Spedy - Spedyxşifa - Lastberath tanıdıkları bi bakarsa ...
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dıstrıct Area
Re: Spedy - Spedyxşifa - Lastberath tanıdıkları bi bakarsa ...
Gün geçtikce insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Geçmiş olsun. Bir oyun için değmez .
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Jethawk yazdı:Herşey Meydana Çıktı ...
Kendilerince Kusursuz Sanılarak yaptıkları şerefsizlik ortaya çıkmış bulunmaktadır... Günlerdir inanın yaptığı eylemler dikkatimi çok çekti.. karakterlerim çalındı dedi tamam dedim çaldırmış olabilir . sadece lokman silinmiş dedi tamam dedim silinmiş olabilir. msn'lerim çalındı dedi karakterlerime ulaşamıyorum dedi dedim şifreleri kaptırmış olabilir..
Ardından geldi hesabı aldım dedi..
bi insan msn şifrelerini hesabın şifrelerini kaptırmışsa sonradan nasıl tekrar alabilir ?
İlk patlağı burda verdi..
Tabi bu inan bizim karakterlerinde şifrelerni biliyor . Karakterlerimin arkadaş listesinde olan Lokman isminin silindiği dikkatimi çekti..
Sonraki günlerde
Bende Lokman charının tüm itemlerini eşyalarını biliyorum oynayan bi kişi olarak. Bugün birisi 4 ganoderma satılır dedi dedim bu o neden olmasın.. Yanına gitmeye çalıştım ve birçok bahane bularak yerini söylemedi , ardından oyundan çıktı..
4 5 saat sonra başka bi karaktere geçti .. o karakterden çıkar çıkmaz "BaytarNaMe" ye girdi ve bende Lokman'ı diğer charlardan birinde arkadaş listemde ekliydi ve açıktı 49 level şifacı ona yazıyorum. Lokman olarak pm atıyorum bana pm BaytarNaMe Nickinden geliyor) İlginç değilmii
Sonradan Lokman olduğunu yalanlamaya başladı bende BaytarNaMe yani Lokmandaki tüm itemleri biliyorum . Ceketi mağara şamanı kenevir lifli bi ceket . o diyor yok grönland ceketim halbuki yalan o grönland olan ceket kurt kürkü bi ceket yansıt dedim yansıtmadı
Sonra Full fundi takımı var cent zırhı var .. onları söyledim tekrar sessiz kaldı.. 4 Ganoderma var onları söyledim tekrar sessiz kaldı 2 maraton ayakkabısı var onları söyledim tekrar sessiz kaldı..
Sözün özü bu sahtekar Lokman Charını BaytarNaMe Olarak Değiştirmiştir işte kanıtı
Başka Sözede hacet yok ..
Böyle bi şerefsizlik ve ihanet ben başka bi yerde görmedim..
Bide Utanmadan sefaya diyor ki paramı gasp ettin .. paramı ver paramı ver diyebende diyorum ki bu masum bunun parası nerde benide kendine benzetecekti ama ben uyandım başka bişe demiyorum bu şereften yoksunla ne alışveriş edilir nede arkadaş olunur .. karar size kalmış...
LAn ınan ßu kadarmı Düştün Arkadaşımız Dedık ßirde ßurada utnamdan konu açıosun Aha çıktı
Meydana hersey hayatın yalan senın ßırak Git Temız insanları Kendın Gißi ßatırma oyunuda Kişiliklerıde ... :evil: :evil:
İşte charlarının isimleri
Türkxinan BaytarNaMe Strenqht
İnan Sımdı Bu konuyu Actın Ama HırSız oLan Sensın bana O kadar ıFtıra Attın. hakkımı helal etmıyorum demıstın ya Sımdıde ben Sana hakkımı heLaL Etmıyorum..adresbu yazdı:Jethawk yazdı:Herşey Meydana Çıktı ...
Kendilerince Kusursuz Sanılarak yaptıkları şerefsizlik ortaya çıkmış bulunmaktadır... Günlerdir inanın yaptığı eylemler dikkatimi çok çekti.. karakterlerim çalındı dedi tamam dedim çaldırmış olabilir . sadece lokman silinmiş dedi tamam dedim silinmiş olabilir. msn'lerim çalındı dedi karakterlerime ulaşamıyorum dedi dedim şifreleri kaptırmış olabilir..
Ardından geldi hesabı aldım dedi..
bi insan msn şifrelerini hesabın şifrelerini kaptırmışsa sonradan nasıl tekrar alabilir ?
İlk patlağı burda verdi..
Tabi bu inan bizim karakterlerinde şifrelerni biliyor . Karakterlerimin arkadaş listesinde olan Lokman isminin silindiği dikkatimi çekti..
Sonraki günlerde
Bende Lokman charının tüm itemlerini eşyalarını biliyorum oynayan bi kişi olarak. Bugün birisi 4 ganoderma satılır dedi dedim bu o neden olmasın.. Yanına gitmeye çalıştım ve birçok bahane bularak yerini söylemedi , ardından oyundan çıktı..
4 5 saat sonra başka bi karaktere geçti .. o karakterden çıkar çıkmaz "BaytarNaMe" ye girdi ve bende Lokman'ı diğer charlardan birinde arkadaş listemde ekliydi ve açıktı 49 level şifacı ona yazıyorum. Lokman olarak pm atıyorum bana pm BaytarNaMe Nickinden geliyor) İlginç değilmii
Sonradan Lokman olduğunu yalanlamaya başladı bende BaytarNaMe yani Lokmandaki tüm itemleri biliyorum . Ceketi mağara şamanı kenevir lifli bi ceket . o diyor yok grönland ceketim halbuki yalan o grönland olan ceket kurt kürkü bi ceket yansıt dedim yansıtmadı
Sonra Full fundi takımı var cent zırhı var .. onları söyledim tekrar sessiz kaldı.. 4 Ganoderma var onları söyledim tekrar sessiz kaldı 2 maraton ayakkabısı var onları söyledim tekrar sessiz kaldı..
Sözün özü bu sahtekar Lokman Charını BaytarNaMe Olarak Değiştirmiştir işte kanıtı
Başka Sözede hacet yok ..
Böyle bi şerefsizlik ve ihanet ben başka bi yerde görmedim..
Bide Utanmadan sefaya diyor ki paramı gasp ettin .. paramı ver paramı ver diyebende diyorum ki bu masum bunun parası nerde benide kendine benzetecekti ama ben uyandım başka bişe demiyorum bu şereften yoksunla ne alışveriş edilir nede arkadaş olunur .. karar size kalmış...
LAn ınan ßu kadarmı Düştün Arkadaşımız Dedık ßirde ßurada utnamdan konu açıosun Aha çıktı
Meydana hersey hayatın yalan senın ßırak Git Temız insanları Kendın Gißi ßatırma oyunuda Kişiliklerıde ... :evil: :evil:
İşte charlarının isimleri
Türkxinan BaytarNaMe Strenqht
:? Hırsız Kım Sımdı Anlamadım ben :?
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Yazıklar olsun...Bir oyun için şifre verdiğin şifre aldığın arkadaşını soy, sonra isim değiştirdiğim için yırtarım diye düşün. Utanmadan burda birde konu aç milleti karala. "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" demişler bu tam konuyu açana göre bir laf olmuş. Geçmiş olsun sefa umarım zararın çok fazla değildir.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Sefa Şuanda Zararını düşünmeyecektir, o Sahtekarın ne mal olduğu ortaya çıktığı için ..
Bunlardan sonra yine bişe yazarsa yüz perdesi denen bişi kalmamış demektir..
Parasından PuLundan Gectım.. 2 güne kadar Devamlı burda Konuşuyodu Herşey ortaya Çıktı hadı geLsın Şimdı konuşsn yüzü varsa...
BAKII Sende Bana O kadar Hırsız dedın. Senide DinLıyorum geL sende Konus Bana İftıra atan Arkadslar gelsın smdı yüzLeşeLım..
Ne oLdu Şimdı sızın o Iyı Arkadsınıza ?Jethawk yazdı:Sefa Şuanda Zararını düşünmeyecektir, o Sahtekarın ne mal olduğu ortaya çıktığı için ..
Abdusselam Bu yazdıkLarını ne CAbuk unuttun ??Jethawk yazdı:Öncelikle Selamlar..
Olay Hakkında bilgim var .. Konuya Sefa'nın söylediği yada iddaa ettikleri ile başlamak istiyorum ; Şüphe insanoğlunun zorda kaldığında en çok başvurduğu bişeydir.. Ama yerini zamanını nasıl olduğunuda ayarlaması gerekiyor .. zira arkadaşlarını kaybedebilir.. Şimdi Lokman Charının Hesap bilgileri illegal yollarla ele geçirildiği gün büyük bir ihtimalle ya silinmiş yada nick değiştirmeden nicki değiştirilmiştir.. Bu Olayın Olduğu günde Sefa'nın karakterinden bir takım materyal ve bir miktar para kaybolmuş.. Bu Olayı Sefa İnanın Başına yıkıyor yani ondan şüpheleniyor , bunun ile birlikte inanın banka karakterinden kendi giden materyal ve parasını karşılık göstererek İnan'dan habersiz bi şekilde kendinin dediği gibi gasp ediyor![]()
Bu durum zikrettikten sonra benden taraf olan şüphelerin tamamını Sefa Kendi üzerine çekti ..
Şimdi Sefa Diyor ki benim param ve materyallerimi İnan Almadığını kanıtlasın parasını vereyim . Peki Lokman Karakterini Sefa Silmediğini Kanıtlasın Nerden bilelim Sefa Silmemiş ?
Ayrıca bu şüphe işinide ümit onun zihnine sokmuşmuş ne fark eder farz edelim ben soktum senin zihnine ne fark eder ? Sen Kendin kanıtla bu olanları senin yapmadığını bizde sana inanalım ve kendi işimize bakalım ..
İyi Forumlar.