Ezikliğinde bukadarına pes!..
Re: Ezikliğinde bukadarına pes!..
beni kesenleri fotosunu göster ben sana kestiklerimin videosunu gösteriyim ?? 
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
la #@!? bebesi ws ye ilk geldiğimden beri o gözlük vardı mal sen harbi .. bebesisin la direk gözlükle geldim yarım akıllı ve açıkcada söledim gözlük benğim değil başkasından aldım diyede enayi kek dan kek kek dünyasında tek
herkkes senin gibi ezikmi onu kestim bunu kestim diye foto alsınNihtKiss yazdı:beni kesenleri fotosunu göster ben sana kestiklerimin videosunu gösteriyim ??
embesil herif sonuçta aldın dimi dan kek dan kek mi yaş kaç ????
ulubay
ulubay

haha la gel hadi oyuna gel burda artistlenmede gel oyunda artistlen
ve ulubay sen ulu şu kadar param vb var diye anca ulu havan kime ?? görende o paraları gerçek sanar he
ve ulubay sen ulu şu kadar param vb var diye anca ulu havan kime ?? görende o paraları gerçek sanar he
haha ml foto demedim video dedim alak ... ağızsancaktar yazdı:herkkes senin gibi ezikmi onu kestim bunu kestim diye foto alsın amcukNihtKiss yazdı:beni kesenleri fotosunu göster ben sana kestiklerimin videosunu gösteriyim ??
bebiş sen ne ml adamsın la ws ws dedin attık 5-0 aldım seni 10-0 mı yenmem lasım susman için
ulubay
ulubay

haha 10-0 ama tersden 10-0 görürsün enayi ondan önceki benim yendiğim ws unut sonrasında benim kestiğim ws iy unut 5-0 a takıl kal sen öle

la slk 3-1 de item aldın almasna bile 3-1 la 1 el oldım hiç olmazsa sen 5-0 yenildin la 1 el alamadı amle
ulubay
ulubay

o zaman 2 ws attık birini sen birini ben aldım 3 üncü ws ye hazırlan oke neyini diziyorsan diz seninle tam bi ws atmanın vakti gelmiş susman için ister item al isetr üret naparsan yap ama hazırlan kanatmalı veya kanatmasız 3 el ws atıcaz 2 sini kazanan susar kaybeden gider oke