BİLGİLENDİRME /color] Arkadaşlar emek hırsızları tekrardan iş başı yapmıs durumda biz elimizden geldigince bunu önlemeye calışacagız.
Benim 3 tane çakmam çıkmış durumda eger sizinde çakmalarınız varsa burada bilgilendirelim.
Orjinal Karakterim Bymerlin Yeni nickBaNdRoLsUz
ÇAKMALARI Xbymerlinx Bymerlinn Bymerlın Bymerlınn
Orjinal Karakterim Gkbxxkasa
ÇAKMALARI Gkbxkasa
Orjinal Karakterlerim Jabbawockeez
Gkbxxtalat
ÇAKMALARI Gkbxtalat Gkbxxtallat Gkbxtallat
Arkadaşlar ben şahsen kimseden şifre , item vs . şeyler istemem eger size böyle bir istek gelirse LÜTFEN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ.
Arkadaşlar eger tedirgin oldugunuz bir durum olursa size pm atan kişiyi arkadaş listenize ekleyin ve kac lvl olduguna bakın . İÇİNİZ RAHAT ETSİN !
Aynen Arkadaşlar Dikkatli olalım bir kaç gündür benim başımda da böyle olaylar oluyorlar Asla ama Asla ( İtem, Para , Şifre vs... ) hiçbirşey istemem bunu böyle bilin.
Hırsızlık Amaçlı Açılan Çakma Karakterler:
Yxdemirhan , Demırhanxşifa bu aralar pluslu karakterle dolaşan Demirxbuyücü adında var dikkat edelim. Emin olmadığınız takdirde Arkadaş listesine ekleyin
Şahsıma Ait Karakterler:
YEDemirhan,Demirxbüyücü,Demirhanxşifa,Lordxynsmr,Yeniçerixdemir,Gençxtürkler ' dir bilginize...
Gkbxxtalat yazdı:BİLGİLENDİRME /color] Arkadaşlar emek hırsızları tekrardan iş başı yapmıs durumda biz elimizden geldigince bunu önlemeye calışacagız.
Benim 3 tane çakmam çıkmış durumda eger sizinde çakmalarınız varsa burada bilgilendirelim.
ÇAKMALARI Gkbxkasa
Gkbxxtalat
Arkadaşlar ben şahsen kimseden şifre , item vs . şeyler istemem eger size böyle bir istek gelirse LÜTFEN ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ.
Arkadaşlar eger tedirgin oldugunuz bir durum olursa size pm atan kişiyi arkadaş listenize ekleyin ve kac lvl olduguna bakın . İÇİNİZ RAHAT ETSİN !
Gkbxxtalat yazdı:BİLGİLENDİRME /color] Arkadaşlar emek hırsızları tekrardan iş başı yapmıs durumda biz elimizden geldigince bunu önlemeye calışacagız.
ÇAKMALARI Gkbxkasa
Gkbxxtalat
İYİ FORUMLAR.
Bilgilendirme İçin Teşekkürler
Yabanqülü Ve yabanqlü de cok karştırılıor dikkat edelim
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!