Fotoları okumadım daha doğrusu okuma gereği duymadım sadece Mertkinq charı ile Walker charı arasında bir konuşma yaşandığını gördüm ..
Ama yalnız anlamadığım bir şey var Mertkinq charındaki (İstanbulkxbüyücü) ise sende kendi charından bilerek konuşuyorsanız tuzağa düşürmek için olamaz mı ??
Son gün geldiğinde Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Belki Mertkinq in charını çalmadın
Belki Mertkinq sana iftira attı
Ama Sancakta oyuncuların charlarını çalmadın mı onların emeklerini harcamadın mı ?
Ha hepsini şuan vermiş maddi zararlarını karşılamış olabilirsin ama bu senin Hırsızlığını telafi eder mi ?
Bir daha yapmayacağın anlamına gelir mi ?
Evet sancakda birçok kişiye zarı dokunmuş ola bilir ama telafi ettiyse bence birdaha yapmayacağı anlamına gelir. Çarlarını soydukları kişilere geri itemlerini vermiş bu onun pişman olmasını gösterir fazla söze gerek yok kb İstanbulkxbüyüc.
Fotoları okumadım daha doğrusu okuma gereği duymadım sadece Mertkinq charı ile Walker charı arasında bir konuşma yaşandığını gördüm ..
Ama yalnız anlamadığım bir şey var Mertkinq charındaki (İstanbulkxbüyücü) ise sende kendi charından bilerek konuşuyorsanız tuzağa düşürmek için olamaz mı ??
Sen Cok Polısıye flm Izlemısın Ama Pessımıst Dusunmeyı Bırak derım
Polisiye filmle alakası yok bu da bir ihtimal ..
Son gün geldiğinde Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Polisiye filmle alakası yok bu da bir ihtimal ..
Onutmakı Dıyer Ihtımalde Mertın Haklı Olması Pessımıstlıgı bırak
Amma güzel seneryo yazıyormuşsunuz siz , sizden iyi yonetmen olur vallaha bak okumayın dırek atılın bu işe .
Pardox gelsin o çar kiminmiş konusuruz.
Helal Olsun Hala Carı Bızım Caldıgımızı Ita Edıyorsun ya Yazık
Madem ki konunun bu kadar peşindesiniz. Bana ortaklık yapın çarı kimin çaldığını öğrenelim ve sizinde hırsız olmadığınız ispatlansın..
Wallaha ben Ice Pesıne Dustum Kım Oldgunu Ogrenırım Sonra Muhabetı Herseyı KEserım Sen durup Dururken Bır oyun Icın Ana bacı kayan arkadasına hırsız lan o dıyen bırısın onun ıcın bulurum oda sıf mert ıcın muhabetı herseyı keserım