Konu içeriğinden gereksiz ve tartışmaya yönelik yorumlar silinmiştir. Lütfen bundan sonra konu başlığına sabit kalarak yorumlarda bulunun. İkili tartışmaya devam eden forum üyeleri gerekli moderasyona tabi tutulacaklardır.
Konu içeriğinden gereksiz ve tartışmaya yönelik yorumlar silinmiştir. Lütfen bundan sonra konu başlığına sabit kalarak yorumlarda bulunun. İkili tartışmaya devam eden forum üyeleri gerekli moderasyona tabi tutulacaklardır.
İyi Forumlar.
Teşekkürler..
Arkadaşlar Size Şunu Sormak İstiyorum ..
Fan Art Yarışmasında 1. , 2. Olsanız Hangi Ödülü İsterdiniz ?
İyi Forumlar.
Teşekkürler..
Arkadaşlar Size Şunu Sormak İstiyorum ..
Fan Art Yarışmasında 1. , 2. Olsanız Hangi Ödülü İsterdiniz ?
1. olsam Ejder Asa isterdim.Ama olamayacağımı biliyorum ikinci üçüncü olsam zaten bize seçim şansı bırakılacak bir ödül verileceğini sanmam o yüzden problem yok
Ben valla Zırh, Nucleus/Işık Hanım takı falan istemezdim.. Ne de olsa eninde sonunda düşüyor onlar..
Ama Ecel Getiren/Ejder Asa/Ashab-ı Kehf üretilmesi oldukça zor olduğu için onlardan seçerdim..
Ya Ece Getiren yada Ejder Asa.. Bence en mantıklısı en zor üretileni almak
Comader yazdı:1. olsam Ejder Asa isterdim.Ama olamayacağımı biliyorum ikinci üçüncü olsam zaten bize seçim şansı bırakılacak bir ödül verileceğini sanmam o yüzden problem yok