Razor yazdı:Lonca ALımınız Varmı ? Ben Yinede Bilgilerimi Size Taktim Edeğim...
:idea: AD:BERKAY SOYAD:ÜNAL YAŞcolor=#000000]17[/color] ŞEHİR:İSTANBUL KEFİL:YOK BASVURU SEBEBIM:Loncanızdaki İnsanlar İle Tanışıp Arkadaşlık ve Dostluk Kurmak. KARAKTERLERİM:xRaZoRx=49 LWL(SAVASCI) Razorxşifa=49 LWL(SIFACI) Rhymesxrose=47(bir kaç gün içinde 49 olacaktır.) (BUYUCU) NOT:Karakterlerimin Bazılarının İsmini Değiştirerek Loncanıza Katılmak İstiyorum... Karakterlerim Hakkında Kısa Bilgi: •İsmi Rhymesxrose olan Karakterimin Üstü Gözlük Hariç Ful Buzdur Buzum 636 dır. ( Kısa Bir Süre içinde Gözlüğümüde Alarak buzumu yükselteceğim.) •İsmi Razorxşifa Olan Karakterimin Üstü Gözlük hariç İbni sina ve mağra şamanıdır İyileştirmem 947 dir. • İsmi xRaZoRx olan Karakterimin Üstü, ceket Ve zırh elementtir ancak gerisi çift item yücelendir max hasarım 2200 dür.
' Alım Olduğu Zaman Ben Size Tekrardan Başvuracağım Ancak Şimdiden Değerlendirirseniz Çok Teşekkür Ederim :!:
Öncelikle merhaba kardeşim kusura bakma şuan alımlarımız yok yaza doğru anca alım yapabılırız. alım oldugunda bılgı verılıcektır
iyi formlar...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Ifyoulike10 yazdı:Kaç defa oyundan ve buradan söyledim benim adımda yok yazmayacaksanız söyleyin ona göre hareket edeyim çıkarıldıysak amenna ona göre isim değişikliği yapıcam....Selametle
Loncadan ayrılmak istedin sildim şuan yine adını yazdım.
Tamam artiz bana nick söle yeni şekil bi isim yapmak istiyorum