HzMEVLANA isimli karakterim hakkında.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mevlana
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

HzMEVLANA isimli karakterim hakkında.

Mesaj gönderen mevlana »

İyi Günler ;

Arkadaşlar dün akşam saatlerinde Xşifacısalimx isimli karakterimin ismini HzMEVLANA olarak değiştirdim. İsmimi böyle yapmamın iki sebebi var bunlar ; Konyalı olmam ve Mevlana'nın düşüncelerini sevmemdir. Ancak bu isim değişikliği oyun içindeki bazı kişiler tarafından tepkiyle karşılaşmama neden oldu. Benim HzMEVLANA ismindeki Hz kısaltmasıyla dini olarak kimseye hocalık yapmam söz konusu değil ve bununla çıkar sağlamak gibi bir amacımda yok. Sadece belirttiğim 2 sebepten dolayı böyle bir isim tercih ettim. Ama Hz kısaltması problem çıkarttığı için desteğe bu kısaltmanın çıkartılıp ismimin MEVLANA olarak değiştirilip değiştirilemeyeceği konusunda mesaj attım. Yönetimin bu konudaki tutumu karşısında yapabileceğim birşey yok. Eğer isim değişikliği onaylanmazsa HzMEVLANA olarak devam edeceğim karakterime ama söylediğim gibi herhangi bir artniyete sahip değilim.

İyi oyunlar.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Resim
Kullanıcı avatarı
mevlana
İskele Babası
İskele Babası

Re: HzMEVLANA isimli karakterim hakkında.

Mesaj gönderen mevlana »

Şuan Mevlana isimli bir karakter açmayı denedim ve açılmıyor. Galiba daha önce birisi almış bu ismi. Bu yüzden HzMEVLANA isimli karakterimle oyuna devam ediyorum.

Tüm Eminönü sunucusuna herhangi bir art niyet gözetmediğimi duyururum.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

İyi bir isim düşünmüşsün ve konuyu açarak iyi yapmışsın. Ancak maalesef sende olmadığını bilmemize rağmen başkalarında art niyet var. Bence yönetim bu tip konularda oldukça yetersiz. Yönetim bu tip hataları veya ufak istekleri yerine getirse sorunlar çözülecek.
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
mevlana
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mevlana »

Zaten sonradan baktığıma göre ismimin sadece MEVLANA olması isteği olanaksız , çünkü şuan oyunda öyle bir karakter var sanırsam =)
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön