Ölüm Oyunundan Atıldım. Sebebe bakın...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
BeDNaM
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Ölüm Oyunundan Atıldım. Sebebe bakın...

Mesaj gönderen BeDNaM »

konu başlığını görünce şaşırdım ama Orti nin olduğunu anlayınca neden olduğunu cok ıyı anladım.

Bende Orti tarafından 2 kere bilerek kesıldım senın bı nedenın var modda değilmişsin diyor ama beni öylesine kesti bide suçlu ben olmustum neyse Orti bu ne yapsa yeridir
Etraf rock furyası kıymetsiz, alayı basiretsiz..!
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen betadakisen »

Küfürlü içerik silinmiş forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Tahirbey
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Kimsin sen ? Kendini ne sanıyon , Yeni üyelik açıp burdan küfür mü sayıyon millete . Kanıtın yok birşeyin yok burda
hala afkuruyon . Shadouf senden kalitelidir bunu bil .
Resim
Resim
Spedy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Spedy »

Buyuk HataLar Kucuk HataLar ıLe BasLar ve Gıt gıde Büyür. Büyüme Sebebi İse Ses Çıkarmamandır. Hata Hatadır bizim İçin Kücük Büyük Farketmez.
Kullanıcı avatarı
SHaDouF
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Alperen

Mesaj gönderen SHaDouF »

aaasd denen kişi yorum yazmış ama adını kimliğini sakLamış nedense... kendini forum görevlisi fln mı zannediyor konu kilit fln diyo =) yazık acıdım şimdi... böle geri kafalar oldugu sürece oyunda hiç bi yere varılmaz.

"Kalite mi?" Ne kalitesi.. Gm işini yapmıyor, ayda bi etkinlik olur ondada işin kolayına kaçar.. ben ne dersem o diyor. ama kanıt ortada.. yanındaki gm arkadasına sorabilir ama neden uğraşsınki yetki var elinde atar geçer uğraşmaz.. oyunu oynayanlara güvenmek gibi bi düşünceleri yok... ve bizimde onlara güvenmemizi istiyorlar...

-düşünün modda olmayan birisi gm odasına nasıL girer???? cvp verin tmm dicem.

-bu gmler sadece moddakileri almıyo mu oraya bu adamların mı kafası çalışmıyo benım çarı özellkle mi çektiler..

-hadi onuda geçtim 75 kişi alınıyor içeri sadece ben miymişim modda olmayan. hadi ordan güldürmeyin adamı..

- şöyle bi olayda oldu. ölüm oyunu başlamadan önce 15-20 kişiyi fln bi aldı gm odasına. 1-2 dk sonra deneme için tşkler dedi çıkabilirsiniz dedi. tamam dedik nyse denemeymiş denesinler işin ehli diiLLer demekki deneme isteginde bulundular.. nySe ben ölmüştüm o deneme oyununda canlandım. acaba gm.de grafik hatası fln mı oldu canlandım ben meteor sancakta. moda geçtim 1 dk sonra oyuna çektiler ve resimdeki olaylar meydana geldi.
imza yok Parmak baSSam oLmaz mı ¿

™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

SHaDouF yazdı:aaasd denen kişi yorum yazmış ama adını kimliğini sakLamış nedense... kendini forum görevlisi fln mı zannediyor konu kilit fln diyo =) yazık acıdım şimdi... böle geri kafalar oldugu sürece oyunda hiç bi yere varılmaz.

"Kalite mi?" Ne kalitesi.. Gm işini yapmıyor, ayda bi etkinlik olur ondada işin kolayına kaçar.. ben ne dersem o diyor. ama kanıt ortada.. yanındaki gm arkadasına sorabilir ama neden uğraşsınki yetki var elinde atar geçer uğraşmaz.. oyunu oynayanlara güvenmek gibi bi düşünceleri yok... ve bizimde onlara güvenmemizi istiyorlar...

-bu gmler sadece moddakileri almıyo mu oraya bu adamların mı kafası çalışmıyo benım çarı özellkle mi çektiler..

-hadi onuda geçtim 75 kişi alınıyor içeri sadece ben miymişim modda olmayan. hadi ordan güldürmeyin adamı..

- şöyle bi olayda oldu. ölüm oyunu başlamadan önce 15-20 kişiyi fln bi aldı gm odasına. 1-2 dk sonra deneme için tşkler dedi çıkabilirsiniz dedi. tamam dedik nyse denemeymiş denesinler işin ehli diiLLer demekki deneme isteginde bulundular.. nySe ben ölmüştüm o deneme oyununda canlandım. acaba gm.de grafik hatası fln mı oldu canlandım ben meteor sancakta. moda geçtim 1 dk sonra oyuna çektiler ve resimdeki olaylar meydana geldi.

Yapdığım yorumlar sana neden bana hakaret hakkı doğurduğunu anlamadım

Hayır ben yönetici /forum yetkilisi değilim

Benim kimliğim kimseyi ilgilendirmez

Yöneticilerin yapmış olduğu hatayı Formda dile getirmek yerine Destek hattından mesaj olarak gönderseniz Türkyapımı olan İKV yöneticilerini aşşağılamamış olrsunuz.

Sizin benim yaptığım yorumları bastırmak istemeniz bir Fasijmdir Türkiye Cumhuriyetinde Fasiş lik bir é/Suçtur/é

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

aaasd yazdı:
SHaDouF yazdı:aaasd denen kişi yorum yazmış ama adını kimliğini sakLamış nedense... kendini forum görevlisi fln mı zannediyor konu kilit fln diyo =) yazık acıdım şimdi... böle geri kafalar oldugu sürece oyunda hiç bi yere varılmaz.

Yöneticilerin yapmış olduğu hatayı Formda dile getirmek yerine Destek hattından mesaj olarak gönderseniz Türkyapımı olan İKV yöneticilerini aşşağılamamış olrsunuz.

Sizin benim yaptığım yorumları bastırmak istemeniz bir Fasijmdir Türkiye Cumhuriyetinde Fasiş lik bir é/Suçtur/é
önce yazmasını ögren sonra yorm yap Fasijim degil :D
Faşizm :D Fasiş degiz Faşist :)

Kendini fazla akıllı sanıp boş yorum yazma :) senin hakkında insanlar bak akıllı cocuk desinler :)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

JuSTLoV yazdı:
aaasd yazdı:

önce yazmasını ögren sonra yorm yap Fasijim degil :D
Faşizm :D Fasiş degiz Faşist :)

Kendini fazla akıllı sanıp boş yorum yazma :) senin hakkında insanlar bak akıllı cocuk desinler :)
justlov isimli arkadaşım sende shadouf isimli arkadaşımızın düştüğü hataya düşüyosun bu kadar küçükhatalara takılsak işimiz zor ama Sizlerin gerçek hayatta bu kadar küçük hatalara Baktığınızı düşünmüyorum

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
SHaDouF
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Alperen

Mesaj gönderen SHaDouF »

adamım maden ufacık bi şey maden oyun kalitesini yitirmesin diye düşünüyorsan uzatma.. saçma sapan konuşma.. olayı nereye getirdin amacın ne merak ediyorum açıkcası... ben bunu foruma taşımamdaki amaç oyunun geleceği için. ufak yada büyük ne olursa olsun.. iyi valla... adamlar bi şey yapsın eleştiri yapmayalım oldugu gibi kabul edelim.. var mı böle bi şey. değiştir bu düşüncelerini dostum. maden oyun kaliteli kalitesini koruman gerek.

ha şu da var ben oyunu oynuyormuyum, ben foruma uye miyim olay burda biter. kurallar çerçevesinde isteğim konuyu açarım seni ne ilgilendirir... benım başıma gelen sadece başlangıç olabilir. ne biliyorsun belki daha sonra bu olaylar çogalacak. yönetici istedigi kişiyi istedigi yerden uzaklaştıracak.. bunu nasıl yapar biliyor musun? sen ve senin gibi düşünenler oldugu sürece bunları yaparlar.. gerekçe ne olur? "-daha önce yaptık" "-daha önce uzaklaştırdık" "-böyle bi şey daha önce yapıldı hiç kimse sesini çıkarmadı.(demekki kabulleniyorlar)" vs.

"Yapdığım yorumlar sana neden bana hakaret hakkı doğurduğunu anlamadım" demişsin. konu Kilit diye saçma bi şey yazarak konuşmamızı engellemeye çalışan sensin. konuyu saptıranda aynı zamanda sensin faşizme kadar gittin :)

"Hayır ben yönetici /forum yetkilisi değilim " buna yorum yapmıcam. alınıyon sonra

"Yöneticilerin yapmış olduğu hatayı Formda dile getirmek yerine Destek hattından mesaj olarak gönderseniz Türkyapımı olan İKV yöneticilerini aşşağılamamış olrsunuz." demişsin. amacımız aşşağılamak diiL iyice taktık sen kafana aşağılanma meselesini.. amacı yukarda açıkladım..

"Sizin benim yaptığım yorumları bastırmak istemeniz bir Fasijmdir Türkiye Cumhuriyetinde Fasiş lik bir é/Suçtur/é" Demişsin gelelim buna.. kim kimin dediklerini bastırıyo.? kim kimin konuşmasını engelliyor yukarda yine açıkladım. evt devam et. bi kimliğin yok zaten bizim için herhangi biri olmaya devam et =)

ayrıca aferim sna dersine iyi çalışmışsın. Tc.de neyin suç neyin suç olmadıgını öğrenmişsin... :)
imza yok Parmak baSSam oLmaz mı ¿

™ ® © SHaDouF © ® ™ / Eminönü
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Ölüm Oyunu etkinliğinin en önemli kurallarından biride Kabadayı Modunda olma zorunluluğudur. Size oyun esnasında konuştuğumda kabadayı modunda olmadığınızı ve kabadayı moduna geçmenizi rica ettim. Sizin ekranınızı görme şansım maalesef bulunmamaktadır. Kendi ekranımdan gördüğüm için etkinlik alanından uzaklaştırdım sizi, ortada herhangi bir kasıt kesinlikle bulunmamaktadır.

Şimdi gördükten sonra evet hata yapmışım internet bağlantısı veya farklı bir hatadan dolayı sizi kabadayı modunda görememişim.

Yaşanan bu olaydan dolayı özür diler, iyi oyunlar dilerim.

“Genel Sohbet” sayfasına dön