Ezikliğinde bukadarına pes!..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ezikliğinde bukadarına pes!..

Mesaj gönderen smyra »

Bende diyorumki arkadaşım neyapmışım kime diz çökmüşüm item için isim ver anca kuru iftira kanıt göster bana bekliyorum.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen NihtKiss »

la ulubay iyi görünüpde sonra bi anda okta koymaya kalkma sana ünlem koyarlarsa kötü şaşırırsın :D :D

yaf bırakın eet sunucuda bir sürü kız var en güçlüsüde smyra varsa daha güçlüsü çıkar karşıma ulubay bizden olması bişey değiştirmez ancak sunucunun en güçlü bayanı smyra itirazı olan varsa smyra seve seve o kişiylw ws atar güçlü olanı çekemeyenlerde böyle laflarla iftira atarlar anca
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
sancaktar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sancaktar »

NihtKiss yazdı:la ulubay iyi görünüpde sonra bi anda okta koymaya kalkma sana ünlem koyarlarsa kötü şaşırırsın :D :D

yaf bırakın eet sunucuda bir sürü kız var en güçlüsüde smyra varsa daha güçlüsü çıkar karşıma ulubay bizden olması bişey değiştirmez ancak sunucunun en güçlü bayanı smyra itirazı olan varsa smyra seve seve o kişiylw ws atar güçlü olanı çekemeyenlerde böyle laflarla iftira atarlar anca
BUda ucundan acık yalamaya çalışan bir çocuk işte bozacının şahidi şıracı misali ama sana yedirmez o
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Ulubay neden rahatım sence o iftiralar gerçek olduğu içinmi ? neden biliyormusun kimin ne dediğini takmadığım için rahatım ve kendimi ben biliyorum başkasının bilmesinede gerek yok inan ben onun bunun lafıyla asla hareket etmedim etmemde.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
sancaktar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

smyra yazdı:Ulubay neden rahatım sence o iftiralar gerçek olduğu içinmi ? neden biliyormusun kimin ne dediğini takmadığım için rahatım ve kendimi ben biliyorum başkasının bilmesinede gerek yok inan ben onun bunun lafıyla asla hareket etmedim etmemde.
oyunda ki adıyla senkron diye bilinen ..... arkadaşımızın evinde kaldığın günlerdenmi başlasak yoksa izmirdeki .... bar ından mı devam etsek bilemiyorum ki ?
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

NihtKiss yazdı:la ulubay iyi görünüpde sonra bi anda okta koymaya kalkma sana ünlem koyarlarsa kötü şaşırırsın :D :D

Speed senin ne kadar yalaka bi insan olduqunu herkez biliyo bu oyunda item önemli deil qüçlü olmak wsde kazanmak önemli deil insanlık önemli benimde üstümde 350 m lik item avr ama ben çıkıp senin qibi ona buna ws teklif etmiyorum onu kestim bunu kestim wsde yendim demiyorum seni çok iyi tanıyorum ben sen tenekesin oqlum

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Orhanteber »

Forum Kirliliği..!!!
Resim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

Smyra seni ilk tanıdıqım qün kavqa etmiştiniz sahmaranlar bende ne oldu diyodum sen bir anda öyle küfürler etmeye başladınki bir kızın deil bir erkeğin edemiyeceği küfürler ettin qözlerime inanamadım okuduqumda iğrendim dedimki böyle bir kız olamaz sence bu kıza namuslu bi kıza tyakışırmı ???

ulubay
ResimByULuBay
sancaktar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Orhanteber yazdı:Forum Kirliliği..!!!
Evet kirletiyorsun forumu ve konuyu.
Kullanıcı avatarı
Orhanteber
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Orhanteber »

sancaktar yazdı:
Orhanteber yazdı:Forum Kirliliği..!!!
Evet kirletiyorsun forumu ve konuyu.

Bugün neşeli günümdeyim benle uğraşma.. Tamam mı canım..? Laf duyma otur oturduğun yerde..
Resim

"Temiz Ve Güzel Türkçe'ye Karşı Olanlara El Ele..."

“Genel Sohbet” sayfasına dön