Hırsızlık mı Varmı Ortada Kanıtın veya Neyini Çalmısım SÖLESENEOrjMertkinq yazdı:sizinde işiniz gücünüz hırsızlık ?ISTANBULKxFuRKaN yazdı:Sana Göre her Şey Kirlilik Yalan DolanOrjMertkinq yazdı:Forum kirliliği +Konu kilit
Dogru,Yanlış YORUM YAPANLARA TEŞEKKÜRLER..
Düşünen,Motor,Kenan !!
- ISTANBULKxFuRKaN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Düşünen,Motor,Kenan !!
Karakter: İSTANBULKxFuRKaN
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
-
- Sahaf Yardımcısı
İSTANBULKXBÜYÜCÜ NÜN GECMISI VE ŞİMDİKİ BANA YAPTIGI YETER VE ARTAR BİLE;)
- ISTANBULKxFuRKaN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kullandıgn Kelimeye Dikkat Et ''Sizinde İşiniz Gücünüz Hırsızlık Demissin'' Sizinde =toplu demek varmı bana dair bir kanıtın Yoksa konusma varsa Koy ortaya.ben İSTANBULKxBÜYÜCÜ den Bahsetmiyom OrjinMert
Karakter: İSTANBULKxFuRKaN
bu konunun gereksiz olduğunu sende biliyosun ve Resimleri çekerken çantanı açık bırakmandaki nedeni açıklarmısın 
HİPHOPSTYLE
İSTANBULKXBÜYÜCÜ
la mal mert ben sancakta item çalmadım demiyom slq . BEN ORDA ÇALDIĞIM İTEMLERİ VEYA KARAKTERLERİ TILSIMA GEÇMEDEN ÖNCE TAMAMIYLA GERİ VERDİM SAHİPLERİNE VE EJDER ASALI BÜYÜCÜMÜ SİLİP (İstanbulkxbüyücü*Forumda resimleri var ) TILSIMA GEÇTİM . ŞİMDİ KAPA ÇENENİ VE ÇÖM OLDUĞUN YERE BENİMKADAR TILSIMDA GÜÇLÜ OLAMADIĞIN İÇİN VE DOST SAHİBİ OLAMADIĞIN İÇİN KISKANMA İNSANLIK VE ADAMLIK YAP HERKES GÜVENİR SEVER SENİ ETRAFA İFTİRA ATARAK DEĞİL ŞİMDİ YOL AL
la mal mert ben sancakta item çalmadım demiyom slq . BEN ORDA ÇALDIĞIM İTEMLERİ VEYA KARAKTERLERİ TILSIMA GEÇMEDEN ÖNCE TAMAMIYLA GERİ VERDİM SAHİPLERİNE VE EJDER ASALI BÜYÜCÜMÜ SİLİP (İstanbulkxbüyücü*Forumda resimleri var ) TILSIMA GEÇTİM . ŞİMDİ KAPA ÇENENİ VE ÇÖM OLDUĞUN YERE BENİMKADAR TILSIMDA GÜÇLÜ OLAMADIĞIN İÇİN VE DOST SAHİBİ OLAMADIĞIN İÇİN KISKANMA İNSANLIK VE ADAMLIK YAP HERKES GÜVENİR SEVER SENİ ETRAFA İFTİRA ATARAK DEĞİL ŞİMDİ YOL AL

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
SIRRAGEEEE yazdı:Sanki Önceden hic Konu acmadılarda....
Yok Şu kesildi Konu...
YOk ROa şunu yaptı Konu...
YOk bilmem NE LOnca Şunu yaptı Ne konu...
Ne gereksiz yorumlar yapıyonz....
Sizene be acmış işte gidin Kendi Konunuza bakın... YÖnetici Gereksiz görürse Kiliti basar Okdar....
RoA Şunu Yaptı Konu Yazmışsın Başkanlığım Döneminde Böyle Bir konu Açıldıysa Gösterirsen Sevinirim !
FaTiH
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Önemli olan kimin başkan olduğu değilNefsKnowing yazdı:SIRRAGEEEE yazdı:Sanki Önceden hic Konu acmadılarda....
Yok Şu kesildi Konu...
Sizene be acmış işte gidin Kendi Konunuza bakın... YÖnetici Gereksiz görürse Kiliti basar Okdar....
RoA Şunu Yaptı Konu Yazmışsın Başkanlığım Döneminde Böyle Bir konu Açıldıysa Gösterirsen Sevinirim !

Gocuman
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
S.a
Yahu Size Ne Boş konuysa Boş Konu Adam Belki GrubuyLa bi Anısı Bulunması İstedi Foto aLdı bunuda Forumda SergiLedi Eğer bi Cevap Verilirse ( Olumsuz ) Forum Yöneticileri Var .
Elinize Sağlık Yüzüğün Hayırlı olsun Furkan..
Yahu Size Ne Boş konuysa Boş Konu Adam Belki GrubuyLa bi Anısı Bulunması İstedi Foto aLdı bunuda Forumda SergiLedi Eğer bi Cevap Verilirse ( Olumsuz ) Forum Yöneticileri Var .
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
RoA Sadece Bizim Dönemde Yoktu Kanka Eskilerden Belki Belki OlabilirEnderxangel yazdı:Önemli olan kimin başkan olduğu değilNefsKnowing yazdı:SIRRAGEEEE yazdı:Sanki Önceden hic Konu acmadılarda....
Yok Şu kesildi Konu...
RoA Şunu Yaptı Konu Yazmışsın Başkanlığım Döneminde Böyle Bir konu Açıldıysa Gösterirsen Sevinirim !![]()
FaTiH
Düzgünce bi yorum için teşekkürler..SCaRyx yazdı:S.a

Can Veren Eller Canda Alır...!!