Bir Zamanlar Aile Gibiydik... Patiklipenguen'den Selamlar...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
biinsan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: Bir Zamanlar Aile Gibiydik... Patiklipenguen'den Selamlar...

Mesaj gönderen biinsan »

selamlar olsun konunuzun amacı güzel çok gerilrde kalmasın güncellesin dedim :))
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen monsterdarker »

patiklipenguen yazdı:Tüm dostlara, tanıyan tanımayan herkese kucak dolusu selamlar olsun. Her ne kadar yollarımız ayrı düşmüş olsada eski resimler, hatıralar gözümüzün önüne geldiğinde o eski günleri özleyen herkesi bu konu altına cevap yazmaya bekliyorum. Amacım oyunu bırakmış, halen devam eden ve birbirine verdiği bir selamın bile ne kadar değerli olduğunun farkında olanları tekrar bir kaç saatliğinede olsa buluşturabilmektir.
Konu, beklediğim, beklediğimiz, özlediğimiz, 2 dk muhabbetimizin olduğu bütün dostlarımız bu konuyu görene kadar hergün güncellenecektir.
Yeterli katılım olduğunda oyun içinde buluşma saati ve yeri tekrar bu konu altından herkese uygun olan tarih ve saatte belirlenecektir.

OaL
Patiklipenguen
HG sadık senin dönmen inş hayırlara vesile olur :D

Monsterdarker
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
emree067
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen emree067 »

2nizde H.qeLdiniZ. .
:.:.: öяgüℓüχкızмαz :.:.:[/b]
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.:[/b]
:.:.: кızмαz :.:.:[/b]
:.:.: кzмz :.:.:[/b]
:.:.: кzмαz :.:.:[/b]

öяgüℓü ℓσηcαѕι
MeLeKSoNMeZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MeLeKSoNMeZ »

Benden de selam olsun tanıyan tanımayan herkese ;)

Evet Sadık'cım çok güzel bir konuya değinmişsin gerçekten o zamanlar herkes bir aile gibiydi yardımlaşmanın ve hoşgörünün sonsuz olduğu zamanlar...

Ahh ah neydi o günler!!! Neler yaşamadık ki, her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi ne kadar kabullenemesekte o günler çok geride kaldı bir daha da gelmeyecek ama bir çoğumuzun hafızasından da silinmeyecek...

Zamanla uzuuun aralardan sonra girdiğimiz şu foruma bile girmediğimiz zamanlar gelecek belki bir çok kişiyi de unutup gideceğiz. Ahde vefanın çok az kaldığı şu zamanlarda belki en çok sevdiklerimizi bile arayıp soramayacağız üzücü ama gerçek!!!

Son olarak hepinizi çok özledim :roll: İsim isim saymayacağım çünkü çok kalabalık bir topluluk gönlümdeki kişiler. Ama çoğu da kendisini biliyordur zaten...

BeYaZKöŞK'ün en sinirli, en çok dost delisi ve en çok kavgacı karakteri SÖNMEZ'den herkese kocaman sevgiler :roll:
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Tüm dostlara bizi unutmayan herkese çok teşekkür ederim yorumları için. Eskiyi getirmek imkansızmış bari sizler elinizdekinin kıymetini bilmeye çalışın. Sanal dünyada olabilecek en sevgi dolu ailenin içindesiniz...

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Yemyeşil kırların ortasında kocaman bir ağaçmış o. Aşağıya baktığında, çirkin kocaman bir gövde görür kendinden sıkılırmış. Yukarıya baktığında rüzgarda gülüşen, dans eden dalları görür bu güzellik kimin diye kıskanırmış. Bir gün bir kuş konmuş dallarına anlatmış ona herşeyi. ''O büyük gövde olmasa bu dallar olmazdı, bu dallar olmasa o büyük gövdenin anlamı kalmazdı '' demiş. Çok şaşırmış ağaç, bu görkemin bir mucize olduğunu düşünmüş, artık çok mutluymuş. Bir gün birileri gelmiş ağacın yanına, taş atmışlar dallarına, yaprakları koparmışlar. Dallardan bazıları çok kırılmışlar bu duruma ve bırakıvermişler kendilerini yeşil çimlere. Sonra bir diğeri, bir diğeri... Ağacın içi yanıyormuş adeta bırakıp giden dallarına, yalvarmış onlara ''gitmeyin, yaralarımızı beraber saralım, kırıklarımızı onaralım'' demiş. Ama dallar dönmemişler, yavaş yavaş kuruyup yok olmuşlar. Ağaç hep direnmiş, kendini bırakmamış ama bir daha asla dallarıyla olduğu gibi mutlu olamamış...

sevgilerimle...
ruhh
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Sevilen bir insan olduğun belli.Hadi hayırlı olsun .
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

MeLeKSoNMeZ yazdı:Benden de selam olsun tanıyan tanımayan herkese ;)

Evet Sadık'cım çok güzel bir konuya değinmişsin gerçekten o zamanlar herkes bir aile gibiydi yardımlaşmanın ve hoşgörünün sonsuz olduğu zamanlar...

Ahh ah neydi o günler!!! Neler yaşamadık ki, her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi ne kadar kabullenemesekte o günler çok geride kaldı bir daha da gelmeyecek ama bir çoğumuzun hafızasından da silinmeyecek...

Zamanla uzuuun aralardan sonra girdiğimiz şu foruma bile girmediğimiz zamanlar gelecek belki bir çok kişiyi de unutup gideceğiz. Ahde vefanın çok az kaldığı şu zamanlarda belki en çok sevdiklerimizi bile arayıp soramayacağız üzücü ama gerçek!!!

Son olarak hepinizi çok özledim :roll: İsim isim saymayacağım çünkü çok kalabalık bir topluluk gönlümdeki kişiler. Ama çoğu da kendisini biliyordur zaten...

Selamlar;

Ahde vefa demişsin Melek..Belkide doğrudur dediklerin zamanla birbirimizi unutacağız.Bir daha arayıp sormayacağız.Ama ben unutmayacam sizleri...Serhat'ın başı sağ gecenlerde bi msn grup konuşmasında seni sordum.Merak etmiştim.Nerelerde bizim kanatsız Meleğimiz diye.Serhat'da bana ben yeni görüştüm iyi bi sıkıntı yokmuş dedi.Dün ise senle çok kısada olsa konuşabildim.Babanın vefatını öğrendim :cry: Allah yakınlarına sabırlar ihsan eylesin babanın mekanı cennet olsun Allah Rahmetini esirgemesin...

Gelelim konu başlığına; ''Bir zamanlar aile gibiydik'' demiş arkadaşımız.Peki şimdi neden değiliz?Gerci biz hala bir aile gibiyiz.Bildiğim kadarı ile sizlerde başka bir oyunda yine aile gibisiniz.O zaman bir zamanlarki aile ortamının bozulmasında ki suçlu kim yada kimler.Bu konuyu başkası, hala ikv de oynayan başka biri açsa diyeceğim yok.Lakin Köşk'te ki aile ortamını bırakıp başka denizlere yelken acan sizlersiniz! ! !

Saygılarımla...

BeYaZKöŞK'ün en sinirli, en çok dost delisi ve en çok kavgacı karakteri SÖNMEZ'den herkese kocaman sevgiler :roll:
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Yahu ben bu furumda yazmayıda alıntıyıda resim eklemeyide beceremiyorum :cry:
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
FiaNxsnwmurderer
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FiaNxsnwmurderer »

YiLMaZ yazdı:Yahu ben bu furumda yazmayıda alıntıyıda resim eklemeyide beceremiyorum :cry:
benım resmımı mı eklıcektın abım :D ben sana ozel ders verırım
YALANCI DUNYA..TIPKI ICINDE YASAYAN INSALLAR GİBİ

--------------------------
OFFLİNE FİAN ------------------------

snowmurderer
---Mahşermeleği---Fianxsnwmurderer---hironakumura

“Genel Sohbet” sayfasına dön