Muazzam.Renk uyumu,karakterlerin yerleri ve hayalgücü ...Tek keliymeyle Muazzam.
Güzel bir düşünce "beyaz şakalı adam"ın Çemberlitaş'ı eline alması vs...Herşey çok güzel ben çok beğendim.
Redbull yazdı:Muazzam.Renk uyumu,karakterlerin yerleri ve hayalgücü ...Tek keliymeyle Muazzam.
Güzel bir düşünce "beyaz şakalı adam"ın Çemberlitaş'ı eline alması vs...Herşey çok güzel ben çok beğendim.
Başarılarının devamını dilerim...İyi çalışmalar.
+100000000 ...Güzel bir çalışma Berat :!:
Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Resmi psd olarak kaydettiysen, sol alt köşedeki camiyi büyütüp o köşedeki boşluğu doldurmanı ve görünürlüğünü biraz düşürüp çok hafif bir şeffaflık kazandırmanı öneririm. Daha hoş bir görüntü olacaktır..
Sanırım İşim Var Resim Yapıyorum Dediğinde Bunu Yapıyordun Çalısman Güzel Evet Ancak O İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş I Yukarıdan Aşağı Değilde Düz ve Fotoğrafa Uygun Koyup Yapsaydın Sanırım Dahada Güzel Olurdu..
Ancak Herşeye Ramen Başarılı ve Güzel Çalışma
Selam..
Öncelikle dikkat ettim herkesin resmine yorum yapıyosun benim resimlere yorum yapmıyosun
Yani PhotoShop ile ilgilenen biri olarak senin de yorumunu beklerdim..
Resmine gelelim.. Güzel hoş, mavi ton da süper.. Beğenmediğim yerler ;
Beyaz şapkalı adamın İKV Çemberlitaş yazısını tutması, resmi bozmuş diyebilirim ..
Bir de resimlerinde hep Binalar, Evler kullanıyorsun.. Bence biraz farklı şeyler denemelisin
Birde backwoods demiş ya 'Camiyi büyült' diye. Oraya katılıyorum..
Redbull yazdı:Muazzam.Renk uyumu,karakterlerin yerleri ve hayalgücü ...Tek keliymeyle Muazzam.