"Çemberlitaş" Çalışması -4-
Re: "Çemberlitaş" Çalışması -4-
Eline sağlık güzel olmuş .Fakat sağ üstteki adam çemberli taş ' da gelecek olan boss yada npc'lerden biri mi ?

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz
Teşekkür ederim..izmirlii yazdı:Eline sağlık güzel olmuş .Fakat sağ üstteki adam çemberli taş ' da gelecek olan boss yada npc'lerden biri mi ?
Evet, Çemberlitaş Video'sunu dikkatlice izlersen görebilirsin
2009-2013
- Trendd
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Foruma Konu açıyorum diye dert yanma sakın,forumda okadar çok boş konu varki sadece Görseller kısmına giriyorum.Gözümüz şenlensin diye. 
Her zaman ki güzel.Ama pek beğenmedim açıkcası.Yazıların hepsini yazmışsın iyi hoş fakat düz yazman gerçekten kötü durmuş.Neyse devamını bekliyoruz.
Her zaman ki güzel.Ama pek beğenmedim açıkcası.Yazıların hepsini yazmışsın iyi hoş fakat düz yazman gerçekten kötü durmuş.Neyse devamını bekliyoruz.

- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Hepsi gibi buda güzel bir çalışma olmuş ; fakat yazılardan ''İki ters , Bir Düz '' ü vurgulamayı denemelisin. Çünkü oyuncuların en çok aklını karıştıran ve dikkatini çeken söz bu. Vurguyu değişik stille , büyük yada rengini belirleyerek yapabilirsn mesela. Ama genel olarak bir şey söylemek gerekirse güzel
BEYAZATLI
SINCE BETA
Evet yaa biliyodum böyle yorum geleceğini :|Trendd yazdı:Yazıların hepsini yazmışsın iyi hoş fakat düz yazman gerçekten kötü durmuş
Öyle affedersiniz "mal" gibi aşağıdan yukarı yazmışım :? Böyle dağınık falan yazmayı düşündüm...
Ama bir sonraki çalışma da yazılar daha iyi olacak... En iyisini, kusursuzunu tutturucam :!:
Teşekkürler.. " İki Ters, Bir Düz " tamamBEYAZATLI yazdı:Hepsi gibi buda güzel bir çalışma olmuş ; fakat yazılardan ''İki ters , Bir Düz '' ü vurgulamayı denemelisin. Çünkü oyuncuların en çok aklını karıştıran ve dikkatini çeken söz bu. Vurguyu değişik stille , büyük yada rengini belirleyerek yapabilirsn mesela. Ama genel olarak bir şey söylemek gerekirse güzel![]()
2009-2013
Selam..
Kuzen harikalar yaratmaya devam ediyosun
Valla yine muhtşem olmuş...
Videodaki yazıların hepsi iyi Ama bncede yazıları dümdüz yazman olmamış....
Böyle dağınık yazsaymışsın tam oluyomuş
Eline sağlık kuzen.. Bana da öğret artık şu photshpu yaa
Kuzen harikalar yaratmaya devam ediyosun
Videodaki yazıların hepsi iyi Ama bncede yazıları dümdüz yazman olmamış....
Böyle dağınık yazsaymışsın tam oluyomuş
Eline sağlık kuzen.. Bana da öğret artık şu photshpu yaa