Evet Bu Konuda Haklı OlabilirsinBAKII yazdı:yorumlarınız tşklerAnkadan maden çekip kendi sunucuma aktarırım görüşünde herkes ama şunuda unutmayın böyle bişy olsa bunu bi tek sizler düşünüyor olmazdınız ve o boş dediğiniz yerlerin hepsi dolu olurdu :lol: Bence sunucudan sunucuya karakter transferi olması oyundaki faiş maden fiatlarınıda dengeye sokabilrdi bunuda unutmayın
![]()
SUNUCU aktarımı ?
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SUNUCU aktarımı ?
Tşkler yorumun içinAfterlife yazdı:Evet Bu Konuda Haklı OlabilirsinBAKII yazdı:yorumlarınız tşklerAnkadan maden çekip kendi sunucuma aktarırım görüşünde herkes ama şunuda unutmayın böyle bişy olsa bunu bi tek sizler düşünüyor olmazdınız ve o boş dediğiniz yerlerin hepsi dolu olurdu :lol: Bence sunucudan sunucuya karakter transferi olması oyundaki faiş maden fiatlarınıda dengeye sokabilrdi bunuda unutmayın
![]()
![]()
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Aslında çar alıp satmayı yönetim yasallaştırsa daha güzel olur sonuçta el altından satan yine satıyordur alan yine alıyordur en azından oyuncu maduriyeti azalır ve yönetimden gizli iş yapılmazBAKII yazdı:İkv de çar alıp satmanın yasak oldgunu biliyoruz fakat ikv yönetimi idaresinde item vb materyallerin 1 defalığına sunucudan sunucuya aktarılabilmesi güzel olmazmıydı ?
konuya kilit adam uçmuş :lol: 
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Merhaba
Sunucular arası hesap aktarma şuan da ama istenirse yapılabilir ki istenecek bir durum olacağını sanmıyorum.Neden derseniz bu sistem gelir ise kullanıcılar için bir artısı var ise onlarcada eksisi olur ve büyük sıkıntılar yaratır.Sunucuların piyasaları birbirine karışır en basit örneği olarak.O yüzden bir öneri düşünürken kendinizin faydasına değilde diğer kullanıcıların zararına olmayacak olmasına dikkat ediniz.
Ayrıca karakter alım satımıda yasal olamaz ki bunun da en basit örneğini açıklayayım.Örneğin siz bir hesap satın aldınız ve satın alan kişi bu hesaptan Bayrağımıza /Dinimize/Devletimize karşı herhangibir oyuniçi yada oyun dışı propaganda yaptığı zaman o kişi hakkında suç duyurusu açıldığında malesef ki hesabın ilk sahibi olan kişi suçlanmış olacaktır.Tabiki hesabı alan kişi böyle birşey yapmaz etme densede her ihtimal göz önünde tutulmalıdır
Bu sadece örnektir arkadaşlar.
İyi Forumlar
Sunucular arası hesap aktarma şuan da ama istenirse yapılabilir ki istenecek bir durum olacağını sanmıyorum.Neden derseniz bu sistem gelir ise kullanıcılar için bir artısı var ise onlarcada eksisi olur ve büyük sıkıntılar yaratır.Sunucuların piyasaları birbirine karışır en basit örneği olarak.O yüzden bir öneri düşünürken kendinizin faydasına değilde diğer kullanıcıların zararına olmayacak olmasına dikkat ediniz.
Ayrıca karakter alım satımıda yasal olamaz ki bunun da en basit örneğini açıklayayım.Örneğin siz bir hesap satın aldınız ve satın alan kişi bu hesaptan Bayrağımıza /Dinimize/Devletimize karşı herhangibir oyuniçi yada oyun dışı propaganda yaptığı zaman o kişi hakkında suç duyurusu açıldığında malesef ki hesabın ilk sahibi olan kişi suçlanmış olacaktır.Tabiki hesabı alan kişi böyle birşey yapmaz etme densede her ihtimal göz önünde tutulmalıdır
İyi Forumlar
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Gereken açıklamayı fatih arkadasımız yapmıs Fazla söze ne denirFatih yazdı:Merhaba
Sunucular arası hesap aktarma şuan da ama istenirse yapılabilir ki istenecek bir durum olacağını sanmıyorum.Neden derseniz bu sistem gelir ise kullanıcılar için bir artısı var ise onlarcada eksisi olur ve büyük sıkıntılar yaratır.Sunucuların piyasaları birbirine karışır en basit örneği olarak.O yüzden bir öneri düşünürken kendinizin faydasına değilde diğer kullanıcıların zararına olmayacak olmasına dikkat ediniz.![]()
Ayrıca karakter alım satımıda yasal olamaz ki bunun da en basit örneğini açıklayayım.Örneğin siz bir hesap satın aldınız ve satın alan kişi bu hesaptan Bayrağımıza /Dinimize/Devletimize karşı herhangibir oyuniçi yada oyun dışı propaganda yaptığı zaman o kişi hakkında suç duyurusu açıldığında malesef ki hesabın ilk sahibi olan kişi suçlanmış olacaktır.Tabiki hesabı alan kişi böyle birşey yapmaz etme densede her ihtimal göz önünde tutulmalıdır![]()
İyi Forumlar
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Fatih yazdı:Merhaba
Sunucular arası hesap aktarma şuan da ama istenirse yapılabilir ki istenecek bir durum olacağını sanmıyorum.Neden derseniz bu sistem gelir ise kullanıcılar için bir artısı var ise onlarcada eksisi olur ve büyük sıkıntılar yaratır.Sunucuların piyasaları birbirine karışır en basit örneği olarak.O yüzden bir öneri düşünürken kendinizin faydasına değilde diğer kullanıcıların zararına olmayacak olmasına dikkat ediniz.![]()
Ayrıca karakter alım satımıda yasal olamaz ki bunun da en basit örneğini açıklayayım.Örneğin siz bir hesap satın aldınız ve satın alan kişi bu hesaptan Bayrağımıza /Dinimize/Devletimize karşı herhangibir oyuniçi yada oyun dışı propaganda yaptığı zaman o kişi hakkında suç duyurusu açıldığında malesef ki hesabın ilk sahibi olan kişi suçlanmış olacaktır.Tabiki hesabı alan kişi böyle birşey yapmaz etme densede her ihtimal göz önünde tutulmalıdır![]()
İyi Forumlar
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler
Sunucuların piyasaları birbirine karışır en basit örneği olarak.O yüzden bir öneri düşünürken kendinizin faydasına değilde diğer kullanıcıların zararına olmayacak olmasına dikkat ediniz.
zaten oyuncuların yararına olacağı düşünüldüğü için buraya yazdık tahirbey . Bu öneri sunuculardaki faiş maden fiatlarına denge getirebilr ve kesinlikle getirecektir bundan emin olun neden mi ? şuanda çok kalabalık olan sunucuların yanı sıra tenha ve neredeyse boş olan bi çok sunucu bulunmakta böyle bişey olursa kalabalık olan sunuculardan boş sunuculara geçiş artıp bu sayede aksine oyuna tam bi denge gelecektir
İyi Forumlar ...
İyi Forumlar ...
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Ve şunu eklemek isterim siz ne kadar yasal olmadığını söylesenizde oyunda çar alıp satan onlarca kişi oldugunu herkes biliyor :lol:
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
MAden fiatlarındaki astronomik rakamlara cevabınız '' oyundaki piyasaları oyuncular belirler '' demektense verilen önerileri dikkate almanız sizlerin yararına olacaktır FATİH.
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe