TebriklerXxxChesTeRxxX yazdı:Eminönünde sığınağı 58 Dk. Bitirdik.ParduS yazdı:sığınak rekorumuz 1 saat 11 dk sığınak diye bir yer kalmıyor. migrattada öle olucak inş zaten junonu kesme süremiz süper 2 dk 37 sn junon hanfendi pert.
gazoz kapağı....
saygılarımla Pardus--İbram*![]()
Krospowerrr,Isabellax,Lailaheillallah,Xjokerx,Samoviçxbüyücüsü,Pederinxkankası. Tek ejdersiz bendim![]()
Düşünen Adam,Motorin,Zahir,Kenan kesildi 58 dk.
Seni Lanetliyoruz JUNON !!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Seni Lanetliyoruz JUNON !!

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ne mallar var yawturkoxHAMSTER yazdı:Güzel bir Kadim Hidra organizasyonlarının ardından tekrar sizlerleyiz.Şuan ilk kez gittiğimiz yani ilk deneyimimiz olan Junon'u ard arda 2 gün kestik.
İlk kesimimiz 2 saat 37 dk. İkinci kesimimiz küçük aksaklıklar sonucu 2 saat 45 dk sürmüştür.Yakında çok daha kısa süreli rekorlarla tekrar birlikte olacağız.Hayırlı ramazanlar.
Büyücünüz Furkan...

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
rekor demiş mi ? daha ilk kesimleri. sen ilk kesimde 30 dkda kesip çıktın sanırımKurmay yazdı:Ne mallar var yawturkoxHAMSTER yazdı:Güzel bir Kadim Hidra organizasyonlarının ardından tekrar sizlerleyiz.Şuan ilk kez gittiğimiz yani ilk deneyimimiz olan Junon'u ard arda 2 gün kestik.
İlk kesimimiz 2 saat 37 dk. İkinci kesimimiz küçük aksaklıklar sonucu 2 saat 45 dk sürmüştür.Yakında çok daha kısa süreli rekorlarla tekrar birlikte olacağız.Hayırlı ramazanlar.
Büyücünüz Furkan...
![]()
2 ssat 37 dk rekormu gitte misket oyna milleti kandırma.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
boşver ya takmıyoruz artık
)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ilk kesiminde o şahıs kesin 10-20 kudret iksiri harcamıştırturkoxHAMSTER yazdı:boşver ya takmıyoruz artık)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Artık junon'lar kenan'lar ardarda düzenleniyor (giremesem de
)
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Geçen günlerde sıgınak içindeki 3 boss(Düşünen,Motorin ve Kenan) toplam 44 dakkada bitmiştir.XxxChesTeRxxX yazdı:Eminönünde sığınağı 58 Dk. Bitirdik.ParduS yazdı:sığınak rekorumuz 1 saat 11 dk sığınak diye bir yer kalmıyor. migrattada öle olucak inş zaten junonu kesme süremiz süper 2 dk 37 sn junon hanfendi pert.
gazoz kapağı....
saygılarımla Pardus--İbram*![]()
Krospowerrr,Isabellax,Lailaheillallah,Xjokerx,Samoviçxbüyücüsü,Pederinxkankası. Tek ejdersiz bendim![]()
Düşünen Adam,Motorin,Zahir,Kenan kesildi 58 dk.
FATALFORCE
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
baya güzel yazışmalar vardı ağababalardan bahseden bir arkadaşta vardı. Ben sadece şunu dile getirebilirim. Eminönünde bu rakamları oldukça aşağıya çektiler. Ben sadece öylesine girdiğimiz bir sığınaktan 3-4 kez komple pert olmamıza rağmen 3 bosu 40 dk da kestiğimizi biliyorum. (yani düzen bozulmasa 30 dk max sürer.)
herkese iyi forumlar.
herkese iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx