cidden böyle olunca çok moralim bozuldu küfür etsem ban yicem ama gerçekden ayıp yaa adam elmiş bombacı salıyor hoppa şifaların yüzde 70 i yerde tamam buzu anladık takipciyi anladık akrebide anladıkda bombacı ne arkadaş varsada hakkım helal olmasın
yazıklarsın sizi yönetici yapanlara bu bomba salma fikrini verene başkada bir şey demiyorum
GameMaster sınıfında olupda yaptıkları ayıp
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

GameMaster sınıfında olupda yaptıkları ayıp
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: GameMaster sınıfında olupda yaptıkları ayıp
bombacı falan salmayınca şifacılarınki yarım saatten aşağı bitmiyor.Adamlar haklı.her an tetikte olmak lazım 
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

yaw diğer yaratıkalr yetio kesmeye bomba ne alakadır
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ya aga akreplerle buz buyuculerı gm lere daldı adamlar bı sakınlestırme attı bana (can fılan ruh kalkanı atmadım),yetenek kullanamazsın dedı aynı anda 10 bın yedım 5 gececı ve 5 buzcudan dırek yerdeyım,yukardanda bombalar dusuyo zaten :S
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
haklısınız ortada adaletsizlik olabilir işe şans ta giriyor.Ama onları atmayınca şifacıları bıraksan sabaha kadar bitmez.Adam sırf yenmek için 50 iksir içiyo aldığı 25 iksir bide ölürse al işte 
Bu tür yaratıklar arenaya atılmadığında şifacıların oyunu çok uzun sürüyor. Birde yöneticilerin açısından düşünmek gerek durumu 
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

arkadaş tamam yaratık salsınlarda nie bombacı onu anlamıom ne saçma işdir yaa varsa hakkım helal etmiom arkadaş ben
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çözüm basit ölüm oyunlarına katılmamak...
Taki daha benliği oturmamış yöneticiler kişilik sahip olana kadar..Ya da sorulan soruların altında ezilmeyip te char susturmak yerine karşısındakini cevap vererek susturabilmek her kula nasip olmaz...[GM]Seeppem gibi... Gel bak burdaki hesabıda sustur
Bakalım konuşma özgürlüğüne ne kadar engel olabileceksin...TEKRAR SÖYLÜYORUM SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR
))
Çocuk akıl yöneticilerin bir gözden geçirilmesi gerek diye düşünüyorum..Ee tabi her zamanki gibi toz kondurmazlar kendilerine HEPSİ HATASIZ YARATILDI ya
He bide unutmadan....
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
Taki daha benliği oturmamış yöneticiler kişilik sahip olana kadar..Ya da sorulan soruların altında ezilmeyip te char susturmak yerine karşısındakini cevap vererek susturabilmek her kula nasip olmaz...[GM]Seeppem gibi... Gel bak burdaki hesabıda sustur
Çocuk akıl yöneticilerin bir gözden geçirilmesi gerek diye düşünüyorum..Ee tabi her zamanki gibi toz kondurmazlar kendilerine HEPSİ HATASIZ YARATILDI ya
He bide unutmadan....
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır..."
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Eleştirilere her zaman açığız fakat saygı çerçevesi içerisinde yapılması koşulu ile. Konuyu kilitliyorum, etkinlikler ile ilgili yorumlarınızı viewtopic.php?f=87&t=40195 adresinde dile getirebilirsiniz.
Ayrıca son mesajı yazan kullanıcımız, mesgenccom;
Herhangi bir fikri söylediği için kimse moderasyona tabii tutulmaz. Fakat unutulmamalıdır ki fikir söylemek ile özel hayata müdahale etmeye çalışmak farklı şeylerdir.
İyi eğlenceler.
Ayrıca son mesajı yazan kullanıcımız, mesgenccom;
Herhangi bir fikri söylediği için kimse moderasyona tabii tutulmaz. Fakat unutulmamalıdır ki fikir söylemek ile özel hayata müdahale etmeye çalışmak farklı şeylerdir.
İyi eğlenceler.