olayı olmuş isede bunu gerekli yerlere iletirseniz gereğini yaparlar.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Tahirbey yazdı:Merhaba,

**** " GameX'in özel fırsatlarından her oyuncumuzun yararlanmasını isteriz. Fakat bu tip işlemlerin güvenlik sorunu yaratması muhtemeldir. Bu yüzden GameX'e özel İKV Kutu siparişleri hakkında forumda konu açmayınız. Bu konuda sadece güvenebileceğiniz kişilerden yardım istemeyi, aksi halde istenmeyen durumların doğabileceğini hatırlatırız "

İyi Forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bir ekleme olarak bu konuda soru-cevaptan bu kişileri şikayet edebilirsiniz. Size verilen pin kodunu bize gönderin. Ayrıca o kişinin size o pini verdiğine dair bir ekran görüntüsünü konuşmanın tarihi saatini eklerken sunucu adı ve karakter adlarını belirtmeyi unutmayın.

Bu pinleri istismar edecek kişileri ağır şekilde cezalandıracağız.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön