Ezikliğinde bukadarına pes!..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Ezikliğinde bukadarına pes!..

Mesaj gönderen smyra »

Bugün Facexface ile ws attık 3-1 aldım ws yi onu yendim diye sevgiliside gelip canım azken beni kesti bukadarda belli etmeyin ya ve Face yenilmeyi kaldıramadığı için iftiraya baş vurdu tabi hemen ben item dileniyormuşum ondan bundan biri çıksın desinki benden bişi istedi diyemez çünkü ben itemlerimi kendim yaptım alın teriyle insanlardan bişi istemek yerine bugüne kadar hep verdim item dağıttım insanın alın teriyle yaptığı şeye azıcık saygı duyun face sen onunla bununla 24 saat ws atarken ben maden ve item kasmakla meşkuldüm şuan istesem herşeyin daha iyisine sahip olurum ama artık bıraktım item yapmayı para vb kasmayı. azıcıkta olsa karşındaki insana saygı duy ve kapa çeneni zeki olan yoktan var eder bukadar diyorum aklı olanın itemide olur parasıda.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: Ezikliğinde bukadarına pes!..

Mesaj gönderen yarar »

yaaaaa takma kafana :) ezük seni :lol: :lol: :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Ya takma takma nereye kadar iftira atıyo çekemeyen bune ya çalış seninde olsun dimi ne bu çekememezlik
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
Kahramanxturk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kahramanxturk »

takma kafana seni bir ben yenerim başkası yenemez zaten :))

mahmutmaral
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

mahmut abe öle deme bende yeniyom arada :lol: :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

İlk ws lerim kötüdür sonradan açılıyorum ozaman yeninde görim hem ben eniyisiyim demiyorumki şaka he yanlış anlaşılma olmasın :)
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen yarar »

:lol: :lol: :lol: :lol: ezük :P
Resim®
SİNCE 2007...
sancaktar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sancaktar »

smyra 12 Oca 2010 10:03
Bugün Facexface ile ws attık 3-1 aldım ws yi onu yendim diye sevgiliside gelip canım azken beni kesti bukadarda belli etmeyin ya ve Face yenilmeyi kaldıramadığı için iftiraya baş vurdu tabi hemen ben item dileniyormuşum ondan bundan biri çıksın desinki benden bişi istedi diyemez çünkü ben itemlerimi kendim yaptım alın teriyle insanlardan bişi istemek yerine bugüne kadar hep verdim item dağıttım insanın alın teriyle yaptığı şeye azıcık saygı duyun face sen onunla bununla 24 saat ws atarken ben maden ve item kasmakla meşkuldüm şuan istesem herşeyin daha iyisine sahip olurum ama artık bıraktım item yapmayı para vb kasmayı. azıcıkta olsa karşındaki insana saygı duy ve kapa çeneni zeki olan yoktan var eder bukadar diyorum aklı olanın itemide olur parasıda
Hmm güzel itiraf ama merak etme biz biliyoduk zaten :P

Sancaktarrrrr
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen NihtKiss »

yaf bu çamur at izi kalsın hesabı yapıyorda bırak ssen o çamru ona yedirirsin :D :D
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

sancaktar yazdı:
smyra 12 Oca 2010 10:03
Bugün Facexface ile ws attık 3-1 aldım ws yi onu yendim diye sevgiliside gelip canım azken beni kesti bukadarda belli etmeyin ya ve Face yenilmeyi kaldıramadığı için iftiraya baş vurdu tabi hemen ben item dileniyormuşum ondan bundan biri çıksın desinki benden bişi istedi diyemez çünkü ben itemlerimi kendim yaptım alın teriyle insanlardan bişi istemek yerine bugüne kadar hep verdim item dağıttım insanın alın teriyle yaptığı şeye azıcık saygı duyun face sen onunla bununla 24 saat ws atarken ben maden ve item kasmakla meşkuldüm şuan istesem herşeyin daha iyisine sahip olurum ama artık bıraktım item yapmayı para vb kasmayı. azıcıkta olsa karşındaki insana saygı duy ve kapa çeneni zeki olan yoktan var eder bukadar diyorum aklı olanın itemide olur parasıda
Hmm güzel itiraf ama merak etme biz biliyoduk zaten :P

Sancaktarrrrr

Ne demek istediğini anladım :lol:

ulubay
ResimByULuBay

“Genel Sohbet” sayfasına dön