YeTeR BeA aRtK GiTmİyOr BöYlE...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: zemheri

YeTeR BeA aRtK GiTmİyOr BöYlE...

Mesaj gönderen kayserilim »

slm
millet ben artık bu oyunda kimseye tahammul edemiyorum artık sınır aşıldı işi biten aliye canım cicim işi bitmeyen alyy hırsız alyy şöle alyy böle loncasına girmedğim adam benı düşman ilan ediyo hırsız tutyo iftira ediyor kimi başkasına ürettği itemin dahi parasını benden istyoru vermeyince adımız hırsıza cıkarıyoz kestiğim lods ne anamızı ne avradımız koyyor milet klan değişir alyynin yüzünden oluyor. sanki ellerinden tutup ben götürp lods ediyorum yardım ettğim adamlar gün gectikce işi bittikce sırt ceviriyor yardım etmedğim uzak durdugum adamlar anında tepki verp düşman ilan ediyor böle birşey olmaz oyuna girdğim an bi slm veriyoruz yemdğimz laf kalmıyor işitmedimiz söz kalmıyor bilmem bu cekememzlikmi kıskanıclıkmı anlamıs deilim ben biri ile tkaıldıgım zaman tkaıldıgım kişin ylakası oluyorum veya bişri benle tkaılsa benım ylakam oluyor millet klandan bölgeden cayır cayır alyy şöle böle die desteklese hakaretler yağdıryo onlarınki yalakalık deil destek oluyor dostluk oluyor benım ynaımdaki tek bir kişi dai benı savuunca suclu yalaka oluyor buzamana kadar kimn neyini calmısım veya kimn neyine göz dikmişm kime ne iihaneti ypamısım oyunu bırkatım geri başladım dost bildikleirmzden bi kac bişiy aldık kendmizi toparlamak için bi kac parca item aldıımz adamlar biz kendimiz toplayınca knedmizi güclendirip yardım edenlerden güclü konuma glince millet alyy nin işi bitti bizim sayemizde item düzdü bizim sayemzide adam oldu v.s sözler söleniyor şu oyunda yas ortalaması 18*50 yalına kadar tanıdıgım var ama kimisi dedğim gibi bilmem kuyruk acısı bilmem cekemezlik bilmem kıskanclık. kimside bana abilik kardeşlik ypan kişiler. ben artık bu olaylara son verilmesin rica ediyorum herkez yoluna baksın kimse ne benle nede cevremdekilerle uraşmasın.. 2 muhabbete giriyoz oyuna içine ediyorsunz. başlıyor sen şuna daldın senı nkuzenın şuna dladı ya oyun sonucda :S yapmayın artık böle şeyler. herkez yoluna baksın artık.. dicekleirm bukadar.

Ha bide kimse bilip bilmden kimilerini attıgı iftiraya uyup bana laf söz etmesinler işin aslını örenmeden yargısız infaz etmesinler bana göre deil herkeze göre kimse kimsenin ne ypatını arastırıp arastırmadan milletin deidkleirne güvenerek iftira atanlara destek cıkmasınlar . iftira atanlar varsa ellerinde delil işte bu konu altına koysunlar alyy sen şöle şöle ypatın bizde sana ondan böle böle ypaıyoz die kimle ne meselemiz varsa tatlı şekilde halledelim artık..

HerkezE İyİ OyunlaR İyİ ForM LaR..

Alyy & IIxaLyxII

Seqoo & Xlsaykoxl

...................................................................................................
'ʂմղմƈմ :[/color]:[/color] ҬἿĿṨἿṂ'
'ḰĿᾋƝ :[/color]:[/color] ƛƦȤ '
'ĿὋƝƇᾋ:[/color]:[/color]ZeMHeRi'
Resim
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: YeTeR BeA aRtK GiTmİyOr BöYlE...

Mesaj gönderen ElitConan »

oyuna ne zaman girsem birisiyle tartışıyorsun haklımısın haksızmısın bilemem.Fakat bir kişi laf atıyor sen karşılık veriyorsun ardından bir kaç kişi daha sana laf atıyor :) . En iyisi hiçbirini takmaman bu oyun dostlar için oynanır.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Serkannn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Serkannn »

BunDan BöyLe qimseye Cewap Yoq Artık qimse bize takılmasın bizim çeveremiz dostarımız belli onun dışında he slmmı verdiniz allah razı olsun ama daha ilerisi yoq ilerisi olunca başımıza neler geldigini biliyor heerkes en iyisi bizim Tayfa bu tayfa bize oyunn sonuna kadar yeter onun dşında qimse bize takılmasın qimse bize laf atma<asın blmedigi bişeyin gerçekten oldugunu sanıpta millete gaz verip bize karşı düşman olmasını saglamasın ... bu oyunda bu günden itibaren düşmandan çok dostumuz olcak qimsede bunu engellemeye çalışmasın ......

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) İyİ OyunLaR İyİ FoRmLaR 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
***Suskunlugum Korkumdan Deyil Asaletimdenn***

SuNuCu==TıLsıM
KLan==aRz
BüyüCü==HuNxSeqOo
SawaŞçı==Seqoo
Şifacı==xLsaykoLx
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Senin tek sorunun eski loncandakilerin sana yaptıkları.
Bunu kaldıramadın tüm lodoslara cephe aldın. Senin özün Lodos arzlarlada anlasamadın ortada kaldın.
Acık söleyeyim ya değişicen yada selamsız sabahsız gezicen çünkü herkes cephe almıs durumda sana.
Gerisini sen düşün.
Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ally ;
Paşam boşver ya , takma kafanı , sen oyununu oyna.
Herkez ne derse desin , ispatlamakla yükümlüdür.
İspatlıyamayan , sana bir daha artık tek kelime etme hakkına sahip değildir.

Neyse , boşver kim ne derse desin , sen oyununu oyna keyfini çıkar....
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen StylxZorabi »

Kendi düsen aglamaz alyy efendi hatirlarmisin fromda konu acmistin bundan sonra Arz im diye Arz olmanda önemli degilde de koca klani kücük düsürdün onun icin kendini hedefe koydun Bizde Lodos olarak Hedefden vurduk tam (12) den yeter diyorsun ama sivri ada da gördügüm bir olayda Ne ana koydun baci Tartistigin adamda simdi soruyorum küfür edenmi hakli etmeyenmi he sunuda deme lazim galiba cevrende halk dilinde söyle denir dasakli adam kalmadi az aglamisin be alyy efendi ha üzülme burasi ikv benimde ne Sakatligima laf etmeyen kalmadi nede tüm sülaleme etmeyen Üzülme yas ortalamasi 15 olan bir oyunda her zaman bunlar olur

Sunu da belirteyim bana yorumum icin kizma ben sana oyunun kisa bir özetini cikartim Söyle bir düsün ben ne yaptim da ne buldum ...

Kesinliklede sunu diyorum Hirsizlik yaptigina inanmiyorum onu yapmazsin ..

Hayirli fromlar ...
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

paşam demissinki küfr ettini gördüm orda amenna hata bendecünki onlaırn seviyesine indim orda küfretmemin sebenide biliyor bir insan 3 gün boyunca sürekli benım carı bırkatıhım yerde oyuna girmemi beklermi
ben kp kasıyodum biliyosunz adada adam bana öle bi takmıski oyuna girdğimde başımda her girdğimde dlaıyodu kp kastırmıyodu bende patladım ha onun bana kin güdmesini sebebi ne biliyormusun sırf kestğim için neymiş adam slm vermiş ben dalmıs kesmişim lods kesmek en doğal hakkım
Resim
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mrgizemli yazdı:Senin tek sorunun eski loncandakilerin sana yaptıkları.
Bunu kaldıramadın tüm lodoslara cephe aldın. Senin özün Lodos arzlarlada anlasamadın ortada kaldın.
Acık söleyeyim ya değişicen yada selamsız sabahsız gezicen çünkü herkes cephe almıs durumda sana.
Gerisini sen düşün.
öle bi sorunum olsaydı şuanda hala onlarla uraşıyo olurdum. + benım lodslarla anlasamdımı kim dmis benim lodslarda yerim herzman vardı bi karargah yüzüne butun klan cephe alcak deildi sırf o loncadan uzak durmak için ve o kişilerin ismini görmemek için klan değiştim ve benım klan değişmem milletin zoruna gitti kestğim lods bana cephe aldı kestğim lods bana cephe aldı demişinki arz kladanda barınamıyosun ortada kaldın kim demiş onu =)yenıcerilermi dedi onlar ded ise klanı ben deil onlar değişit demekki arz klanda barınamıyan onlar =) iyi formlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Zorabi güzel özetlemiş olayı aslında.
Alyy seni Karargah olduğun zamanlardan beri bilirim.
Küfürden dem vurmuşsun acaba küfür etmediğin kaldımı da şimdi sana küfür ediyorlar diye yırtınıyorsun?
Yok kestiğim cephe almış falan diye yazmışsın çok güldüm buna :D
Hiç kimse laf atmamış sana ama sen burda bile birilerinin isimlerini zikredip bir tartışma peşindesin.
Kendini Reklam etmek için bu kadar ağlmana gerek yok seni tanıyan tanıyor.
Acındırma kendini bu kadar...

Hee bir de Güzelim Türkçe yi de bu kadar katlederek eline bir şey geçmez.
Kullanıcı avatarı
kayserilim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

harun bilip bilmeden laf edicek kadar boyun uzadımı ...?
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön