MadaLya
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
MadaLya
Arkadaşlar madalyaLar çemberli taşa giriş bileti oLacakmış 500 madalya bir bilet DoĞrUmU Bu?
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Re: MadaLya
Bence Öle Olmaz Olurs Çok Kötü Olur Zaten Iyıce Çığrından Çıktı Oyun
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
-
- İskele Babası
uydurma ben fuarda bir DEV le konusdum ama sadece gercek adını bılıyorum Arif Ç. dedım madalyalar ıse yarıcakmı oda guncelleme ıle yapcaz dedı bende fıkırım var dedım aldı fıkrımı ve onu dıyen kısı kesın fıyatları tabanlatmat ıcın demısdır 39 lwl çar kasarsın 50 tane paraya para demezsın
- secret
- FareAdam Düşmanı
Saçmalık, bölgeler geldiğinden beri misal 4000 tane madalya biriktiren adam sadece 8 kere mi bu bölgeye girebilecek millet nerden bulsun o kadar madalyayı

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ben böyle bir şeyin olucağını söylemedım sadece bir yerden duydum ve doğrumu diye danıştım sizlere :?
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
κυκlმეı.
secret yazdı:Saçmalık, bölgeler geldiğinden beri misal 4000 tane madalya biriktiren adam sadece 8 kere mi bu bölgeye girebilecek millet nerden bulsun o kadar madalyayı
O şekilde olmayabilir ama 500 Madalya karşılıgı Çemberli taş O kalekter için BÖlge erişme açılmış olur

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

- secret
- FareAdam Düşmanı
Bu ona göre daha insaflı ama diğer söylentiyi yayan kimse uyduruyor bence, madalya fiyatları tavan yapar kimse de o bölgeye giremezkrizantem yazdı:secret yazdı:Saçmalık, bölgeler geldiğinden beri misal 4000 tane madalya biriktiren adam sadece 8 kere mi bu bölgeye girebilecek millet nerden bulsun o kadar madalyayı
O şekilde olmayabilir ama 500 Madalya karşılıgı Çemberli taş O kalekter için BÖlge erişme açılmış olur

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
İnş 500 Madalya Gerekmez Zaten Oyunda Hersey Paryla Oldusecret yazdı:Bu ona göre daha insaflı ama diğer söylentiyi yayan kimse uyduruyor bence, madalya fiyatları tavan yapar kimse de o bölgeye giremezkrizantem yazdı:secret yazdı:Saçmalık, bölgeler geldiğinden beri misal 4000 tane madalya biriktiren adam sadece 8 kere mi bu bölgeye girebilecek millet nerden bulsun o kadar madalyayı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
eseslisemi yazdı:İnş 500 Madalya Gerekmez Zaten Oyunda Hersey Paryla Oldusecret yazdı:Bu ona göre daha insaflı ama diğer söylentiyi yayan kimse uyduruyor bence, madalya fiyatları tavan yapar kimse de o bölgeye giremezkrizantem yazdı:secret yazdı:Saçmalık, bölgeler geldiğinden beri misal 4000 tane madalya biriktiren adam sadece 8 kere mi bu bölgeye girebilecek millet nerden bulsun o kadar madalyayı
O şekilde olmayabilir ama 500 Madalya karşılıgı Çemberli taş O kalekter için BÖlge erişme açılmış olur![]()
Sağır duymaz duydururmuş herşeyi zamana bırakmak herşeyin tadını ala ala oynamak daha zevkli bence saten sanal erişim
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
1. si bence 500 madalya her giriş için olamaz neden yapılan bölgenin bi anlamı kalmaz her gün bos olur
2. si kimse madalyasını satmaz çünkü kendine zor biriktirir kendi giremedikten sonra oynamanın ne anlamı var
3. sü her seferde madalya gerekebilir ama 500 abartı bi rakam
Saygılar...
2. si kimse madalyasını satmaz çünkü kendine zor biriktirir kendi giremedikten sonra oynamanın ne anlamı var
3. sü her seferde madalya gerekebilir ama 500 abartı bi rakam
Saygılar...