Abdullah abi bak yine sana ufacık saygımdan abi diyorum...dreamtr yazdı:Ali eskiden Lodostu dogrudur o gunleri hatırladıgımda burda yazanların hic biri yoktu iyide bir lodostu guzel bir dusmandı o zamanlar,şimdilerde ise Arz Arz olmasının sebebi ise bilindigi gibi Lodoslardaki dost dediklerinin carını bosaltmasıdır o da onlarla aynı klanda paylasmamak icin Arz oldu iyi de yaptı guzel bir kardesimiz kendisi guzel işler yapıyoruz beraber.
Aliyi burda neyle sucluyorsunuz genelde kufur yuzunden agırlıklı,hırsız diyemiyorsunuz cunku biliyorsunuz ki buna kendiniz dahi inanmıyorsunuz ha Hırsızlıgını gosterin bana Arz klanını dar ederim ona ama bunu diyenler once bir aynaya baksın onlara tavsiyem budur bizi kendinizle karıstırmayın onun icin sarf ettiginiz kelimeleri ozenle secin...
Kufur mu herkesin bildigi gibi yasım 35 ben bile ediyorum bazen (hak edene hak ettigi gibi davranılır) nasıl etmezsin ki 15-20 yasında cocuk yolda gorse bana abi nasılsın diyecek oyunda bana Apoş diyebiliyor ha bunlar kimmi burdaki malum sahıslar onlar biliyor kendilerini daha dune kadar abileri dayıları idik bugun Apoş olduk onlar icin olsun be guzelim biz bir sey kaybetmeyiz onlar kaybettiklerini anlıyorlar ki bu sekilde saldırıda bulunuyorlar...
Aliye item delisi felan demişsiniz inanın sizden daha deli bu konuda bu oyunun kuralı neydi ustunuzu dizmek bunu herkes ister eh bizler bunu yapmısız Ali de dahil alinin itemle ne derdi olsun olsa olsa sizin derdiniz olur onun icin bos konusmalar yapmayın...
İşin ilginc tarafı surda Alinin karsında yazanların hepsi Lodos baya derin iz bırakmıs bizim Ali sizde neyse sununla baglayam sozu : Aliyle ugrasacagınıza gelin benle ugrasın oyunda kapasiteniz yeterse benden hak ettiginizi alacagınıza dair sozu burda verem oyunda gorusuruz her turlusunden Ali abim sende bir sey yazma bunlara gorusuruz illa ki :=))
Sen eski abdullah abi degilsin sadece sana onu diyorum...
Sen Eski sen degilsin...
Ben Kimmiyim Gardaşım Dedigin Durmuş...
Oyuna geldigimde Senden bi Selam bekledim hgdin Durmuşum Demeni ama nerde...
Gözünü bir Hırs Bürümüşş Gitmiş...
Çok Degişmişsin be abi..
Sakın ben eski benim Deme... Buna Kendinde biliyosun....
Neyse fazla söze gerek yok abi Numaram var Ararsın Söversin sayarsın Sana gıkım cıkmaz sonucda abi dedik bi kere...
He ALyye GElince lafımı herzaman Söylerim Ezelden Sevmem ben Onu...
Kanımı Kaynatmaya calışsamda Olmuyor ....
Nese Apo abi saglıcakla kal ben bu oyunu oynamıyorum zaten...
Sırf SOn GÜnlerimi Sizlere GEcireyim Biraz egleneyim Diye geldim ama...
Bırakıtıgım Gibi Kimseyi Bulamadım....
Baba ASker 15 - 20 güne Giderim...
Bundan Sonra Vatan Görevi Başlıyor...
SOnrasında Subaylık ALlahım NAsip Ederse....
Hadin ALlaha emanet Olun....