Mertkinq hk. Son gelişme ! Konun Devamı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Mertkinq hk. Son gelişme ! Konun Devamı

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

HarunYILMAZ yazdı:Bir kaç gündür bu muhabbete şahit olduk.
Konu tam olarak meydana çıkana kadar yorum yapmayacaktım.
Mert Yönel e de zaten söylemiştim kimse hakkında konuşmam bu şekilde konu açmamasınıda istemiştim.
Ancak Dün akşam bir toplu msn konuşmasına aldılar beni bu hesabı çaldığı iddia edilen Mert de orda idi.
Kendisi Çalan adamı tanımadığını ancak hesabı geri alabileceğini söyledi.
Tam soracaktım hiç tanımadığın bir insana nasıl bir virüs yollayarak bu hesabı geri alacaksın diyeki.
Mağdur Mert sorma bırak bakalım nasıl alacak bizde merak ediyoruz deyince pek bir şey yazmadım.
Ancak Daha dün ben sizin için uğraşıp hesabı geri alacağım diyen adam ve konuları kilitletmemizi isteyen adam bugün konu açıp olayı başka yöne çekme çabasına girmiş.
Bir sürü foto eklenmiş yok Mert 15 yaşında sın denmiş falan filan.
Şimdi şöyle bir kaç önemli detay varki.
Çalınan hesapta doğum tarihi değiştirilip 15 yaşında olarak düzenlenmiş.
Çalınan hesap hakkında kişi hatrı sayılır bilgi sahibi olmuş.
Mert ile sıkı oldukları konuşmalarda aşikar.
Daha önce hesap ilk çalındığında oyunda konuştum çalan kişi ile sadece intikam için çaldığını söylemişti.
Geriye doğru yok bu hesap zaten benimdi falan diye bir diyalog bugüne kadar yaşanmamıştı.
Nedense birden farklı konuşmalar farklı olaylar anlatılmaya başlandı.
Ben Mert Yönel ile oyun içerisinde veya msn de hatrı sayılır muhabbetimiz oldu.
Yaşını merak etmedim önemide yok. Herhangi bir yanlışını görmedim ne bana nede çevreme.
Bugüne kadarda ismini Aşşağılık suçlar ile yanyana zikredenide görmedim.
Hesap çalındı bir şekilde.
Ancak bu hesap kesinlikle eminimki Herhangi bir Hack sistemi ile değil Şifreyi bilen bir kişinin girip değişimi sonucu çalındı.
Herkes bir şey söyler ancak o hesap geri alınır ise işte o zaman konuşan güzel konuşur...
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RoneY »

Arkadaş ne charmış yav.!
Adamın tekinin charı çalındı tılsım olarak 2 haftadır gündemimiz bu yav.
Kim çalmıssa çalmış .Realde hesaplaşın yav.
Tek kelime ile YETER ..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

RoneY yazdı:Arkadaş ne charmış yav.!
Adamın tekinin charı çalındı tılsım olarak 2 haftadır gündemimiz bu yav.
Kim çalmıssa çalmış .Realde hesaplaşın yav.
Tek kelime ile YETER ..!
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

Sancak sunucusunda actıgım konudakı adamlar nedense senın hakkında güzel şeyler söylemiyorlar =)

viewtopic.php?f=32&t=46194
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

OrjMertkinq yazdı:
walker85 yazdı:
OrjMertkinq yazdı:
StylxZorabi yazdı:Öncelikle bu konu hakinda yorum yapmiycaktim ama walker olan mert de var olayin icinde tanigim kadari ile mert bunu yapcak cocuk degil ...

Cari calinan mertkinq ben gecenlerde gördügüm bir olayi anlatcagim sana 30 dk icinde kronicxbüyücü den Walker den ve adi aklima gelmeyen 3 cArdan slm yazdin klandan ve (merkinq) diye yazdin sonuna sen sifreni dagitirsan herkese sonunda suclayacagin cok kisi olur ...

Söylemek istedigim su sen simdi sucladigin adamlarla kanqa durumundaydin ve item dusurdukce fromda oyunda her firsata item yansitin sana soruyorum simdi eminmisin sana bunu yapan kisi mert oldugundan emin degilsen bence daha fazla konuyu kurcalama yönetimden yardim iste al karekterlerini arkadasini iyi sec derim ve su sonradan görmeligi de birak gündemde kalmak iyi degildir popüler olmak iyi degildir hedef tahtasina dönersin bunlar tafsiyem sana Gecmis olsun diyorum ..
Şimdi sana soruyorum ama bak sadece sana soruyorum.
1)Oyunda kullanıcı adını bıle bılmeyen kişiler dısında hesabı kım calmıs olabılır ( KEYLOGGER YEMEDIGME BİLE 100de 100 eminim )
2)Bu adam calmadı msnede topluda dedıklerını duysan neymiş MYNETİ hackleyip hesabı alacakmışda oymuşda buymuşta
3)Adamın çarı bloklanmış ve gelip bunu benden buluyor Acaba o eminmidir benim yüzümden bloklandıgından ?
4)Çarını benım yuzunden blok yedıgını sanan adam neden çar çalmasın ve geçmişindeki organize suclar gibi bir şey ise.
Daha ilgi çekici şeylerde var onlarıda zamanı gelınce surecegım.

Bu Soruları Sadece StylxKursadd ( ZORABİ) ona soruyorum lütfen o cevap versın.

Nasıl çaldırdığını önceden açtığım konudaki antrepolde çekilen fotoğraflar açık açık belirtiyor Dergahxortq ve Walker'den çektiğim fotoğraflarda anlatıyor bence artık sus veyol al

Senaryonuz güzel..
Tebrikler ediyorum..
Walker

Sen Cocuksun BIldıgın p.... Den Warya Carın Calınır Ona BUna Suc Atan Kanıt getır Bana Otup Durma
bızım Tek SUcumuz O adama Sıfre Ver Dememız Yalvarmamız Nerden Bılerılım Sen O carı Onceden Calmadıgını
Hep Kendını Haklı Cıkar Dımı Sen Oyle Insanmısınkı Hala Bu Konuda Suclucak Adam Arıon Xxxdmxx
Sabanın Ne Sucu Wardı Massalah Oyunda Herkeze Suc Attın Kıytırık Car Icın Cok Istıosan Benımkılerden
Verem 1 Tane Saten Calıntı Caldı Adam Gerı Aldı Konu Bıttı
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhaba

Yaklaşık iki haftadır aynı konu ile Tılsım forum kanalını adeta kitlediniz.Anlatmak istediğinizin çok güzel şekilde anlatıldığını düşünüyorum.Daha önce altı konunuzu uyararak kilitledim bu kilitleyeceğim son konudur.Bu konu ve bu konu ile alakalı açılan her konu kilitlenip açan kişi süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktır.

İyi Forumlar dilerim.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön