Warrior LonCaSıı
Re: Warrior LonCaSıı
OWW BİLMEZMİYİM O METEOR KALEDE HAYVANLARA ÖRNEK OLUCAK ŞEKİLDE DAVRANIŞLARINIZI ARZ GÖRMEYEN LODOSLARSINIZ SİZ ÖNERİ YAPTIK GELMİŞSİN REKLAM YAPION BURDA NE YAPARSANIZ YAPIN O ZAMAN ... BULURSUNUZ ÜYEYİ
Yazdığından birşey anladıysam noluyimm ayrıcaa senin bu yazdığınlaa bütün arzlar rezil oldu bence :lol:
1 arz çıksın yazın tamamıyla yanlış ve anlamsız desin köşkten
demez çünkü meteorda hayvanlık yapan lodoslar bunu inkar edende 1 lodos oluncaa sonuç bu sen bir kaç hafta ya kadar loncanı büyüt görüceksiniz her lodos ve her arz süper şeyler olucak ama yakında bizi izleyin
demez çünkü meteorda hayvanlık yapan lodoslar bunu inkar edende 1 lodos oluncaa sonuç bu sen bir kaç hafta ya kadar loncanı büyüt görüceksiniz her lodos ve her arz süper şeyler olucak ama yakında bizi izleyin
Cenkbey ben snn o charını sattığın konuda kilitleme yetkim olduğu hakkında birşy demedim sadece yanlış yolda olduğunu göstermek istedim ama snn seçimin
- Warriorxleqend
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Darkniqht kardeşim haklısın lodosta cok lonca war ama arzlardada sayı azlıgı war :? :? Bir kac Arkadas dısardan cagırcam oyuna üye yapıcam
Warriorxleqend (-Kasim SüreCinDe-) KæNKæ $ıfaTını DüşmæN sıfatına taşıYanLardan öğrendim.....
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Sentinus
arzlarda sıkı lonca varmı
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
arzlarda nerden baksan taş çatlasa 10 tane lonca var ama en ezik loncası lodos olsa arzların lodoslarda dereceye girer lodoslarda lonca çok ama kişiler sağlam değil arzlarda kişi az ama loncalar sağlam 
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Ancyra, Tsk, FiaNNa, Lost, Tayfa yeter mi?seagle yazdı:arzlarda sıkı lonca varmı

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- Warriorxleqend
- İskele Babası

Tmm arkadaslar,konu başka yere saptı.Loncaya katılmak isteyen? ad-soyad-yaşadığı şehir-yaş-carlarının isimleri
Warriorxleqend (-Kasim SüreCinDe-) KæNKæ $ıfaTını DüşmæN sıfatına taşıYanLardan öğrendim.....
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma, bu arada loncanız hayırlı olsun..Warriorxleqend yazdı:Tmm arkadaslar,konu başka yere saptı.Loncaya katılmak isteyen? ad-soyad-yaşadığı şehir-yaş-carlarının isimleri

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa