HIRSIZLIK FOTOLARI....VE KIVIRMALAR....

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
zombi0068
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

HIRSIZLIK FOTOLARI....VE KIVIRMALAR....

Mesaj gönderen zombi0068 »

Arkaşlar son günlerde bize ws teklif eden adm... daha önce bir cok kez yend,m paraları hep silente verdirdim o koyudugu fotolardaki Silent benim ark carıdır... benim paralarımı kendi almıs acısından göstermiş =)Ben eminim bu adam ne blackthrini ne macakızını nede ying kesmiştir... ama kadınlar gibi aglayıpp...kacmıssa ayrı mesele ... yoncasına attıgımız ws de hakem Face idi..4*1 yenlilirken ws terk edip... yoncayı vermemiştir...

İçerik silindi.

Ha sunuda Peşin peşin söyleyeyim ben Electroyu bilmem benim gözümde waffenxler bundan sonra hırsızdır..Bundan sonra hiç bir waffen bu olaydaki parayı ödemedikleri halde ws atamazlar bizlerle...

Krallar Yok cnm electro...sadece sekil degiştirir yine alırlar aklını... :twisted:

_____________________________________________________________________________________________________

Choosensxkral~Alem Buysa Kral Benim~

Ynlıs Hayat Dogru Yasanmaz Choosensxkrall

Duanla Dogmadım ki BEDDUAN İle Öleyim..
zombi0068
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: HIRSIZLIK FOTOLARI....VE KIVIRMALAR....

.......
Kullanıcı avatarı
Yalnizadam0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yalnizadam0 »

Senin o aklını alırım velet ! Vs 3*1 di 3*2 oldu . 4 . eli saymamıstık. o fotolar nerede ? 3*2 den sonra dedim artık menzıl war tamam dedin sende facede foto atabılırım sanıyede ? atayım hatta :) kraLL kesilmeyip yediremeyip küfrediyor ! ! :)

İçerik silindi.

Sonrasındada menzıl var ıstedıgım yere gıderım sınır yok dedıgım ve onların onayladıgı foto :)

İçerik silindi.

Böyle iftira atmadan önce bir daha düşün tamam mı aslanım :) Oradaki zalimşifa benim yendiğimi söyledi yani diger charıyla IıAKREPKRALıI ama plusu olmadıgı ıcın bısey yapamadı :) Güya dün gece agathayla 200 milyonuna vs vardı :) Ben ona dedim parayı denkleyemezsen menekse getir 5 tane diye . kabul etti. kendısı sabah işe gitti. Choosensxagetha nişanlısı hep meneksenin basındaydı bılmıyorum sanma senı cocuk.Cıkmadı galıbakı vs atmamak ıcın boyle ıftıralara kucuk oyunlara basvuruyorsunuz :) Senın nıckın kral.ama kral benim aslanım :) Sen e.öde fare keserken biz burada vs atıyorduk.O dursun dedıgınız adam CHEMBERS e de soyle . aklını alırım onun. gecen yaz yıne kavga ettıgımızde kerem e soylemıstım hatırlarsınız.tum kutuplardax tayfası dıyeyyım veya :) ghost wanted emre hıcbırınız evınızden cıkamıyordunuz.kadım kesmek ıcın asagı keremlerın cafeye ınemıyordunuz :) unutmayın boyle olayları aslanım.elım her yere yetısır ıster trabzonda ol ıster baska yerde.ıftıralarla kendını dusurursun benı bılen bılıyor.senın bılmenede gerek yok ogretırız ;) Hadi selametle
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Konu tehlikeli sularda yüzüyor her an kilitlenebilir benden söylemesi :D :D
KORLEG
ZÜLKARNEYN
zombi0068
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Uygunsuz içerik silindi. Hesabınız, İKV Forum'larında sergilemiş olduğunuz rahatsız edici davranışlar sebebi ile uyarı niteliğinde 7 gün uzaklaştırılmıştır.

[GM]Kindar
zombi0068
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Uygunsuz içerik silindi. Hesabınız, İKV Forum'larında sergilemiş olduğunuz rahatsız edici davranışlar sebebi ile uyarı niteliğinde 7 gün uzaklaştırılmıştır.

[GM]Kindar
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

bu chooxkraL çok uzuyor herkese haddini biL - 17 YAŞ seni :)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön