WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Brothersxrushh

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
alicanowww
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Blackthrine

Mesaj gönderen alicanowww »

öncelikle tebrıkler ... Waffenxellectro zırhsız oldugu halde wsyı kazandı ayrıca onun ıcınde tebrık ederım ama sunu belırteyımkı bu ılk yaptıgım menzıllı ws idi benı menzılle wsde yenerek ovunmen yanlıs ...ama ben foruma yazmana bıse demıyorm... bu arada bu wsden önce yaptıgımız wsde Blackthrine 5 Ellectropower 0 Menzılsız ws sonucu ...Ben foruma koymamısdım o yusden kmse bılmeyebılır.Menzıllı wsye cokdan berıdır karsıyım Kaçmadan erkek gıbı ws atıcak karsıma gelsin ... ! Son sözüm bu.
ResimResimResimResim

Deathxmagnetic...Blackthrine...
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Blackthrine

alicanowww yazdı:öncelikle tebrıkler ... Waffenxellectro zırhsız oldugu halde wsyı kazandı ayrıca onun ıcınde tebrık ederım ama sunu belırteyımkı bu ılk yaptıgım menzıllı ws idi benı menzılle wsde yenerek ovunmen yanlıs ...ama ben foruma yazmana bıse demıyorm... bu arada bu wsden önce yaptıgımız wsde Blackthrine 5 Ellectropower 0 Menzılsız ws sonucu ...Ben foruma koymamısdım o yusden kmse bılmeyebılır.Menzıllı wsye cokdan berıdır karsıyım Kaçmadan erkek gıbı ws atıcak karsıma gelsin ... ! Son sözüm bu.
Tebrıklerın ıcın tesekkur ederım,ancak vs yı reddedebılırdın.ve menzıllı derken sende elektrık ve fızıkseldın.emın olun hepınızle ıstedıgınız sekılde vs atıcam.tek şaheserim ejderim.ee junon bize gülmedi.vakti gelir.
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

WaFFeNxeLLecTRo vs ŞeRRuH

Az laf çok iş. yarım saat once yaptıgın yoruma 15 dk once attıgımız vs :) Selametle . Emin !

WaFFeNxeLLecTRo 5*0 ŞeRRuH

Vs den bı kaç kare ..

Resim

Resim

Resim

Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile :lol: :lol:
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs ŞeRRuH

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

Emin Bunu sana hiç yakıştıramadım. Chardaki kişinin murat olmadığını anlamadınmı ? çok ayıp ettin.
üstelik murat seni 5 0 ve 3 2 gibi skorlarla yenmiş. ve foruma koymamıştı. o büyücüdeki murat olsa yenebilirmiydin ?

Nese biraz sevinirsin sadece ..
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

BiLGeKaGaN yazdı:Emin Bunu sana hiç yakıştıramadım. Chardaki kişinin murat olmadığını anlamadınmı ? çok ayıp ettin.
üstelik murat seni 5 0 ve 3 2 gibi skorlarla yenmiş. ve foruma koymamıştı. o büyücüdeki murat olsa yenebilirmiydin ?

O beni 5 *0 yenmedi. ben attıgım carı bılırım. carda kımın oldugunu bilmiyordum.Adam 50 m sıne vs teklıf etti.Baskası olsa 50msıne onun charından vs teklıf edebılırmı? edemez. O gelsın yıne vs ye beklerım ;)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

WaFFeNxeLLecTRo vs Kholpashalixloaa

Koleksiyonuma bir yenisi eklendi.Selametle ! Apo !

WaFFeNxeLLecTRo 5*0 Kholpashalixloaa 30 msine atılan vs .

Resim

Resim

Resim

Resim
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

Yalnizadam0 yazdı:
BiLGeKaGaN yazdı:Emin Bunu sana hiç yakıştıramadım. Chardaki kişinin murat olmadığını anlamadınmı ? çok ayıp ettin.

O beni 5 *0 yenmedi. ben attıgım carı bılırım. carda kımın oldugunu bilmiyordum.Adam 50 m sıne vs teklıf etti.Baskası olsa 50msıne onun charından vs teklıf edebılırmı? edemez. O gelsın yıne vs ye beklerım ;)
aynı hesaba gelmedimi o zaman.charki kim varsa yani.o çalışan biri ayrıca öğlen boş bi anında oyuna girmiş. ve vakti dolunca da çıktı.
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

hahahah electro acıyorum sana , demek serruhu yendin sahibi yok die atmadın foruma. O konuyu kim açtı acaba :D
Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Birde arz sancakta maçaxkızını yendikten sonra geldin vs atacaktık Touch şahit büyü bozma 15 değil sadece 30 canımı yedin :D sonra kaçtın gittin. Ertesi günü geldin vs 2*1 di ben sahibi değilim dedin gene kaçtın gittin.Ama büyücüm çalındıktan sonra gel su kadarına vs atalım diyordun savascıma :D Sana cevap olarak seni ağlata ağlata kestikten sonra bana yazdığım pmyi gösteriyorum. Senden ancak kraliçe olur , çünkü iyi kıvırıyorsun :D

Sadece ezik bir acizsin , o kestiğin büyücülerle bide kaçmadan vs at eminim ki 1 tanesini kazanamazsın :D
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön