Ben kestim :mrgreen:Tokerx yazdı:Gm ölmüş ?
The best ölüm oyunu
Re: The best ölüm oyunu
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
işte buraya karşıyızSanatkarr yazdı:İyide arkadaş haklı. Herşeye bir kulp takılıyor. Yok neden bombacı geliyor, yok akrep niye var... Kim neden öldüyse onun için bir serzenişte. O çıkarılan yatarıklar (sizi zorlayan karakterler) ortama heyecan ve malum şifaların uzun sürecek savaşını kısaltmak için ordalar. Verilen yetenekler oyuncuları bağlar. Kullandıkları anda buna yönetici ne yapsın. Haa deseniz ki şu karaktere gitmiyordu çıkan yaratıklar onu kolladılar. Birde bunu belgelersin olay tamam. Ama herkes için eşit se ortamdaki zorluklar, arena orası en son ayakta kim kalırsa. Zeki,çevik,güçlü ve birazda şanslı olanbüyütmeyin bence.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
aga gumus bronz akrep yada bombacı yerıne sabıt hasar veren ucan muhafız fılan koyun oraya yada kurt saman fılan,gecenın takıpcısı ve buz buyusunu gm ustume saldı yetenek kullanamazsın yazdı buyu bozdum sakınlestırme attım buna ragmen geberdım,olme surem 2 sn ıdı buz dırencım 200 zırh 65 ken..başkaları sırf ustune yaratık gelmedı dıye yasıyor...cok guclu yaratık yerıne daha az guclu ama cok sayıda yaratık yollasanız daha mantıklı olurdu
ArkadaşLaR eğeR bRonz akRep gümüş akRep ve bombacı qeLmese o öLüm oyunu biteR mi saatLeR süReR siz oRda eğLenceLi vakit qeciRken oRda sizi yöneten gmLeR oLucak onLaRa yazık eğeR oRaya qiRiyoRsanız bunLaRı göze aLıcaksanız zaten bu zevk işi saLLayın kafanıza takmaya degmez 
Fearxqirl Ve Büyücüxqirl

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
mitmet yazdı:işte buraya karşıyızSanatkarr yazdı:İyide arkadaş haklı. Herşeye bir kulp takılıyor. Yok neden bombacı geliyor, yok akrep niye var... Kim neden öldüyse onun için bir serzenişte. O çıkarılan yatarıklar (sizi zorlayan karakterler) ortama heyecan ve malum şifaların uzun sürecek savaşını kısaltmak için ordalar. Verilen yetenekler oyuncuları bağlar. Kullandıkları anda buna yönetici ne yapsın. Haa deseniz ki şu karaktere gitmiyordu çıkan yaratıklar onu kolladılar. Birde bunu belgelersin olay tamam. Ama herkes için eşit se ortamdaki zorluklar, arena orası en son ayakta kim kalırsa. Zeki,çevik,güçlü ve birazda şanslı olanbüyütmeyin bence.
ama o hayatın felsefesidir. Zeki olabilirsin, çevik olabilirsin ama her daim başarı (mutlak başarı) şans faktörünü es geçemezsin. Tavlanın icadını google da ara bul ne demek istediğimi anlarsın.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Merhaba arkadaşlar,
Hemen bir dip not, açıklama eklemek istiyorum. Konu başlangıcındaki fotoğraflar Anka sunucusunda çekilmiştir. Turnuvaya katılımın azlığı ve alt leveldeki arkadaşlarımızın yoğun isteği üzerine sunucu bazında alınan bir kararla 17-49 level arası tüm şifacılarımız oyuna dahil edilmiştir. Alt leveller deki arkadaşlarımızda bu güzel havadan teneffüs etmiş oldular.
İyi eğlenceler dilerim...
Hemen bir dip not, açıklama eklemek istiyorum. Konu başlangıcındaki fotoğraflar Anka sunucusunda çekilmiştir. Turnuvaya katılımın azlığı ve alt leveldeki arkadaşlarımızın yoğun isteği üzerine sunucu bazında alınan bir kararla 17-49 level arası tüm şifacılarımız oyuna dahil edilmiştir. Alt leveller deki arkadaşlarımızda bu güzel havadan teneffüs etmiş oldular.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Müfreze yazdı:Merhaba arkadaşlar,