Arkadaşlar dün metorda olan etkinlik içn hazırlanıyordm, Bunun içn can iksri aktarmak içn adam ararken eskiden tanıdıgım bi adam mı gördüm. Ona dedim sunları aktara bilrmyz evet dedi ama item isterim dedi bende dedim tmm ama. insan dışı olan bu adam item verdigime rahmen iksirleri vermedi ... Yazıklar olsun yaw...Gereken yapılcaksa fotoyu koyarım yazışma alanını cekebildm sadece... Yetkililerin böle adamlarla ilgilenmesi lzm...
Kahramanxkartal Şahısın adı alışveriş yapmayın lfn...
Yeter yaw oyunda bi düzgün kişi kalmamış...
Yeter yaw oyunda bi düzgün kişi kalmamış...
мυнσяєιѕ
вєηι уüяєкℓєη∂ιяє¢єк вιя ѕöz ѕöуℓє,
şєняιη тυтѕαкℓαяıηı ѕαℓαуıм кαℓвιм∂єη,
кυяşυηυ вєуηιмє ѕıкαуıм öуℓєѕιηє
мυнσяєιѕ

şєняιη тυтѕαкℓαяıηı ѕαℓαуıм кαℓвιм∂єη,
кυяşυηυ вєуηιмє ѕıкαуıм öуℓєѕιηє
мυнσяєιѕ

Re: Yeter yaw oyunda bi düzgün kişi kalmamış...
Merhaba
Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncular sorumludur. Alışverişler de dahil olmak üzere, özellikle İKV Yönetimi tarafından sağlanmayan ve oyuncuların kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde yönetim taraf değildir.
Güvenmediğiniz kişilerle ticaret yaparken tekrar tekrar düşünün. Umarım bu tarz hileli davranışlarla tekrar karşılaşmazsınız.
Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncular sorumludur. Alışverişler de dahil olmak üzere, özellikle İKV Yönetimi tarafından sağlanmayan ve oyuncuların kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde yönetim taraf değildir.
Güvenmediğiniz kişilerle ticaret yaparken tekrar tekrar düşünün. Umarım bu tarz hileli davranışlarla tekrar karşılaşmazsınız.