WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs MaÇaxKıZı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

maçayada gelen takıyo giden takıyo ERKEK dir kendisi bu arada ;) ;) ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Blackthrine

tek bi konu aç yada açma yeter arkadaş ya abarttın !

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs ZamanxYİNGG

şu meranda ciddi attığım vslerde bi tane yenen çıkartsana karşıma sen kmsn ki electro bak tanırım seni sinirimi bozma rakip tanımam felan yüklerim oyunu 1 qünde dizerim çarı 2. gnde merandan silerim seni HAVA ATARAK KİMSENİN GÖZÜNDE EN İYİ OLAMAZSIN AZCIK MÜTAVAZİ OL ;) ha bu arada kıskandı felan dicek olursanda 1 haftadır girmiorm bıraktm sadece forum takip ediorm boş boş 10 tane ws sonucu yazdıqın konu war hepsini tek konuda toplarsan güzel olr . . yada hiç açma içinde kalsın

Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

Canceazi yazdı:Seni gerçekten tebrik ederim ama Şerruh, Deathxkarani gibi isimlerlede vs atmanı öneririm kendini ispatlamak çok istiyorsan :)

Tesekkur ederım kardesm, Şerruh adlı charı 5 kişi kullanıyor :S Asıl buyuden anlayan arkadas Murat dedıklerı kısı ama onunlada oyunda olma vaktımız denklesmedı gıttı :) , Deathxkarani veysel kardesıme ıse vs teklıf ettım fakat vs şartlarımız uyusmuyor :)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Ferhatbey yazdı:şu meranda ciddi attığım vslerde bi tane yenen çıkartsana karşıma sen kmsn ki electro bak tanırım seni sinirimi bozma rakip tanımam felan yüklerim oyunu 1 qünde dizerim çarı 2. gnde merandan silerim seni HAVA ATARAK KİMSENİN GÖZÜNDE EN İYİ OLAMAZSIN AZCIK MÜTAVAZİ OL ;) ha bu arada kıskandı felan dicek olursanda 1 haftadır girmiorm bıraktm sadece forum takip ediorm boş boş 10 tane ws sonucu yazdıqın konu war hepsini tek konuda toplarsan güzel olr . . yada hiç açma içinde kalsın

Ferhat ben emin :) İstersen senın fotolarıda koyayım? 5-0? 5m yi aldıgım? Ama usttekı konularda dedıgım gıbı en cok deger werdıklerımı koydum :) 1 gunde dız 2 . gunde sıl benı merandan hadı beklıyorum?
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Choosensxkrall

Ferhatbey yazdı:
BiLGeKaGaN yazdı:Bi Anda Patlak VeReN bi büyü daha :D
bakalım daha neler Görücez 8-)
GEREK YOK 2. HESAP AÇMAYA 1 TANE YORUMUN VAR ODA BU KONU KİMİ KANDIRIYORSUN KİME HAVA ATIYORSUN ? AAMACIN NEDİR EN İYİ BÜYÜCÜ OLDUĞUNU ÇOK POSTLA MI KANITLAMAK GİT ALLAH AŞKINA :lol:

Ben 2. bi hesap açmam ;) Kendımıde ovmem :) Bu vs ler daha once atıldı ama nıyeyse bı ruzgar estı sımdı koymaya karar verdim ;)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Choosensxkrall

Yalnizadam0 yazdı:
Ferhatbey yazdı:
BiLGeKaGaN yazdı:Bi Anda Patlak VeReN bi büyü daha :D
bakalım daha neler Görücez 8-)
GEREK YOK 2. HESAP AÇMAYA 1 TANE YORUMUN VAR ODA BU KONU KİMİ KANDIRIYORSUN KİME HAVA ATIYORSUN ? AAMACIN NEDİR EN İYİ BÜYÜCÜ OLDUĞUNU ÇOK POSTLA MI KANITLAMAK GİT ALLAH AŞKINA :lol:

Ben 2. bi hesap açmam ;) Kendımıde ovmem :) Bu vs ler daha once atıldı ama nıyeyse bı ruzgar estı sımdı koymaya karar verdim ;)
ben lafı bilge kağan a dedim 1 yazısı var oda bu çÇOOOK İLGİNÇ

Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Yalnizadam0 yazdı:
Ferhatbey yazdı:şu meranda ciddi attığım vslerde bi tane yenen çıkartsana karşıma sen kmsn ki electro bak tanırım seni sinirimi bozma rakip tanımam felan yüklerim oyunu 1 qünde dizerim çarı 2. gnde merandan silerim seni HAVA ATARAK KİMSENİN GÖZÜNDE EN İYİ OLAMAZSIN AZCIK MÜTAVAZİ OL ;) ha bu arada kıskandı felan dicek olursanda 1 haftadır girmiorm bıraktm sadece forum takip ediorm boş boş 10 tane ws sonucu yazdıqın konu war hepsini tek konuda toplarsan güzel olr . . yada hiç açma içinde kalsın

Ferhat ben emin :) İstersen senın fotolarıda koyayım? 5-0? 5m yi aldıgım? Ama usttekı konularda dedıgım gıbı en cok deger werdıklerımı koydum :) 1 gunde dız 2 . gunde sıl benı merandan hadı beklıyorum?
la emin hiç sevmem böyle yazıları yazma olum içinde kalsın :|

Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: WaFFeNxeLLecTRo vs Brothersxrushh

lan o ben değildim ortağımla ws attın sen asıl sahibiyle değil hem son vs berabereymiş kankamın acelesi varmış çıkmış şimdi gel 100m sine ws atalım yada istediğine ne kadar paran varsa ne kadarını koya biliyorsan arada olur böyle şeyler bende şerruhu 5 0 yendim ama çarında asıl sahbi yoktu foruma atmadım sen gel beni yen sora at fotoyu
Resim

Resim

Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön