Forumda izlediğim en güzel video ciddi söyliyorum...DavuTT yazdı: Selamlar diğer konum link paylaşımından dolayı kilitlenmişdir özelden linkleri atmama izin var sony vegas + full fraps programının 4 alternatif linkini özelden isteyenlere verebilirim uploadlar bana aittir.
onun haricinde konumuz burada sony vegas hakkında baya sorular var sorunlar var bunları birlikde çözelim soralım daha farklı fikirler ortaya koyalım
ilk paylaşım benden çok umutlu değilim ama fan art için yapdığım videoyu daha önce koymadım şimdi koyuyorum son 1 gün kaldı umarım çalmazsınız çalarsanızda hakkımı helal etmem (Jenerikde Adım Yazıyor).
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: "Sony Vegas" -Paylaşım Alanı-
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
teşekkürler kardeş saolasın
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
eline sağlık güzel olmuş
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
çok saol beğenilmek güseldir ama istediğim kitleye ulaşamadım eğer ulaşsaydım size izledikce hayranlık bırakacak en az çemberlitaş kadar sır saklayan olağan üstü bir video ile karşılaştıracakdım yapımım 1 ay kadar sürecekdi fakat eminimki forumda o videodan daha iyisini görmek mümkün olmayacakdı
ama üzgünümki yeterince kitle yakalayamadım içimde istek yok anlamsızı anlamlı kılmamız gerekki bir nedeni olmalı
ama üzgünümki yeterince kitle yakalayamadım içimde istek yok anlamsızı anlamlı kılmamız gerekki bir nedeni olmalı
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- llxHAYALETxll
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Güzel video olmuş , Yapanın Ellerine sağlık ..!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı