Helal Emre'm...BEYAZATLI yazdı:Bir lafa bakarım laf mı diye , bir de söyleyene bakarım adam mı diye ?
Mevlana.
Arda bu arada sizin yaptığınız bir başarı, ona denecek söz yok...

Helal Emre'm...BEYAZATLI yazdı:Bir lafa bakarım laf mı diye , bir de söyleyene bakarım adam mı diye ?
Mevlana.

bence bu arkadaşın ARZ lığından şüphe durmak doru olur arz loncasında olmasına rağmenFianxaspendos yazdı:Biri Arz sancak baskını mı dedi ?
39 seviye zamanında gece yaptığımız bir baskındı , kısayollarda 3. sırada Can Kurtaran'ın işareti var , o eskiden ne idi hatırlamıyorum .
Birçok resim var ancak kirlilik olmaması adına 2 tane seçtim ;
Theking yazdı:@Fianxaspendos
Saol Kardeş Ama Bu Arzlar Kalın Kafa Anlamazlar.

:!: Yeraltıdarx39 yazdı: Eminönü'nden Adaya yol olur![]()
DaRKNiqHT yazdı:bence bu arkadaşın ARZ lığından şüphe durmak doru olur arz loncasında olmasına rağmenFianxaspendos yazdı:Biri Arz sancak baskını mı dedi ?
39 seviye zamanında gece yaptığımız bir baskındı , kısayollarda 3. sırada Can Kurtaran'ın işareti var , o eskiden ne idi hatırlamıyorum .
DaRKNiqHT yazdı:bence bu arkadaşın ARZ lığından şüphe durmak doru olur arz loncasında olmasına rağmenFianxaspendos yazdı:Biri Arz sancak baskını mı dedi ?

Bunu sizlere anlatmak için defalarca uğraştım ama görüyorum ki bazılarınız anlamamakta ısrarcı ...DaRKNiqHT yazdı:bence bu arkadaşın ARZ lığından şüphe durmak doru olur arz loncasında olmasına rağmenFianxaspendos yazdı:Biri Arz sancak baskını mı dedi ?