Umarım Beğenirsiniz..
Daha iyi olabilirdi sanki...AnatolianTigeR yazdı:
Umarım Beğenirsiniz..
Sanalkorkun yazdı:Daha iyi olabilirdi sanki...AnatolianTigeR yazdı:
Umarım Beğenirsiniz..
Biraz boş konuşuyorsun .. Adam istediği resme yorum yapar yaniPrivacyT yazdı:İzdirap kardeş sen Photoshoptan iyi anlıyosun sanırım..
Öyle de herkesin çalışmasına yorum yapmıyosunAğır abi takılıyosun sanırım
Yanlış ve yersiz bir yorum yaptın bence,ben arkadaşa benim resimlerim/imzlarım daha iyi demedim ki kardeş.izdirapgrafik yazdı:Sanalkorkun yazdı:Daha iyi olabilirdi sanki...AnatolianTigeR yazdı:
Umarım Beğenirsiniz..
Kusura bakma ama bu bölümün gördüğü en iyi çalışmalardan bir tanesi.Kendi açtığın konulara göz gezdirmeni öneririm![]()
Boş versene sanalkorkun kardeş... adam iki yarışmada birinci oldum diye hava atıyo aklı sıra ..Sanalkorkun yazdı:Yanlış ve yersiz bir yorum yaptın bence,ben arkadaşa benim resimlerim/imzlarım daha iyi demedim ki kardeş.izdirapgrafik yazdı:Sanalkorkun yazdı:Daha iyi olabilirdi sanki...AnatolianTigeR yazdı:
Umarım Beğenirsiniz..
Kusura bakma ama bu bölümün gördüğü en iyi çalışmalardan bir tanesi.Kendi açtığın konulara göz gezdirmeni öneririm![]()
Daha iyisini yapabileceğini bildiğim için "Daha iyi olabilirdi" dedim.
İyi forumlar
Ellerine sağlık kardeşim.. Bırak ya adam boş boş konuşuyo ..izdirapgrafik yazdı:İki yarışmada birinci olduğum için mi ?
www.ikvonline.net
www.loncabeta.org
göz gezdirmeni şiddetle tavsiye ederim.Gördüğün en ufak resim dahil bana aittir.