KUTU HAKKINDA BAKARMISINIZ
kutu suresi
merhaba benim kutum druuyor epi 31 aralığa kdr aktifileştirmessem epim iptalmı olacak ?
KUTU HAKKINDA BAKARMISINIZ
Bu kutuların süresi kullanmassam 31 aralıkta bitiyor epinler geçersizmi olcak ?
Re: KUTU HAKKINDA BAKARMISINIZ
Neden sürekli aynı konuyu açıyorsun ??
Bildiğim kadarıyla kutuların geçerlilik süresi diye birşey yok..
31 Aralık'ta süresinin biteceğini nereden çıkardın ?
Bildiğim kadarıyla kutuların geçerlilik süresi diye birşey yok..
31 Aralık'ta süresinin biteceğini nereden çıkardın ?
2009-2013
jaurney forum yönetcisi gibi davranıyorsun herkese dikkat et !
Dikkat et ??bilinmez yazdı:jaurney forum yönetcisi gibi davranıyorsun herkese dikkat et !
Kardeşim burda cevabını alamadıysan neden bir daha aynı konuyu açma gereği duyuyorsun ?
Destekle iletişime geç...
Ayrıca 31 Aralık'ta sona erdiğini kim söyledi onu açıklar mısın ?
2009-2013
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:jaurney forum yönetcisi gibi davranıyorsun herkese dikkat et !
belkide ileride yönetici olur kimbilir. Sonuçta forum sürekli takip eden ender kişilerden. De asıl soru şu sen bu bilgiye nereden ulaştın. Ve dediği gibi ne kadar sık aynı konuyu açarsan o kadar çabuk cvp alırım mantığımı var ki? (ben avukatı değilim. sen sormadan söyliyimde
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Teşekkür ederim..Sanatkarr yazdı:bilinmez yazdı:jaurney forum yönetcisi gibi davranıyorsun herkese dikkat et !
belkide ileride yönetici olur kimbilir. Sonuçta forum sürekli takip eden ender kişilerden. De asıl soru şu sen bu bilgiye nereden ulaştın. Ve dediği gibi ne kadar sık aynı konuyu açarsan o kadar çabuk cvp alırım mantığımı var ki? (ben avukatı değilim. sen sormadan söyliyimde)
Forumda herhangi bir yetkili olmayı elbette isterim..
İKV Ekibi ile çalışmak bir onur olurdu benim için..
2009-2013
benım eskı forum hesabıma yaptıgın yorumdan sonra orası bıraz zorJouRney yazdı:Teşekkür ederim..Sanatkarr yazdı:bilinmez yazdı:jaurney forum yönetcisi gibi davranıyorsun herkese dikkat et !
belkide ileride yönetici olur kimbilir. Sonuçta forum sürekli takip eden ender kişilerden. De asıl soru şu sen bu bilgiye nereden ulaştın. Ve dediği gibi ne kadar sık aynı konuyu açarsan o kadar çabuk cvp alırım mantığımı var ki? (ben avukatı değilim. sen sormadan söyliyimde)
Sen kimsin acaba öğrenebilirmiyiz ?Ticaret yazdı:benım eskı forum hesabıma yaptıgın yorumdan sonra orası bıraz zorJouRney yazdı:Teşekkür ederim..Sanatkarr yazdı:bilinmez yazdı:jaurney forum yönetcisi gibi davranıyorsun herkese dikkat et !
2009-2013